Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Marele Savant.Nu doresc sa purtam o polemica.Banui ca suntem apropiati ca varsta,insa avem vederi diferite.Am prins si infernul dinainte si il traim si pe cel de azi.Eu nu am vrut decat sa subliniez ca decizii,multe extrem de importante,se iau peste capul cetatenilor.Mai tineti minte despagubirile/diverse scutiri impozite pt baraganisti?De ce a trebuit sa le platim noi?De ce a trebuit sa impropietarim,efectiv,numai pe cei ce stateau in locuintele statului?De ce a trebuit sa vindem,pe nimic,mari obiective nationale?Ultimul tun Balta Brailei,cea mai mare unitate agricola din UE...Exemplele pot fi cu miile.Si nu au decat o singura explicatie.Politicieni ,indiferent de culoare,incompetenti si corupti.Si lipsa oricarei dezbateri,a problemelor importante,cruciale,cu societatea civila.

Si ultimul racnet "securistoid".Au inceput pe net sa circule amenintari la adresa zvonistilor ce vor sa "destructureze" maretul stat roman!Aveti grija ce postati!"Tovarasii" nu vor ierta nimic!"Cine nu e cu noi,e impotriva noastra"!...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Ion_Bumbu a spus:

125W in camera, cam 25 min.

Zero barat, din pacate...pentru bacteriile comune si fungii care produc mucegairea peretilor umezi, trebuie ceva energie de inactivare, si musai la o lungime de unda 253 nm. Cu ala, nu obtineti nici macar ce obtineti cu 0,6W de la un LED specializat.

Minim:

https://www.tme.eu/ro/details/pb2d-1cla-tc/diode-led-uv/prolight-opto/

Pentru virusi...greu de spus care sunt conditiile de inactivare, poate cu raze X sau gamma sa se obtina ceva.

Link spre comentariu

Mare grija cu lumina UV.Inainte de 90 am facut niste sabloane serigrafice.Am folosit niste lampi ce produceau UV.Am avut niste arsuri la ochi de am stat o zi la intuneric total...

Am vazut pe ProTV,de dimineata,harta RO cu localitatile cu coronavirus cu indicarea sursei de infectare.Italia,Italia si iar Italia.Nu-l inghit pe Base sase case dar a fost singurul care a zis:"stop curse aeriene Italia".Zicea,dupa el,ca se pot utiliza si alte masuri de forta.Din cauza voturilor diasporei, "cu adresa" ,unii n-au avut curajul asta!...

Link spre comentariu
Acum 15 minute, ratza a spus:

Să vedeţi ce criză economică o să fie din cauza virusului. 2008 e mic copil.

Total de acord .

Virusul e frectie la piciorul de lemn .

Insa isteria media care s-a creat va tranti economia .

De fapt , si in 2008 , in Romania , nu criza mondiala ne-a afectat major ( dat fiind factorul mic de integrare al Ro in perioada respectiva ) ci isteria media care a facut toate entitatile sa se ariceasca cu banii - adica sa tezaurizeze in loc sa ii lase sa circule in economie .

Link spre comentariu

Citat:"virusul e frectie la un picior de lemn".Si da si nu.Mortal pentru persoanele in varsta care au si alte probleme de sanatate.Dar...Persoanele contaminate,care pot fi si tineri,trebuie tratate adecvat.Unde?De regula in spitale de contagiosi.Are capacitate Romania sa trateze concomitent un nr de mii de bolnavi?Raspuns:Nu!

Uitati-va ce dezastru e in Italia.Efectiv nu pot face fata situatiei!...

Si pe urma vorbim de carantinare zonala sau,Doamne feri,de cea nationala.Dezastru economic si social garantat!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări