Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

In cateva zile ne lamurim cum sta teaba. Italia este toata in carantina. Strazile sunt aproape goale. Ca sa iesi din casa trebuie sa completezi un formular pe care il arati politistilor care patruleaza pe strazi. Sunt vreo 3 motive pentru care ai voie sa iesi din casa. 

Daca numarul de decese va scadea atunci totul este spre bine. Astazi daca amn fost atent, in Italia au mai inregistrat 168 de decese.

Apar informatii ca odata cu venirea caldurii virusul va regresa.

Nu sunt panicat, in UE nu-i nasoala treaba. In Italia oamenii au inteles ca trebuie sa nu iasa pe strazi si sa evite multimea si simt ca asta este de bine. In magazine am inteles ca intra cate unul.

In Franta duminica sunt alegeri si ... se vor tine!! Desi in Franta au si decese. 

Ca tot era un pe aici care se tot interesa de alegerile de la noi.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 11 minute, adrian_pic a spus:

Unde, taica, unde??? :rade:

Este bine sa ai lichiditati dar nu trebuie sa uiti ca desi a trecut Craciunul, hotii tot repeta in mintea lor: cand boierii nu-s acasa ......:85

Ții țin eu :secret

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 15 minute, adrian_pic a spus:

In cateva zile ne lamurim cum sta teaba. Italia este toata in carantina. Strazile sunt aproape goale. Ca sa iesi din casa trebuie sa completezi un formular pe care il arati politistilor care patruleaza pe strazi. Sunt vreo 3 motive pentru care ai voie sa iesi din casa. 

Daca numarul de decese va scadea atunci totul este spre bine. Astazi daca amn fost atent, in Italia au mai inregistrat 168 de decese.

Apar informatii ca odata cu venirea caldurii virusul va regresa.

Nu sunt panicat, in UE nu-i nasoala treaba. In Italia oamenii au inteles ca trebuie sa nu iasa pe strazi si sa evite multimea si simt ca asta este de bine. In magazine am inteles ca intra cate unul.

In Franta duminica sunt alegeri si ... se vor tine!! Desi in Franta au si decese. 

Ca tot era un pe aici care se tot interesa de alegerile de la noi.

Vineri trebuia să plec la Tel Aviv, mă întorceam Sâmbăta, nu mai plec, că mă opreau acolo 14 zile, mi-am recuperat banii pe biletul de avion. Între 5..8 Martie am fost în Istambul, trebuia să mă duc la Milano dar a venit molima. Turcii sunt destul de relaxați, am completat în avion un formular. Pe 30.04...03.05 plec în Grecia, dacă nu se amplifică molima, pe 26..27 Mai Londra la un concert, aici este nașpa....ca nu vreau să ratez concertul lui Jeff Beck. 

De ani de zile cumpăr bilete de avion de la același agenție, i-am zăpăcit pe ăia cu anularea de bilete și schimbatul pe alte rute. Aș baga și un Hong-Kong dar.... mai aștept, spre China nu mai zboară decât companiile chinezești și Aeroflot. 

Acum 10 minute, adrian_pic a spus:

Bre, tu esti boier! La tine vin prima data "colindatorii" :limb:

Să vină, am pregatit ceva de 7mm, 7,8mm, 9,3mm ( cu asta moare oriunde l-aș nimeri), își dau pagubă dacă îmi sparg casa, că nu au ce fura. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 4 minute, adrian_pic a spus:

Sunt lasate bancilor cu felicitarile de rigoare daca persoanacare a facut imprumutul prinde coroana virusului! :rade: Uite, vezi, a venit si timpul bancherilor sa se roage pentru cei cu credite :85

Nu este așa, mai interesează-te. Un împrumut este girat cu ceva, banca îți ia bunul cu care ai girat. 

Acum 12 minute, doru3160 a spus:

N-am facut nici o branza...ma gandeam ca dezbrac cardurile pe descoperit si cu criza care zici ca vine sa ne amnistieze.:rade:

Ai văzut tu bancheri proști? 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Faust2018 a spus:

Nu este așa, mai interesează-te. Un împrumut este girat cu ceva, banca îți ia bunul cu care ai girat. 

Aaaa, da tu vorbesti de imprumuturi din alea mari, imprumuturi ipotecare! :rade: Eee, nu tinteam asa sus, eu eram in zona imprumuturilor pentru nevoi personale. 

La la alea ipotecare, nu se face si asiguare in caz de deces? Trebuie sa moara si capra bancherului intr-un fel! Numai el sa castige???

Link spre comentariu

dnul Vax solicita noutati despre cornavirus  am  una    se  cauta "cobai"  in UK la 5000 euro bucata  ... nu zice nimic de tva si daca dau banii inainte sau dupa...

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 6 minute, adrian_pic a spus:

Aaaa, da tu vorbesti de imprumuturi din alea mari, imprumuturi ipotecare! :rade: Eee, nu tinteam asa sus, eu eram in zona imprumuturilor pentru nevoi personale. 

La la alea ipotecare, nu se face si asiguare in caz de deces? Trebuie sa moara si capra bancherului intr-un fel! Numai el sa castige???

Banca încasează de la firma care a asigurat mortul. 

De când cu virusul ăsta nici păcănitorii nu prea mai accesează fonduri pe telefoane, televizoare, tablete. 

Am pe stoc 27 de televizoare și 56 de telefoane, plus alte acareturi. :rade:

Am și un motor Kawasaki 

Mă întreb unde este elmar? 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Faust2018 a spus:

Mă întreb unde este elmar? 

Ai limbrici :rade:

La alea cand le dezbraci cardul nu ai nici o garantie nimic....nu m-am bagat la cele cu foi semnate. Ma gandeam ca daca tot dau coltul, sa le trag o teapa. Daca nu dau coltul, norocul lor, umplu golul la loc.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
5 hours ago, cocochannel said:

Asta e spiritul forumului. Daca incerci sa inveti ceva pe unul sau sa-i dai un sfat util, atunci vor sari instant o suta care sa-ti demonstreze ca esti prost.

Stai sa vezi cand sar pe tine ca "faci pe desteptul, ca stiu si ei ce si cum, nu trebuie se le spui tu, ca si la altii se fura, etc".

Link spre comentariu
Acum 30 minute, johnelforum a spus:

...  se  cauta "cobai"  in UK la 5000 euro bucata  ... nu zice nimic de tva si daca dau banii inainte sau dupa...

Banii se dau numai în caz de succes, adica de supravietuire. Asa ca trebuie sa se straduiasca oleaca si sa ghiceasca din prima bacteriile care l-au napadit.

Acum 1 oră, cocochannel a spus:

deci pana la urma povestile vehiculate chiar existau.

Au fost cazuri si cazuri. La liceu am avut în clasa doi copii de nomenclaturisti. Nu s-au folosit nici unul de aceasta calitate pentru a obtine înlesniri dar n-eau ajutat pe noi, ceilalti, la nevoie. Cu unul din ei am dat împreuna la facultate (toamna, 16 pe un loc). Am picat amândoi. El acuma-i fizician.

Am avut si la facultate. S-au folosit din plin de "umbra nucului batrân". Au terminat cu medii mari (de, examene în cabinet la d-l profesor, samd.) si în anul doi (la ETc, nu la vreo scoala de balet si maniere frumoase) nu stiau sa rezolve o banala ecuatie de gradul doi (fara discutia radacinilor si alte finetzuri). Erau tufa si luau nota maxima la materii precum SCS, TTI si microunde. Dar, fiind la seral, nu s-a scandalizat nimeni. O profesoara chiar si-a cerut scuze în fata mea pentru ca a trebuit sa le dea astora aceeasi nota ca si mie (am luat atunci cea mai mare nota dintre toti).

Editat de franzm
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări