Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Relax pipâl, in max 2 luni covid ul va fi uitat. Unii vor fi cu buzunarele mai goale, altii le vor avea mai pline, intotdeauna a fost asa. Si cu ebola, cu sars ul, cu gripa aviara, pesta porcina etc. asa a fost de fiecare data. Se vor stabili noi reguli in nwo, acuma ca au murit vreo cativa, asta i viata. Karma it’s a bitch.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Dar intreb ceva, daca virusu asta e made in china, o versiune made in usa e mai buna?

Ca fabricat la noi, cred ca nici macar mucii nu ne curg dupa el.

Nu prea sunt șanse de apariție a virușilor mare în USA,  americanii nu au piețe insalubre în care să se vândă animale culese de prin junglă. Acolo nu permite legislația și... nici n-ar exista cumpărători. 

Aviz celor care manifestă oarece admirație vizavi de cultura și obiceiurile chinezești, uneori și fața de sistemul politic de acolo :rade:

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Усилитель a spus:

Deja au si ei cam 50 de infectati, dimineata Tromp a alocat 2.5 miliarde dolari pt cercetare medicamente si vaccinuri

Virusul e importat din China, nu-i made in USA.

E rezultatul interacțiunii cu marele popor chinez, care (conform unelor păreri) se află pe cele mai inalte culmi de progres și civilizație. (Apropo de piețele insalubre in care se vând animale din junglă).

Link spre comentariu
Acum 30 minute, +_Florin_+ a spus:

americanii nu au piețe insalubre

Si ce legatura au marfurile din piete? N-auzisi ca-s virusi de laborator, dezvoltati de companiile farmaceutice ca sa-si vanda stocurile de medicamente nevandabile?

Desi cred ca de data asta au participat si firmele de masti (eu ii suspectez pe cei de la 3M).

Link spre comentariu
Acum 53 minute, +_Florin_+ a spus:

Virusul e importat din China, nu-i made in USA.

Aviz celor care manifestă oarece admirație vizavi de cultura și obiceiurile chinezești, uneori și fața de sistemul politic de acolo

In schimb dumneavoastra, daca nu va e cu suparare si facand abstractie de sistemul politic actual, cum justificati aversiunea fatisa pe care o manifestati fata de chinezi ca popor?

Cred ca macar istoric vorbind, nu ca realizarile lor de-a lungu` mileniilor ar fi mai prejos, "se pozitioneaza  ceva mai sus" decat cei pt. care se pare ca aveti o stima deosebita....  

Si apropo de piete insalubre, v-as da cateva exemple mult mai aproape de noi....

Editat de informer
Link spre comentariu
Acum 12 minute, informer a spus:

In schimb dumneavoastra, daca nu va e cu suparare si facand abstractie de sistemul politic actual, cum justificati aversiunea fatisa pe care o manifestati fata de chinezi ca popor?

Cred ca macar istoric vorbind, nu ca realizarile lor de-a lungu` mileniilor ar fi mai prejos, "se pozitioneaza  ceva mai sus" decat cei pt. care se pare ca aveti o stima deosebita....  

Si apropo de piete insalubre, v-as da cateva exemple mult mai aproape de noi....

Nu manifest aversiune față de poporul chinez, sau față de oricare alt popor. Pur si simplu constat anumite aspecte ce țin de adevăratul progres /adevărata civilizație și fac comparații. Și e clar că progresul și civilizația depind in mare măsură de sistemul politic, care ar putea "corecta/anula" anumite obiceiuri antice și medievale care fac rău atât poporului in cauză cât și intregului mapamond (apropo de piețele insalubre și mâncatul jivinelor din junglă netestate dpdv veterinar). Se pare că sistemul politic chinezesc nu pune preț pe aceste lucruri. 

Apoi nu cred că cei pe care îi admir (recunosc asta) sunt mai prejos decât chinezii. N-au avut milenii de istorie,  doar vreo două sute și ceva de ani. Și au ajuns unde sunt astăzi. Fără supărare,  dvs unde v-ar place să trăiti,  în America sau in China?

Link spre comentariu

Dacă unii sunt în stare să se detoneze prin gări ...alții, să se sinucidă prăbușind avioane...

dece nu ar fi și unii care fac viruși ucigași...care să ucidă pe ”necredincioși”!?
Chiar credeți că omul nu poate să își provoace propria extincție!?

Numai dacă mă gândesc la câte războaie au fost ...și câți morți...

Tehnologia și știința(actuale) le  permit  să facă mult mai multe decât acum 100 de ani (de ex.)

Cum mulți nu pot (încă ) să aibă tehnologia armelor nucleare, de distrugere în masă ...pot să ocolească un pic... făcând ”bombe” biologice...care le sunt mai la îndemână.

Cu aceste chestii pot distruge tot...ordinea mondială și pe toți dușmanii lor! Nu mai contează dacă și ei vor fi răpuși în cele din urmă ...pentru că ( pentru unii) răzbunarea e mai de preț decât propria lor viață:( un exemplu: Atacurile sinucigașe....făcute dea lungul timpului...și prin acest exemplu, nu doresc să spun, că sunt tot ăia responsabili de asta ....ci, pot fi alții ...cu aceleași tâmpenii în cap)

Totuși, nu uitați că pe acest minunat Pământ  sunt fel de fel de oameni ....printre ei sunt unii chiar nebuni ...

Vă mai aduceți aminte de unii, care s-au sinucis din cauză că ”vine sfârșitul lumii” și că ei trebuie să fie morți, pentru a putea fi luați de nu știu  ce navă extraterestră!? 

Vă închipuiți ce se poate întâmpla cu niște ”cercetători” care sunt din rându ăstora!?

Credeți că nu e posibil așa ceva ...și că un cercetător nu poate s-o ia razna char așa?

Eu zic să mai vă gândiți...după părerea mea, mulți cercetători sunt un pic razna...altfel, ar fi niște oameni normali ...cu  actvități normale și cam atât, nimic ieșit din comun!

Care din voi vă mai aduceți aminte de atacurile cu gaz de prin anii 90 din Japonia ?

Ei ...ce ziceți? vi se mai pare o prostie chestia cu virusul făcut în laborator?

Link spre comentariu
Acum 51 minute, +_Florin_+ a spus:

Apoi nu cred că cei pe care îi admir (recunosc asta) sunt mai prejos decât chinezii. N-au avut milenii de istorie,  doar vreo două sute și ceva de ani. Și au ajuns unde sunt astăzi.

Acum 52 minute, +_Florin_+ a spus:

mâncatul jivinelor din junglă netestate dpdv veterinar

Sincer vorbind nu stiu daca mancand "jivina din jungla" (si trebuie sa recunosc ca mi-e cam neclar la ce anume mai exact va referiti cu asta) este mai putin sanatos decat a manca un Big Mac... faptul ca ceva suna "salbatic" nu-l califica neaparat ca un lucru daunator... am vazut mici la noi in piete care ma inspaimantau mai tare... :) 

Trecand peste asta am indoieli ca regimul alimentar al chinezului obisnuit, tinand cont si de acea istorie despre care aminteam, ar fi mai nesanatos decat al americanului oarecare.

Pe de alta parte sa nu uitam ca pana si prafu` de pusca cu care maretul popor american a decimat bizonii la un loc cu indienii a fost meritu` chinezilor... doar ca ei l-au folosit la artificii :) ... si cu toate ca actualu` mare conducator intelept al americanilor a planificat un mare zid, totusi al altora este vizibil din spatiu de ceva mii de ani... :rade:

Dar da, regimul politic actual "sucks"... insa  vorba orbului: "mai vedem noi"... :)  

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări