Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

N'am bre cum sa ma supar pe tine! :limb:

Sunt la curent cu participarea medicilor la congrese sponsorizati de firmele farmaceutice. Deja in vest .... s-au "golanit" unele firme mai si nu mai ofera "congrese" :85. In Romania insa reprezentantii firmelor se duc prima data in mediile universitare (profesorii de acolo sunt si sefii de clinici din spitale). Acolo nea profesorul hotaraste pe cine trimite la congres si pe cine nu trimite. Daca nu pupi in cur si nu te apleci foarte mult .... "nu pupi congres" . 

Acum sa-ti spun si reversul medaliei, lumea se duce la congrese nu ca sa participe efectiv ci pentru shoping sau mers la plaja (in 2019 la Barcelona nu stiam eu de ce pe plaja vad in jurul meu niste sacose de panza inscriptionate cu 4 litere si sub era 2019. In cateva secunde cu google .... am aflat ca era congres la Barcelona :85

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Eu nu vorbesc de roboti ci software care ruleaza pe computer. .................

...............

Cind am spus roboti exact la asa ceva m-am referit nu la o papusa cu motorase care sa arate ca un om.

Cind suni la Eon sau o banca sau o firma de telefonie si iti raspunde o voce inregistrata / sau sintetizata care te directioneaza prin tot felul de meniuri nu tot robot ii spui.

image.thumb.gif.04d46f9c92330db12317f376bc3ff10a.gif

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 3 minute, daniels a spus:

activitatea medicilor se evaluiaza pe baza procedurilor.  Daca s-au respectat procedurile e in regula. 

Cand vrei sa mai scrii de proceduri aduti aminte de cazul Ciomu! Astea sunt procedurile in RO! Jandarmii bat dupa proceduri, mascatii sparg usa nevinovatilor dupa proceduri, medicii ard sau omoara dupa proceduri. Peste tot se respecta procedurile!!!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Asa-i ca e comic sa asculti niste medici comentand fel de fel de defecte in aparatura electronica? La pariu ca si ei cand citesc comentariile voastre, nu se pot abtine.

Pt unii tehnologia este mai presus decit omul.....deja.

Singurul avantaj (daca se poate numi avantaj asa ceva) al tehnologiei este ca ea nu este subiectiva (oare) sau nu poate fi influientata de consideratii subiective (dar ma cam indoiesc de asta). Tot SW-ul asta nu-i mai destept decit grupul de programatori ce l-a realizat / programat iar in cazul unui robot medical cum se aminteste in topic e si mai dificil pt ca trebuie o comisie formata din mai multe discipline, si ingineri/programatori dar si medici iar la comisiile astea interdisciplinare tot timpul exista anumite animozitati.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, doru3160 a spus:

Asa-i ca e comic sa asculti niste medici comentand fel de fel de defecte in aparatura electronica? La pariu ca si ei cand citesc comentariile voastre, nu se pot abtine.

Nu va suparati dar am avut ocazia sa discut cu destui medici, unii in pozitii destul de importante dupa niste zeci de ani de activitate si le-am expus exact aceste "comentarii" legate de centralizarea cunostintelor, acces larg etc.

N-am vazut niciunul prapadindu-se de ras, din contra....

Nici medicii, nici programatorii sau electronistii n-au mai multe perechi... chiar daca unii asa cred... :) .

Editat de informer
Link spre comentariu
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Nu neaparat! am prieten medic care se pricepe bine si la electronica, desi de ceva ani nu a mai pus mina pe letcon si chiar si pe forum avem cel putin doi colegi medici!

Link spre comentariu
Acum 5 ore, sesebe a spus:

Pai cred ca asta era si scopul.............

daca era planuita, ar fi cel mai tare plan, win win pt tata xi.

Te scapi de liderii incomozi pe motiv ca nu au tinut epidemia sub control, faci o speculatie economica f buna si iese banu, buna treaba.

Bravo lui de ii iese, vorba aia nu e ceva nou. Si in final sa nu fie nici o criza :))

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări