Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Sk24.Stim cine-i beizadeaua.Da spre osebire de hectare de romani nu s-a inscris in niciun partid.Si e capitalist sadea.Nu pretinde nici ca-i rosu,nici ca-i portocaliu cu pedigri.

Si nu-i mai dati cu amarastenii.Cunosc destule cazuri cand,la aceiasi munca,puteau sa ramana in mana cu mai multi bani muncind in tara.

Mai e si boala banului.Ala face,alalalt face si el si tu?Sa nu te umfli si tu snitzel in pene?Ati vazut mamutii de case de prin Oas?Alea de sute de mii de euro?Si care stau goale?S-au cavou la cimitir,tot pe acolo,la 20000 de euro?

Sunt amarasteni?In tara sunt nspe locuri de munca.E criza de personal.Da noi vrem sa ne rupem spinarile pe afara sa ne capatuim rapid.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, BRANCA a spus:

Sk24.Stim cine-i beizadeaua.Da spre osebire de hectare de romani nu s-a inscris in niciun partid.Si e capitalist sadea.Nu pretinde nici ca-i rosu,nici ca-i portocaliu cu pedigri.

Si nu-i mai dati cu amarastenii.Cunosc destule cazuri cand,la aceiasi munca,puteau sa ramana in mana cu mai multi bani muncind in tara.

Mai e si boala banului.Ala face,alalalt face si el si tu?Sa nu te umfli si tu snitzel in pene?Ati vazut mamutii de case de prin Oas?Alea de sute de mii de euro?Si care stau goale?S-au cavou la cimitir,tot pe acolo,la 20000 de euro?

Sunt amarasteni?In tara sunt nspe locuri de munca.E criza de personal.Da noi vrem sa ne rupem spinarile pe afara sa ne capatuim rapid.

Aha si tu le sugerezi sa munceasca aici pentru baronii locali pentru ca in alta parte nu au unde, decat la firmele baronilor. Scapati voi de toti baronii mafioti si or sa se intoarca 90% dintre romanii plecati afara.

Ia uite aici cum sta streaba in judete: https://www.youtube.com/results?search_query=romania+te+iubesc

Link spre comentariu
Acum 9 ore, cocochannel a spus:

Bravo maxente, chiar ma miram de ce nu o da nimeni in topicul asta pe politica.

Numarul de stand-up e superb, nu-mi dau seama daca e serios sau joaca. Daca ascult cuvintele as zice ca joaca, dar cred ca e serios.

Cand ma uitam la papagalu ala cu stand-up lui aseara mi-am adus aminte de toti prostii care cand au pus piciorul pe aeroport au uitat sa vorbeasca romaneste, nu ca ar fi stiut limba inainte sa o uite.

In rest poate sa considere fiecare ce vrea din filmuletul ala sau daca chiar se considera ''reclama'' la ciuma rosie, il rog pe validae sa il stearga.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Sharky a spus:

O sa se intoarca sa le ia locul...

Astea sunt presupuneri. Eu vorbesc de realitate pe care o traim toti secunda de secunda si de care nu putem scapa. Oricum, nenea Serghei sadeste ura intre romani. Interesul lui este sa-i scoata pe cei din diaspora in afara jocului pentru ca sunt incomozi baronilor si multor politicieni. O sa treaca si beleaua asta cu corona virusul dupa care ciuma rosie va fi impinsa afara din tara.

Link spre comentariu

Iar o luam de capat cu ce buna e diaspora?Eu punctez scurt ca n-am fost de acord cu dreptul de vot pentru cei care nu sunt in RO.Si nici nu voi fi vreodata.Si nici cu nspe deputati pt cei de afara.Pe noi ,cetatenii din tara,ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu drepturile date diasporei?

Link spre comentariu
Acum 10 minute, BRANCA a spus:

Iar o luam de capat cu ce buna e diaspora?Eu punctez scurt ca n-am fost de acord cu dreptul de vot pentru cei care nu sunt in RO.Si nici nu voi fi vreodata.Si nici cu nspe deputati pt cei de afara.Pe noi ,cetatenii din tara,ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu drepturile date diasporei?

Atata vreme cat au cetatenie romana , nu este corect sa ii impiedici sa voteze .

Cu ce nu sunt de acord e discriminarea pozitiva , respectiv 3 zile pentru diaspora versus 1 zi pentru cei din tara .

Link spre comentariu

Romania nu este singura tara care permite cetatenilor sai cu domiciliul stabil in strainatate sa isi exercite dreptul de vot. Daca am fi fost singura tara (macar din UE) intelegeam gargara unora. In ce tara din UE cetatenii cu domiciliu in alte tari nu au dreptul sa voteze??? Acesta este un drept ca oricare altul si se respecta ca atare. Cine are dificultati sa inteleaga democratia poate sa mearga in Corea de Nord. 

Aici este un topic despre coronavirus, daca nu aveti nimic de scris la acest subiect, cautati samanta de scandal in alta parte!

Link spre comentariu

Dap . Sa revenim la coronavirus ...

Pentru ca Doru m-a "desumflat" in privinta pesterilor libere , incepand din seara asta o sa folosesc pivnita proprie si personala .

Sper ca nu imi zica , ca trebuie sa dau concurs si pentru ea !:84

Link spre comentariu
Acum 8 minute, yo3fkc a spus:

Atata vreme cat au cetatenie romana , nu este corect sa ii impiedici sa voteze .

Cu ce nu sunt de acord e discriminarea pozitiva , respectiv 3 zile pentru diaspora versus 1 zi pentru cei din tara .

Votul prin corespondenta poate fi fraudat foarte usor (s-a vazut asta si la TV). Cele 3 zile sunt o urmare a unor marlanii ale ciumei rosii. Nu s-ar fi ajuns aici daca nu era un melescanu sau un corlatean. Totul va reveni la normal in viitor. Va aparea si votul electronic. Asa cum a disparut turismul electoral (multe babe erau scandalizate ca li se scana buletinul) asa vor disparea si tentativele de frauda electorala prin vot electronic. 

Eu tot sper ca venirea caldurii sa rezolve problema (sa0i vina de hac virusului). Un 25 - 27 de grade ar merge uns! :limb:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Romania nu ar fi singura tara care n-ar permite votarea in afara granitelor.Mai sunt si altele.Parca ar conta votul nostru la o adica!E o iluzie frumos si insistent promovata de politicienii nostrii populisti/fripturisti!

Si cu asta inchei "derivatia".Spor la virusare!Sa vina toti romanii de afara.Poate ne-am destepta asa,daca am sta toti izolati prin case.Desi ma cam indoiesc de asta.

Link spre comentariu

Un bosorog pensionar din MAI (pulitist care a debutat ca militian) a venit din Israel si a infectat 6 persoane (vreo 3 chiar din propria familie  + un medic cu care a intrat in contact). Deci din 31 de cazuri 6 sunt din cauza pensionarului. Cu asta ce facem? 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 5 minute, BRANCA a spus:

................Parca ar conta votul nostru la o adica!E o iluzie frumos si insistent promovata de politicienii nostrii populisti/fripturisti!...............................

Urata propaganda mai faci. Evident ca votul conteaza si a contat intotdeauna, altfel ciuma rosie nu mai aducea mortii la vot si sutele de autocare plimbate prin toata tara. Daca nu ar fi contat voturile primarii nu ar mai fi fortat oamenii sa voteze "cu cine trebuie".  Lasa sa vina toata lumea la vot si apoi vedem noi cat a contat sau nu...

Link spre comentariu
Acum 1 minut, sk24bpo a spus:

Urata propaganda mai faci. Evident ca votul conteaza si a contat intotdeauna, altfel ciuma rosie nu mai aducea mortii la vot si sutele de autocare plimbate prin toata tara. Daca nu ar fi contat voturile primarii nu ar mai fi fortat oamenii sa voteze "cu cine trebuie".  Lasa sa vina toata lumea la vot si apoi vedem noi cat a contat sau nu...

Alo , domnu` !!!!!

Ti-au zis deja mai multi ca pe tarlaua asta se vorbeste despre coronavirus .

Nu poti incerca pe alta tarla ? Sau , ma rog , la alta masa ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări