Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Nene @VAX, raspândirea bolilor infectioase este favorizata de circulatia intensa a oamenilor si a marfurilor, AKA turism si globalizare. Ca altfel nici nu am fi auzit ca în ceainica se moare de la un virus luat de la lilieci ce nici macar nu traiesc la ei în tara.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 51 minute, sesebe a spus:

Abia aștept interzicerea vinzarii antibioticelor fără rețetă clara

Eu stiu ca nu se vind fara reteta.

Raspindirea atit de rapida in Italia, e ca urmare a jemanfutismului (acu am scris bine?) de care dau dovada italienii. Ca si noi de altfel. Mai ingrijorati sunt romanii din Italia, decit italienii in sine!

Link spre comentariu
Acum 27 minute, franzm a spus:

Nene @VAX, raspândirea bolilor infectioase este favorizata de circulatia intensa a oamenilor si a marfurilor, AKA turism si globalizare. Ca altfel nici nu am fi auzit ca în ceainica se moare de la un virus luat de la lilieci ce nici macar nu traiesc la ei în tara.

Nu domnule, bolile astea sunt produse in laboratoare militare si "scapate" in tari care deranjeaza. Nu vi se pare suspect faptul ca acest virus s-a raspandit in China si Iran, tari aflate in conflict (mocnit) cu SUA ? Coronavirus are componente de la HIV si de la Ebola, si in plus i s-a atasat o proteina care il face sa se lipeasca usor la celulele umane. Nu se stie ce efecte va avea in timp la cei "vindecati", daca nu dau in SIDA. De multa vreme se screm extremistii de dreapta din SUA sa produca un virus care sa provoace SIDA si care sa se transmita ca gripa, in masa, nu numai prin ace infectate.

Link spre comentariu
Acum 45 minute, Liviu M a spus:

Din cate stiu eu, posesor de membru de familie farmacist, antibioticele au fost intotdeauna "pe reteta". S-a schimbat regula (farmacistul meu e pensionar)?

Pana sa intram in UE cu cateva exceptii, puteai sa cumperi toate antibioticele care se gaseau intr-o farmacie in orice cantitate. Bani sa fi avut ca de reteta nu era nevoie.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, VAX a spus:

Nu domnule, bolile astea sunt produse in laboratoare militare si "scapate" in tari care deranjeaza. Nu vi se pare suspect faptul ca acest virus s-a raspandit in China si Iran, tari aflate in conflict (mocnit) cu SUA ? Coronavirus are componente de la HIV si de la Ebola, si in plus i s-a atasat o proteina care il face sa se lipeasca usor la celulele umane. Nu se stie ce efecte va avea in timp la cei "vindecati", daca nu dau in SIDA. De multa vreme se screm extremistii de dreapta din SUA sa produca un virus care sa provoace SIDA si care sa se transmita ca gripa, in masa, nu numai prin ace infectate.

Nu ştiu de ce de multă vreme se screm extremistii de dreapta din SUA (liberali) să producă un virus care să provoace SIDA şi care să se transmită ca gripa, în masă,
virusul se transmite oricum prin acte sexuale neprotejate, prin sărut franţuzesc, cunilingus, fellatio, prin folosirea veselei, in general prin mucoase, nu numai prin ace infectate...

Link spre comentariu

.... coronavirus... :sparge:

.... coronavirusULUI și la tv și prin presă la fel, vai de mă-sa,, linbii,, rromulane! 

Acum 2 minute, alcon a spus:

cunilingus

:rzb La lingăi faci referire? :retyutru

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Mai ingrijorati sunt romanii din Italia, decit italienii in sine!

Din ce am vazut Italia are nevoie de 300-350.000 lucratori zilieri in domeniul agricol. Din astia 100-105.000 sunt romani. Deja italienii sunt foarte ingrijorati de faptul ca romanii nu vor mai putea practica "turismul agricol". Si Olanda si Germania au nevoie de "turismul agricol romanesc" :limb:, deci am devenit si noi o "fortza" :rade:

Eu sper sa se termine odata (si cat mai repede) cu rahatul asta de virus. Niste temperaturi mult peste media curenta ar fi de mare ajutor. 

Acum 31 minute, cimitavita a spus:

Pana sa intram in UE cu cateva exceptii, puteai sa cumperi toate antibioticele care se gaseau intr-o farmacie in orice cantitate. Bani sa fi avut ca de reteta nu era nevoie.

Pai si era bine asa???? 

Link spre comentariu

imi cer scuze , e pentru dl Vax  si alti doritori de scenarii ,un articol din 2018 (daca nu o sa-l cititi sau intelege; esenta lui e posibilitatea unei mutatii in timp 

la nivel de animal , adica liliac, animal care este o gazda fata de mai multi virusi si asta in mod natural ceea ce a fost o provocare si pentru cei care au scris 

articolul ;

https://www.cell.com/cell-host-microbe/fulltext/S1931-3128(18)30041-6

concluzia 

1 daca aveti argumente demontati-l

2 daca nu va pricepeti nu va bagati 

si inca un supliment

https://www.nytimes.com/2020/01/28/science/bats-coronavirus-Wuhan.html

Link spre comentariu
Acum 1 oră, icar a spus:

Eu stiu ca nu se vind fara reteta.

Raspindirea atit de rapida in Italia, e ca urmare a jemanfutismului (acu am scris bine?) de care dau dovada italienii. Ca si noi de altfel. Mai ingrijorati sunt romanii din Italia, decit italienii in sine!

Aia or avea servici si n-au timp sa se ingrijoreze!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, johnelforum a spus:

imi cer scuze , e pentru dl Vax 

Propaganda. Limba i-a fost data omului ca sa isi ascunda mai bine gandurile.

Suntem in razboi, e lupta pentru resurse si supravietuire.

Acum 1 minut, Marele Savant a spus:

Aia or avea servici si n-au timp sa se ingrijoreze!

Ca sa vezi ! Ei nici de moarte nu se tem, asa sunt de pusi pe munca.

Acum 35 minute, alcon a spus:

...
virusul se transmite oricum..

Nu asa de mult cum doresc unii, sa moara 80% din populatie si sa stapaneasca ei planeta. Ceva care sa se transmita ca gripa ar fi perfect, i-ar multumi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări