Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Sharky a spus:

Te scapi de liderii incomozi pe motiv ca nu au tinut epidemia sub control, faci o speculatie economica f buna si iese banu, buna treaba.

... si omori 3000 de oameni in proces... nu conteaza?!?

Editat de informer
Link spre comentariu

Bine man, aia taie musulmanii din nord vest si ii vand pe piese, dictatorii anteriori gen mao au omorat cu zecile de milioane, desi unii zic ca ar fi batut chiar si suta, si tu te zgarcesti la 3mii de ochi oblici? Este de unde, stai linistit, ii omoara cu milioanele prin poluare si conditii mizere, 3mii nici nu se simt.

Probabil tot atatia omoara politia in bataie intr-un an prost sau in detentie politica.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 23 ore, doru3160 a spus:

....si eu am practicat chirurgia cand eram tanar, dar m-am lasat.

Chiar asa ? Ati dat cu piciorul la spagile de la operatii ? Va tremura mainile, de la tarii, ati devenit milos si nu mai puteti tine bisturiul in mana  ? Care e logica fenomenului ?

Link spre comentariu

E periculos virusul asta, daca au murit doi oficiali de rang inalt din Iran, unul cu nevasta si mama lui. Astia au avut acces la spitale de lux, dar medicii sunt slab pregatiti si la ei. Cica moartea se produce prin edem pulmonar, urmat de insuficienta respiratorie. Cred ca ar fi utila acetozolamida, care scoate apa din tesuturi (prin eliminarea sodiului). Trebuie si ceva antibiotice care merg la infectiile respiratorii (cefuroxima, ciprofloxacina sau levofloxacina, doxiciclina + rifampicina). Carcalete cu antibiotice, ca nu stii care sunt microbii. Daca nu iei antibiotice risti (100%) sa o mierlesti de la infectie pulmonara secundara cu bacterii oportuniste, consecinta a edemului .

Link spre comentariu

la hipertensivi creste presiunea hidrostatica in capilarele pulmonare si sunt mai predispusi la edem pulmonar, asa ca ar trebui bagate si niste hypotensoare la carcalete.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, cocochannel a spus:

la hipertensivi creste presiunea hidrostatica in capilarele pulmonare si sunt mai predispusi la edem pulmonar, asa ca ar trebui bagate si niste hypotensoare la carcalete.

pai cei cu hipertensiune, nu iau buline pentru asta?

In rest, dl. Vax a oferit cu celeritate solutia si pentru virus!

Link spre comentariu

Cica virusul se pare ca nu va dispare la caldura, zice seful mondial al sanatatii. Tot acum vad ca treaba cu morbiditatea e altfel decit pina acum: 1,5%, pentru gripa sezoniera, si 4,ceva%, pentru coronavirus. Exact pe dos din ce se  spunea pina acum!

Link spre comentariu
Acum 5 minute, icar a spus:

Cica virusul se pare ca nu va dispare la caldura, zice seful mondial al sanatatii. Tot acum vad ca treaba cu morbiditatea e altfel decit pina acum: 1,5%, pentru gripa sezoniera, si 4,ceva%, pentru coronavirus. Exact pe dos din ce se  spunea pina acum!

morbiditate e una si mortalitate alta.

in general cresterea morbiditatii si reducerea mortalitatii este o consecinta directa a depistajului preventiv

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări