Mircea Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) 14 hours ago, adrian_pic said: @Traian B Deci stiu si ei ca pentru aluat de pizza trebuie drojdie! Or stii ei asta, dar daca nu stiu cum si cat sa o lase sa creasca (coca)... apoi asta face diferenta intre un blat pufos si unul cu consistenta biscuitului. Vorbeste experienta, de toate felurile am avut pana am inteles ce si cum. Azi am luat si eu fo 10 kile de faina. N-am gasit insa din cea de care iau de obicei, dar nu ma incurc eu in detalii. Oricum, voiam sa fac si niste tarte cu mere, plus clatitele de fiecare weekend. E bine sa fie bine, ca sa nu fie rau. Editat Martie 14, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Oare merge sa golesti cat de mult apoi sa deschizi consignatie - mini alimentara in garaj? Specula cu faina si patrunjel... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 37 minutes ago, Sharky said: Oare merge sa golesti cat de mult apoi sa deschizi consignatie - mini alimentara in garaj? Specula cu faina si patrunjel... Merge, dupa un timp nu o sa intereseze pe nimeni decat supravietuirea, mancarea va fi valoare, banii mai putin..... Mai ia si niste medicamente...... Mai uzuale, mai cautate..... Acum o saptamana si un pic chiar scriam aici pe forum ca ma duc la Dede si ar trebui sa iau ceva masti ca la italieni e 100 euro buc.... Da n-am luat...... Ieri mi-a trebuit, la slefuit ceva, am fost si am cerut masca pt praf, a ras vanzatoarea de mine...... Ce-mi inchipui...? Masca? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Asa e. Supravietuirea, o sa murim pe capete, o sa ramanem fara mancare, bla bla bla. Daca tot nu conteaza banii va pot da eu un cont... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 4 ore, Thunderer a spus: Or stii ei asta, dar daca nu stiu cum si cat sa o lase sa creasca (coca)... apoi asta face diferenta intre un blat pufos si unul cu consistenta biscuitului. Vorbeste experienta, de toate felurile am avut pana am inteles ce si cum. Haide, haide, ca pentru aluatul de pizza ai nevoie doar de 5 minute .... si de 30 de ani de experienta (vorba asta asta o stiu de la un italian) Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) @Adrian: aluatul Il cumpara de la brutarie, sau cum ii trebuie numai 5 minute? Experienta ii zice la care brutarie e mai bun, nu? Editat Martie 14, 2020 de Liviu M S-a bagat okean pe firul de discutie... Link spre comentariu
franzm Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 4 ore, Sharky a spus: Oare merge sa golesti cat de mult apoi sa deschizi consignatie - mini alimentara in garaj? Specula cu faina si patrunjel... Stiu de un tânar care a investit ca 100 kEUR în masti chinezesti ieftine (10-60 centi bucata). Le-a dat cu pâna la 16 EUR/buc. A devenit milionar în mai putin de trei luni. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Am vazut cretin care tragea doua carucioare mari de kaufland, pline ochi cu baxuri cu spirt. Crezi ca dementul ala le-a luat ca sa-si faca frectie? Asta e de pe net, dar arata fix ca ala de l-am vazut eu. Editat Martie 14, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Frectie la picioru de lemn!Poate are o metoda de extragere substante denaturante din alcool si scoate pe piata "tuica" la sticla...Pe vremuri am vazut neshte lipoveni care filtrau spirtul prin felii de paine si-l dadeau pe gat!... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Si au asa o sete mare in glanda, ca acum i-a apucat febra cumparaturii...de ce nu i-ai vazut si pana acum? ca doar nu s-au apucat acum de baut, de necazul virusului. Acum 3 minute, BRANCA a spus: Pe vremuri am vazut neshte lipoveni care filtrau spirtul prin felii de paine si-l dadeau pe gat!... Sunt oportunisti, pe care dupa asta ii gasesti pe olx la vanzare. Editat Martie 14, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Pai ce numai neamtul cu mastile sa se imbogateasca? Vrea si romanul sa se imbogateasca cu spirt medicinal. Prostia si spaima cetatenilor este cauza! Link spre comentariu
Postări Recomandate