Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Spitfire a spus:

Între 1,7 si 14 mg de mercur contine un bec fluorescent, în funcție de tip. Inmultiti cu 100 de milioane, si veti afla câte zeci de tone de mercur ajung la gropile de gunoi.

daca facem inmultirea rezulta ceva cu mult diferit de ,,zeci de tone''! si tinind cont ca nu sint aruncate toate in acelas loc, nu rezulta nimic ingrijorator!

Link spre comentariu

@Traian B ce crezi ca ma intreaba un coleg cu vreo 10 ani mai tanar: Ba, de unde pot cumpara si eu drojdie? Eu ma uit la el si in cap imi zic: ma asta vrea drojdie din asta uscata, ca habar nu are asta cum arata drojdia pe timpul lui ceasca.

La asta ma refeream:

bef10b504ccfae7c6a490fdc6b285f857.jpg?he

Deci il scutesc de o intrebare si il intreb: da ce vrei tu sa faci cu dojdia? El, sec: pai cum ce, aluat de pizza! :85 Deci stiu si ei ca pentru aluat de pizza trebuie drojdie!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Dupa 84-85 cred ca se pot trece toate nasterile la ... accidente. 

Copii mei s-au nascut dupa 85 si nu au fost accidente!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Dupa 84-85 cred ca se pot trece toate nasterile la ... accidente. 

Judecand dupa cum gandesc unii, au fost accidente si inainte de aceasta data. Ai mei, amandoi sunt dupa 85 si chiar dupa 90, si n-au fost deloc accidente.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 22 minute, adrian_pic a spus:

[...]Deci stiu si ei ca pentru aluat de pizza trebuie drojdie!

Eu cred ca e vorba de exceptia care confirma regula, si oricum tonele alea de faina nu pentru blaturi de pizza au fost stivuite prin debarale.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, doru3160 a spus:

Judecand dupa cum gandesc unii, au fost accidente si inainte de aceasta data. Ai mei, amandoi sunt dupa 85 si chiar dupa 90, si n-au fost deloc accidente.

Prin 82 ceasca a hotarat sa ramburseze datoria externa, daca tin bine mine. Incet, incet, totul a inceput sa se degradeze: hrana, apa calda, apoi chiar apa rece si chiar curentul incepea sa se inchida intre anumite ore. Era foarte greu sa te descurci in acea perioada, deci cum este si normal nu iti mai doreai sa faci copii ca trend-ul era negativ din punct de vedere al perspectivelor. 

Stiu ca un tip cu care jucam baschet povestea ca au venit in amfiteatre niste indivizi (nu se stia de unde sunt) care inainte sa inceapa profesorul cursul tineau cateva minute de prelegere in care indemnau sutendtii sa faca copii si o tipa a avut curajul sa le zica in faza: la ce frig este in camine tu ti-ai da jos chilotii? Nu cred sa fie o gluma inventata pentru ca parintii tipului erau destul de sus pusi in vechiul regim. 

Noutati de ieri seara: In Franta si Belgia se inchid de luni cresele, scolile, facultatile. In Franta nu s-a specificat pentru cat timp (pana la un nou ordin a zis Macron). Marea buba la ei este: cu cine lasa copiii? :85 Ca la ei pana pe la 14 ani parca legea interzice sa il lasi singur si nesupravegheat. 

Ma, mai gasesc si eu 2-3 pungi de faina? Ca parca se impute treaba :rade:. Sau eu daca nu mai apuc sa halesc paine trebuie sa o ard cu cozonac??? :scarpin

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 25 minute, Sharky a spus:

Aia de cumpara faina vor sa fabrice cantitati industriale de pap. Ca urmeaza campania electorala si e adeziv eco.

O dat boala si in parlamentari (ratza o pus un link), deci cred ca alesii nostri vor fugi ca mustele si nu va fi nici pomeneala de campanie electorala. In Franta duminica sunt alegeri municipale (habar nu am ce fel de alegeri sunt astea :limb: ) dar cica se tin. Acum sa vedem ca miercuri nu se punea problema inchiderii creselor, scolilor si facultatilor in Franta si ieri seara, hop au dat-o cotita la 180 de grade. 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, adrian_pic a spus:

la ce frig este in camine tu ti-ai da jos chilotii?

La cati chiloti dati jos am vazut eu personal in camine, mi se pare mai mult o gluma rasuflata.

Link spre comentariu
Acum 26 minute, adrian_pic a spus:

Sau eu daca nu mai apuc sa halesc paine trebuie sa o ard cu cozonac??? :scarpin

Aha, si tu faci cozonac fara faina... :rade:

Acum 22 minute, adrian_pic a spus:

(habar nu am ce fel de alegeri sunt astea :limb: )

Localele. 'Si-aleg primarii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări