adrian_pic Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 7 minute, daniels a spus: Alesii nu sunt bugetari. Da ce plm sunt???? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 49 minute, adrian_pic a spus: Daca nu s-o terminat ghemu' .... poate sta virusul si in coada! https://trending.cancan.ro/incredibil-o-femeie-de-102-ani-din-italia-s-a-vindecat-de-coronavirus-am-poreclit-o-nemuritoarea-20168472?utm_source=REALITATEA&utm_medium=FB&utm_campaign=fb&fbclid=IwAR01dA2xb75ZdhaOWrZ9qFY4ucx3VXZqV5PE87KvqfjnVoVQlCnTcsrYl-8 asta are 102 ani dar nu scrie daca o fost sau nu intubata. Pai a venit virusul si a verificat catastiful, a vazut ca e peste 100 si nu a stiu ce sa faca. A fost ca la Nadia cu nota 1.0 (10). Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 22 minute, Stefan a spus: Pai a venit virusul si a verificat catastiful, a vazut ca e peste 100 si nu a stiu ce sa faca. A fost ca la Nadia cu nota 1.0 (10). Mdea, nu m-am gandit ca virusul nu stie decat de doi digiti Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 (editat) Acum 53 minute, adrian_pic a spus: Aaaaa , femeile nu sunt oameni! Intreaba un oltean cum spune cand vede ca vine o pereche pe drum. Editat Martie 30, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
elmar Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Cam suspect de scurta vindecarea.... pare ceva miraculos...... Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 (editat) @adrian_pic Pai e virus chinezesc si inca are bug-uri, e abia la versiunea v0.3 beta. asteptam cu "caldura" un RC sau RTM in viitor. @doru3160 Omul cu femeia lui. Din acest motiv lucrurile erau mult mai simple in trecut. @elmar din clipul ala lipseste Elodia si astfel peisajul era complet. Editat Martie 30, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 1 hour ago, Faust2018 said: Ești cumva nostalgic după cizmarul analfabet? Sau ai auzit tu că a fost împușcat că a achitat datoria națională? De la lego a auzit, ca si ala tot d-aia il plangea. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 3 minute, doru3160 a spus: Intreaba un oltean cum spune cand vede ca vine o pereche pe drum. Nu ma mai fierbe! Unde gasesc eu acum oltean cu izolarea asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Faust2018 a spus: Ești cumva nostalgic după cizmarul analfabet? Sau ai auzit tu că a fost împușcat că a achitat datoria națională? Nu sunt tocmai nostalgic, dar perioada in care s-a cladit tara, a crescut o generatie intreaga de romani. Cea mai curata, linistita, civilizata si prolifica epoca a Romaniei, anii 60-70-80...epoca de aur. Ceausescu a ridicat taranul din tarana si saracie, i-a dat scoala, loc de munca, salariu si apartament si l-a facut om. A ridicat satele la rang de orase. O asemenea infrastructura gigantica pe care inca o mai exploateaza cel putin 3 generatii de romani a fost facuta de Ceausescu, nu de vreun "bugetar de dreapta" si nici de vreun politician de dupa '89. Hai sa fim realisti @Faust2018, mai poate cineva sa construiasca vreun Baraj Vidraru sau vreo Poarta de Fier? Mergem in continuare pe strazile si podurile facute de el ca nu suntem in stare sa mai facem un bloc cu 10 etaje care sa nu se darame de la inundatii...n-ai cum sa treci cu vederea chestiile astea, n-ai cum. Daca ala n-a fost patriot...atunci nimeni nu a mai fost. Editat Martie 30, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
elmar Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 7 minute, Stefan a spus: din clipul ala lipseste Elodia si astfel peisajul era complet. Siiigur...unii sunt prea deștepți, ca să priceapă un lucru simplu! Nu degeaba Toma (ăla din biblie) i se spunea și ”necredinciosul”! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 11 minute, Stefan a spus: Omul cu femeia lui. Din acest motiv lucrurile erau mult mai simple in trecut. Spre rusinea mea nu am fost prin Oltenia, dar altii zic ca pe acolo femeile altoiesc barbatii. Nu prea vad eu cum o olteanca accepta sa fie pe treapta a doua (omul cu femeia lui) cand ele boxeaza barbatii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 (editat) Sunt oltence si oltence. Unele sunt proaste si ale dracu (si te faci de ras cu ele) iar altele sunt destepte si ale dracu (dar faci nene casa cu ele). Si da, oltencele iti dau in barba daca esti prea "tare in gura" cu ele. Editat Martie 30, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 (editat) Asa s-a impamantenit expresia...vine un om si o femeie. Si pe mine m-a distrat cand am auzit, dar e treaba lor ce si cum. Editat Martie 30, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 D-le celtik, toate acestea s-au facut!... dar, in nici un caz de Ceaușescu!... s-au făcut de parintii noștri, de bunicii noștri, de noi insine!.... cu eforturi cumplite, umilinte si lipsuri de toate felurile!.... ce amestec are cizmarul de "geniu" in toate astea? Link spre comentariu
Postări Recomandate