Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Se zice că acest  virus nu rezistă la căldură. 

Să sperăm că vine vara cât mai repede :)

Puțin mai devreme am venit de la cumpărături. Peisajul din Kaufland Militari era sinistru. Aproximativ un sfert din rafturi erau goale și se goleau văzând cu ochii, deși (culmea) nu era multă lume în magazin !

La casă... iar coadă, multe căruțuri și puține persoane. 

Link spre comentariu

Nu cred ca pt caldura il tine aprins...are alte calitati, numai ca e deranjant (ca sa nu spun daunator) pt ochi.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Nu sta nimeni acolo cind isi face treaba, la masuratori si punere in functiune am folosit dispozitivul din prima foto in partea dreapta.

Link spre comentariu

cica la nevestele legitime nu le-ar prea conveni

Selon le même média, les propriétaires du club, les agents de sécurité et de nettoyage, les serveurs, les filles et les clients ajoutent un total de 119 personnes, toutes restant en quarantaine jusqu’à nouvel ordre. Les autorités craignent qu’aujourd’hui les femmes de certains clients commencent à se rassembler devant le puticlub pour des explications.

Link spre comentariu

Citat

Les autorités craignent qu’aujourd’hui les femmes de certains clients commencent à se rassembler devant le puticlub pour des explications.

Explicatii de la cine? :rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări