Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Omu ala e un politruc securist. Ala numa nazbatii facea trafic si alte povesti.

Dar sa crezi ca de tai mafia nu vine alta in loc, esti naiv...

Cat timp nu e un mecanism sa opreasca furturile si gainariile tara se umple de gainari.

Nu faci tu gainarii si nu furi? Bravo tie, va fura altu si pt tine. Asta e tara din pacate.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

din pacate cei multi care se intorc sunt romani fara cetatenie, fara proprietati si asigurari in tarile respective, stau cate 10 intr-o camera, muncesc, nu platesc impozite si culmea ei sunt cei care trimit bani in Romania, isi fac case si fac economia din Romania sa mearga. Normal ca daca a cazut economia in Italia nu mai are cine sa-i plateasca asa ca tot acasa la rude s-ar putea descurca cu bani mai putini si ar putea completa si deficitul de forta de munca.

Nu prea sunt ei ciuma rosie.

In privinta votarilor mie mi se indoaie, ultima data a fost in 2000 pentru mine, dar o sa vina in curand votul prin anticipatie, sau telefonic si alea 3 zile or sa fie si mai multe, dar atata vreme cat lumea plange dupa ponta, dragnea si veorica parca nici nu mai conteaza, iar manariile s-au facut intotdeauna la biroul central nu prin locuri uitate de lume.

Link spre comentariu

Vesti proas(pe)te, un preot roman din Italia a "fortat" nota si s-ar putea sa se aleaga cu 3 luni de inchisoare. Nu se mai da voie sa se faca slujbe in biserici si clerul este ofticat :d. Cauta solutii. Deja indeamna oamenii sa nu renunte sa se spovedeasca si sa se impartaseasca dar sa vina pe rand sa nu creeze aglomeratie :rade:.  

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Sk24.Stim cine-i beizadeaua.Da spre osebire de hectare de romani nu s-a inscris in niciun partid.Si e capitalist sadea.Nu pretinde nici ca-i rosu,nici ca-i portocaliu cu pedigri.

Si nu-i mai dati cu amarastenii.Cunosc destule cazuri cand,la aceiasi munca,puteau sa ramana in mana cu mai multi bani muncind in tara.

Mai e si boala banului.Ala face,alalalt face si el si tu?Sa nu te umfli si tu snitzel in pene?Ati vazut mamutii de case de prin Oas?Alea de sute de mii de euro?Si care stau goale?S-au cavou la cimitir,tot pe acolo,la 20000 de euro?

Sunt amarasteni?In tara sunt nspe locuri de munca.E criza de personal.Da noi vrem sa ne rupem spinarile pe afara sa ne capatuim rapid.

Pai si ''nspe'' ti se par multe??? adica intre 11 si 19!? si uni poate vor ca daca tot isi rup spinarile sa o faca pe bani adevarati, in strainatate, nu pe dinti de fermoar in RO, cum ofera majoritatea capitalistilor autohtoni. Si n-o bagati pe aia cu IT-ul, pentru ca deocamdata produsele lor nu se pot minca! 

Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Iar o luam de capat cu ce buna e diaspora?Eu punctez scurt ca n-am fost de acord cu dreptul de vot pentru cei care nu sunt in RO.Si nici nu voi fi vreodata.Si nici cu nspe deputati pt cei de afara.Pe noi ,cetatenii din tara,ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu drepturile date diasporei?

Ne doare la bascheti!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Romania nu ar fi singura tara care n-ar permite votarea in afara granitelor.Mai sunt si altele.Parca ar conta votul nostru la o adica!E o iluzie frumos si insistent promovata de politicienii nostrii populisti/fripturisti!

Si cu asta inchei "derivatia".Spor la virusare!Sa vina toti romanii de afara.Poate ne-am destepta asa,daca am sta toti izolati prin case.Desi ma cam indoiesc de asta.

sa te muti tu in tarile alea! dar se pare ca ti-a fost rusine sa spui care sint acelea!

1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Un bosorog pensionar din MAI (pulitist care a debutat ca militian) a venit din Israel si a infectat 6 persoane (vreo 3 chiar din propria familie  + un medic cu care a intrat in contact). Deci din 31 de cazuri 6 sunt din cauza pensionarului. Cu asta ce facem? 

de fapt, era un pensionar tinar din MAI care acuma pe linga pensie, lua salariu ca angajat al statului si care initial nu s-a jenat sa declare ca nu a fost in afara tarii de curind!

Si tot spitalul prin care s-a plimbat a intrat in carantina!!!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Marele Savant a spus:

de fapt, era un pensionar tinar din MAI care acuma pe linga pensie, lua salariu ca angajat al statului si care initial nu s-a jenat sa declare ca nu a fost in afara tarii de curind!

Ma scuzati, ma scuzati :rade: am uitat sa specific ca are 60 de ani si papa pensie de ceva vreme! 

Legat de ce am pus in bold: pai deprinderile meseriei! Chiar daca chiagu' e la pensie nu si-o schimbat naravul ci doar parul!

Gata, o vinit coronavirusul sh' in Targu' Ieshilor! Un roman din Venetzia l-o adus. 

@doru3160 la Pietrarie s-au ocupat toate grotele de pe acolo prin concurs? Sau mai am sanse sa prind si eu una? :scarpin

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 57 minute, adrian_pic a spus:

Vesti proas(pe)te, un preot roman din Italia a "fortat" nota si s-ar putea sa se aleaga cu 3 luni de inchisoare. Nu se mai da voie sa se faca slujbe in biserici si clerul este ofticat :d. Cauta solutii. Deja indeamna oamenii sa nu renunte sa se spovedeasca si sa se impartaseasca dar sa vina pe rand sa nu creeze aglomeratie :rade:.  

Intr-un fel e bine si cu isteria asta a virusului, nu mai vedem cohorte de papagali cum se inghesuie sa pupe niste oase de oameni morti :rade:

Link spre comentariu
Acum 34 minute, adrian_pic a spus:

la Pietrarie s-au ocupat toate grotele de pe acolo prin concurs?

Acolo ai loc sa ti-o sapi pe a ta, pe persoana fizica, daca celelalte de gata sunt ocupate. Lutul obtinut il vinzi, ca asa au aparut si celelalte.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Iar o luam de capat cu ce buna e diaspora?Eu punctez scurt ca n-am fost de acord cu dreptul de vot pentru cei care nu sunt in RO.Si nici nu voi fi vreodata.Si nici cu nspe deputati pt cei de afara.Pe noi ,cetatenii din tara,ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu drepturile date diasporei?

Poate te-ai intrebat vreodata, macar in somn, cine a vrut deputati pt cei de afara ? Asa un pic nu ti s-a zbatut pleoapa cand ai auzit ca mama lu prodanca sufera si suspina pt diaspora din Canada ? Eu pe YouTube cred ca am vazut-o cand au pus-o deputata si lua lectii de vorbire ca sa zica si ea doua vorbe legate si sa poata arata Canada pe harta. Nu o sa va intrebe nimeni, pentru ca de drepturile alea de care zici profita tot niste mafioti in tara. Bai nene au trecut 30 de ani, mult peste previziunile lui brucan si lumea tot nu vrea sa se trezeasca.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, maxente a spus:

Intr-un fel e bine si cu isteria asta a virusului, nu mai vedem cohorte de papagali cum se inghesuie sa pupe niste oase de oameni morti :rade:

Partea proasta este ca odata cu interzicerea slujbelor de cununie si botez s-a interzis si slujba de inmormantare. Botezul si cununia nu-i urgent, dar cu mortul ce faci?

Link spre comentariu

multe previziuni s-au bazat pe declaratiile chinezilor, care nu pot fi controlate si nici nu reflecta realitatea. probabil au pitit un zero la nr de decese, doar asa s-ar explica disperarea lor de a dezinfecta si copacii de pe trotuare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări