Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Mie până am băut 50g de anason nu mi-atrecut gripa, altădată după 4 ceaiuri trecea, s-a înrait gripa asta, unii stau și două săptămâni acasă! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Dacă după trecerea ăstui individ cu coroană dacă vom mai rămîne ceva homosapiens pe aici și să fiu și eu printre ei, promit că plec în călătorie , vreau să măsor distanța pămînt -lună cu pasul , că nu sînt sigur cum au măsurat-o alți (sau au vrut să o măsoare).

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu
14 minutes ago, maresaldeflota said:

Mie până am băut 50g de anason nu mi-atrecut gripa, altădată după 4 ceaiuri trecea, s-a înrait gripa asta, unii stau și două săptămâni acasă! 

Asta a fost demult , sau smecherizat si virusii si bacteriile , eu dau cu varza murata stoarsa usor , amestecata cu ceapa ,usturoi ,praz , patrunjel verde   taiate marunt ,

stropite cu suc natural de lamie , acompaniat de ardei iute , totul amestecat cu ulei de masline ultima presare ( e mai ieftin, si mai placut la gust , alea extravirgine sunt amare ,si au gust care mie nu-mi place / fapt de stiut , este mult mai bun pt gatit , are temperatura de ardere  mai mare ca cele "virgine " = ( care sunt produsul cel mai des falsificat datorita pretului ) 

Apoi se mai poate intari "tratamentul " cu ros de ghimbir ,  fara exagerari cantitative ,  mancare sanatoasa  acompaniata de hrean razalit .

Supa de gaina de la tara fiarta incet 2-3 ore  ajuta si ea....

Nu uitati , raceala face de cap pt ca oamenii au lipsa de vitamina D - care se face in organism prin expunere la soare ,dar toamna /iarna nu prea ai posibilitati ,Tot "stocul"acumulat vara se epuizeaza in 2 saptamani..... Cele mai noi cercetari arata ca este mult mai important pt imunitate decat vit C.....asa ca mai faceti o tura pe la farmacie.....

Link spre comentariu
Surse de vitamina D Conţinutul de vitamina D (U. I.)
Somon (sălbatic, 100 de grame)             600-1.000
Somon (de crescătorie, 100 de grame)            100-250
Ton (din conservă, 100 de grame)              230
Lapte fortificat cu vitamina D (250 ml)              100
Suc de portocale fortificat cu vitamina D (200 ml)              100
Cereale pentru micul dejun fortificate (o porţie de 30 de grame)              100
10 minute de expunere a mâinilor şi picioarelor la soare            3.000
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări