Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

chinezii au rezolvat multe asa, se schimba modul de notare si asa vor fi mai putini chinezi contaminati.

LA fel au rezolvat si americanii problema obezitatii, au ridicat pragul de la care un om se considera obez si gata, au mai putine cazuri.

In timpul asta in anglia cursele de primavara si alte evenimente merg nestingherite ca doar n-o sa piarda bani.

E clar ca si ei au purtatori si altele avand printre cele mai tranzitate aeroporturi din lume.

ASa ca nu va agitati, cum rata infectarii nu e liniara, ci progresie geometrica, e clar ca intr-o luna cazurile vor ajunge la nivelul milioanelor.

Ca la gripa, putini capa, restu isi trag mucii cateva saptamani.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

Romania nu ar fi singura tara care n-ar permite votarea in afara granitelor......

Este incorecta alegerea presedintelui sau parlamentarilor in conditiile in care lumea nu voteaza din scarba, pentru ca nu este convinsa de nici un candidat. Cum sa spui ca Iohanis a fost votat de 60% dintre romani, cand prezenta la votare a fost sub 40% ? Nu ne reprezinta interesele, este marioneta a unor puteri straine.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sk24bpo a spus:

Adica la noi real ar putea fi in tara cam 500-600 de cazuri la ora asta. 

Eu cred ca infectia cu coronavirus este in Romania de aproape o jumatate de an si ca multi dintre noi am trecut prin ea considerand ca este gripa. Masurile astea de carantina ajuta ca lumanarea la capul mortului. Cine are sistemul imunitar slabit va da coltul.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, maresaldeflota a spus:

O fi reală știrea? 

Poate ca stirea o fi reala in "esenta" ei da` nu stiu cat de reala o fi interpretare autorului... judecand dupa celelalte titluri de p-acolo are o viziune cam... apocaliptica, zic io... :) 

Editat de informer
Link spre comentariu

Stau si ma gandesc cand or aparea țânțarii ce prăpăd o sa fie cu virusu asta. Deja pe mine ma bâzâie unu pe la urechi. In zona noastra, aici la Dunare, e teroare cu țânțarii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări