Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Bandi Szasz  Nu compara măştile cu vaccinurile, te-ai uitat pe canalul de YT al Oliviei Steer (soţia lui Andi Moisescu), că aia mai convingea pe cine avea timp să-i asculte inepţiile, că vaccinurile nu sunt bune. Bineînţeles că dacă cineva infectat strănută lângă tine, o biată mască de pânză e inutilă, fiindcă niciodată nu poate etanşa corect în zona nasului.Pentru o protecţie reală, doar o mască profesională, cum sunt cele militare, poate împiedica aspirarea microparticulelor purtătoare ale virusului.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Gabriel_S a spus:

PESTE 33 000 – numarul celor vindecati de coronavirus in ultimele cinci zile l-a depasit deja cu aproape trei ori pe cel al celor care s-au imbolnavit in ultimele cinci zile

untitled.png?w=720&h=450

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Adica vrei sa spui ca trece ???:tryre

Acum , cand mi-am facut si eu provizii de conserve ???

Ieri am luat un carton de Efes la conserva ... ce ma fac cu ea acum ?:scarpin

Link spre comentariu
1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus:

Oare în halul ăsta să fi ajuns jurnalismul ? 

Cu citva ani in urma, fostul rege Mihai mai traia, ma suna fratele: "mai, a murit fostul rege? Nu, zic, nu am auzit! Pai pe burtiera, la Romania Tv scrie: imediat transmisie in direct de la mormintul regelui Mihai." Bun, ia sa vad despre ce e vorba. "Imediat" ala, a fost peste vreun ceas, cind, un tip afectat,  ne informa, normal, in direct, ca...mormimîntul nu-i gata! Fostul rege a murit dupa vreo sase luni!

Florine, asa este, cuvinte pompoase fara acoperire!

Da Elmar, DD a prezis ca va oteviza toate televiziunile. Si a facut-o! CNA doarme pe el! Am vazut ieri, la circotasi, ce se mai intimpla de pe la tembeliziuni, la ore de maxima audienta. Nu mi-a venit sa cred, fatuci, cu spume la gura (pe bune!), urlau una la alta, nu stiu pentru ce, batai intre pitipoance, limbaj la care si muscalii ar roși, scaune si mese, aruncate prin studio! Iar CNA, doarme pe acest rahat!

Adirian, asta e "motivul", cica asta se cere, asta se da! Oare? Pai cine a invatat publicul sa ceara "asta", nu tot tembeliziunile? Atunci despre ce vorbim? 

Cam asa Mare Savant, cam asa e situatia! 

Bandi, nu compara mere cu ...electroni, ca sa fim in tema! Vaccinul are un rol, cu totul diferit fata de masca! Masca e un fel de frectie la picior de lemn. Te apara oarecum, ca dupa un ceas doua, nu mai e buna de nimic. Vaccinul insa, iti salveaza pielea!

1 oră în urmă, yo3fkc a spus:

ce ma fac cu ea acum?

Faci un bairam, de bucurie!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus:

Când apare totuși o stire importantă, cum e actuala epidemie, mass-media face din țânțar armăsar, provocând isterie inutilă.

Crezi ca doar mass-media este isterica?

Ce parere ai despre faptul ca foarte repede s-au umplut aproape 20 de pagini aici, adica o medie de 5 pagini pe zi, inclusiv cu stiri de ultim minut "transmise in direct si in reluare"?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări