Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 29 minute, Marele Savant a spus:

Cum sa nu ai ce face? nu te duci si gata, nu te amendeaza!

Si banii dati pe hotel, avion ii deconteaza nenea stat sau au obligat intr-un fell sau altu acele companii sa returneze 100% banii respectivi fara dar si poate, nu cu ca haideti ca va dam un discount de 10% pt urmatoarea planificare ? Cand dai economiile stranse in 6-7 luni pentru o vacanta planificata eu zic ca accepti riscul care oricum e mult prea dramatizata de media si te duci. Acelasi lucru si cu marea revolta cu carantina fortata de 14 zile, eu nu cred ca vine militianul in fiecare dimineata sa ma intrebe daca am nevoie de o paine sau daca sa imi aduca mancare calda de la un restaurant sau daca mai am apa...  Atat timp cat guvernul nu ofera servicii si solutii pentru secolul in care traim nu stiu de ce mai exista oameni care se mira ca omu nu vrea sa stea inchis fortat 14 zile sa manance paine uscata ca nu sunt patron sa imi comand zilnic cu glovo si foodpanda o paine de 5lei ...

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
Acum 19 minute, Marele Savant a spus:
Acum 3 ore, informer a spus:

, daca io va spun ca-s cosmonaut,

Sau profesor universitar!

Daca va referiti la mine, cred ca am afirmat o data sau de doua ori ca am pregatire de profesor de fizica insa n-am spus niciodata c-as profesa si/sau as fi profesor universitar.... 

Link spre comentariu
Acum 22 minute, Marele Savant a spus:

Nu, altul este Maria Sa Profesorul Universitar pe acest forum! acuma vad ca face pe medicul, tine cursuri si recomanda tratamente!

:nas:ce stii tu si eu nu stiu? :)

Acum 38 minute, Bandi Szasz a spus:

Atat timp cat guvernul nu ofera servicii si solutii pentru secolul in care traim nu stiu de ce mai exista oameni care se mira ca omu nu vrea sa stea inchis fortat 14 zile sa manance paine uscata ca nu sunt patron sa imi comand zilnic cu glovo si foodpanda o paine de 5lei ...

Pai ce ala ii prost sa iti aduca comanda? :d In perioada asta stau si ei acasa ca doar nu-s carne de tun sau masa de sacrificiu. 

Este usor sa racnesti carantina carantina, dar cum faci sa ai grija de acei oameni?

In Franta din ce am vazut la TV te duci sa fii testat dupa ce in prealabil ai fost la medicul de familie si iti da ala o tzidula la mana ca esti suspect. Fara tzidula ... te duci acasa!

Daca Franta care nu-i saraca, nu face teste la orice neica nimeni care se prezinta la urgente, sa cred ca la noi testarea se face la liber???

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

Nu, altul este Maria Sa Profesorul Universitar pe acest forum! acuma vad ca face pe medicul, tine cursuri si recomanda tratamente!

Dv. nu urmariti si topicurile tehnice?

Le urmaresc, la unele am avut "tupeul" sa si particip... :) .

N-am fost sigur la cine va referiti si am zis sa lamuresc treaba.

Pe mine personal titulatura ma intereseaza prea putin si sigur nu judec "continutul" in functie de ea.

Multumesc pt. clarificare.

Editat de informer
Link spre comentariu
1 oră în urmă, daniels a spus:

ca sa nu il ascultati numai pe vax

Faceti cum va duce capul, in caz ca va loveste boala. Chiar nu trebuia sa va spun nimic, sa va descurcati prin forte proprii. 

Politicianul respectiv nu spune nimic concret, la fel ca cei de la noi, gargara. Nu vad de ce ati facut referire la mine cand ati postat filmul.

Link spre comentariu
4 hours ago, Bandi Szasz said:

Cand dai economiile stranse in 6-7 luni pentru o vacanta planificata...

Daca se strofoaca 6-7 luni sa stranga bani de vacanta este evident ca vrea mai mult decat isi poate permite intradevar. 

Vorbesc la modul general, fara sa vizez pe cineva anume. Dupa cum cred ca si exemplul dat a fost gandit.

Link spre comentariu

Transmit urari de sanatate dlui M. Savant, care cu o inima cum sa zic "refurbished" va avea si griji mai mici.(asta daca nu se apuca de fumat).

La fel si dlui Maresal, care cred ca conduce flota lui Basescu prin marea Chinei de est si-l rog sa-mi prinda si mie un pangolin de apa sarata;

apropos de specialitatea de veterinar , atit timp cit unor oameni li se  spun de altii ca sint animale(si nu intra in fisa postului meu sa-i contrazic) da, juramintul hipocratic, etc. ma obliga sa ma ocup si de acestia.

Filmul e bun si-mi aduce aminte de studentie cind apreciam unele cadre didactice dupa cit de bine citeau diapozitivele in cadrul orelor de predare .(nu e vorba de

dnul Vax, as avea pt dinsul recomandarea sa posteze copertile de la ultime nume ale revistei playboy, numerele de pe martie care au aparut recent in croatia, australia,

africa de sud...    dau linkul  worldmags punct net,  pentru a ne mai petrece timpul votind un clasament si gindind barbateste ,mai dind o manivela la masina....)

Sper ca nu am intristat pe nimeni, plec la servici si sper sa ma si intorc.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, cocochannel a spus:

Daca e iaurt are cultura de bacterii probiotice

Corect, la misto nu ne intrece nimeni!

Adrian, ce e mai important, sanatatea ta si implicit a altora, sau biletul de avion? Exact sub aceste "motive",  coronavirusul se raspindeste.

Uite, la noi s-au luat masuri dure, s-au inchis scolile! Asa, si? Ca s-au sistat numai cursurile, afterscool-ul nu, ca ala e...particular. Ca si altfel de cluburi, grupulete sau mai stiu ce organizatii, la care participa elevii. Pai ce am facut, frectie la picior de lemn? 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări