Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Elmar, proverbul este asa: nu iese fum fara foc. Deci fumul e primul! Si atentie e proverb,  adica o vorba inteleapta. Si, fiind de oarecind in intelepciuna populara, nu ai cum sa-l schimbi dupa bunul plac sau mai stiu eu ce motiv!

Valivoi, nu stiam de treaba cu varicela. Nu am de ce sa ma supar, din discutii mai invata omul cite ceva!

Ca se ascunde ceva, ca nu se ascunde, nu stim. Teoria conspiratiei nu tine de vaccin.

Aha, iata ca se vorbeste de reinfectare!  (la tv). Cica e posibil daca te reexpui virusului, ca organismul e slabit.  Daca e asa, am pus-o!!!!

Link spre comentariu

Pacientul asa zis 0 nu a fost infectat a fost doar purtator al virusului.

infecție sf [At: BIANU, D. S. / V: (înv) ~iune / Pl: ~ii / E: fr infection] 1 Proces rezultat din pătrunderea și dezvoltarea în organism a unor agenți patogeni (paraziți, microbi sau viruși) și din reacția țesuturilor la acest atac, manifestată prin inflamații, supurații, cangrene etc. 2 (Med) Infectare (2). 3 Miros urât produs de un corp organic în descompunere Si: duhoare, miasmă, putoare. 4 (Fig) Decădere morală.    definitie din dex   "Patrundere si dezvoltare"

Link spre comentariu
Acum 20 minute, icar a spus:

Cam da cu virgula. Si daca te-ai vindecat, testul tot ar arata ca mai au virusul, nu? 

D-le Icar, nu sunt medic dar explicația ar putea fi următoarea : pacientul 0 a contactat virusul dar nu l-a dezvoltat, adică virusul nu a fost capabil să se reproducă în organismul pacientului (nu mă întrebați de ce). Nefiind capabil să se reproducă, cu timpul a dispărut.

Pacientul zero a fost doar "purtător".

L.E. am postat odată cu @valivoi

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Acum 54 minute, icar a spus:

Elmar, proverbul este asa: nu iese fum fara foc. Deci fumul e primul! Si atentie e proverb,  adica o vorba inteleapta

Aha, iata ca se vorbeste de reinfectare!  (la tv). Cica e posibil daca te reexpui virusului, ca organismul e slabit.  Daca e asa, am pus-o!!!!

Cum am mai zis ...știu proverbul ăla...dar, când l-am mai spus pe aici...am fost luat la bășcălie, că vezi Doamne ...există și fum fără foc!Deci, eu n-am spus pe undeva că ăla e proverb...ci doar că e o vorbă pe care o știu eu...

Până la urmă, informația aia pe care am spus-o eu (înainte de ”proverbul” buclucaș) a fost reală ...vom vedea, și dacă e adevărată 100%.

Editat de elmar
Link spre comentariu
1 oră în urmă, elmar a spus:

Până la urmă, informația aia pe care am spus-o eu a fost reală ...vom vedea, și dacă e adevărată 100%.

Bre, nu crezi ca exista o problema de logica in aceasta afirmatie. Nu stiu de exemple in care ceva este adevarat in proportie de 67% :85

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Florin, corect ce zici tu, dar zau daca mai stiu vreo gripa care sa se comporte asa. Sau, cine stie, poate se comporta, dar nimeni nu a facut teste de gripa unora care au intrat in contact cu ati gripati. Gripa normala zic!

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Bre, nu crezi ca exista o problema de logica in aceasta afirmatie. Nu stiu de exemple in care ceva este adevarat in proportie de 67%

Ei na. Statistic vorbind poti sa fii si 67% mort.

Acum 4 ore, icar a spus:

Cica e posibil daca te reexpui virusului, ca organismul e slabit.  Daca e asa, am pus-o!!!!

De mult se cauta o solutie la problema piramidei demografice. Si chinezii (conducerea lor) sunt exact tipul de oameni care nu s-ar sfii s-o si aplice.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, adrian_pic a spus:

Bre, nu crezi ca exista o problema de logica in aceasta afirmatie. Nu stiu de exemple in care ceva este adevarat in proportie de 67% 

Da Coane ...dar, pe la Ieș p-acolo, nu se știe de expresia ”parțial adevărat”!?:)

Link spre comentariu
Acum 8 ore, franzm a spus:

Ei na. Statistic vorbind poti sa fii si 67% mort.

De mult se cauta o solutie la problema piramidei demografice. Si chinezii (conducerea lor) sunt exact tipul de oameni care nu s-ar sfii s-o si aplice.

Protejati-va cu o masca bine facuta.

5d510e6e7706ec3bf65012d7-large.jpg?cache

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări