Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 15 minute, ratza a spus:

Uite o soluţie mai bună: nu împrumutăm nimic, ţara intră în colaps financiar, scapă cine poate.

Nu sunt de acord! Vor scapa prea multi bugetari (cred de fapt ca aproape toti)! :rade:

Vreau o solutie echilibrata: la fiecare procent din sectorul privat care se duce la vale sa se concedieze si un procent din sectorul bugetar!

Deci la solutia ta trebuie acest amendament. :)

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 31 minute, Barbaro a spus:

Dupa spusele patronului la care lucrez ,in 89 Ceausescu a inceput sa ceara firmelor din vest de prin  :GB ,Germania ,Olanda, si care mai erau datoriile catre statul roman ,deoarece se platisera datoriile Romaniei , ... si pentru ca nimeni sa-si inchipuie ca ar putea scapa de datorii la FMI , s.c.l. a urmat lovitura de stat .

Ps .patronul firmei este german de origine ,viziteaza fabrica la 1-2 luni .

Explica te rog ca din formularea asta nu se intelege ce si cum.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, adrian_pic a spus:

Vreau o solutie echilibrata: la fiecare procent din sectorul privat care se duce la vale sa se concedieze si un procent din sectorul bugetar!

Eu zic sa-i impuste direct, ca sa nu se mai chinuie degeaba, poate asa o sa crape fericiti si restul.

Link spre comentariu

Intr-un sistem corect exista o paritate intre sectorul privat si sectorul bugetar. Daca sectorul privat se diminueaza cu 50% nu este logic ca sectorul bugetar sa ramana intact. 

De ce sa ii impuste? Sunt locuri garla la privat! Deci poate sa vina in sectorul privat sa ridice cota de concurenta. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Daca nu era vlalul de "repatrieri" la care tarile din Vest, inclusiv GB au contribuit cu entuziasm situatia la noi era cit de cit tinuta sub control, se cunosteau focarele de infectie.

Au venit "vesticii" au pus sistemul medical in cur.

Ce uita labarii de englezi este ca n`au luat la inceput nici o masura de izolare condusi de papagalul lor blond!

Acuma e simplu sa comentezi, totusi asa cum sintem am eu impresia ca englezii o vor lau mai rau ca noi pe cocoasa.

Link spre comentariu
Acum 42 minute, adrian_pic a spus:

Deci poate sa vina in sectorul privat sa ridice cota de concurenta. 

Ce-ti mai place shaorma...daca ar veni bugetarii sa concureze pe locurile de la privat, tot ai tipa ca din gura de sarpe ca nu iti convine. Accepta ca nu toti din sistemul bugetar sunt retarzi care nu-ti pot ocupa locul.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, doru3160 a spus:

Ce-ti mai place shaorma...daca ar veni bugetarii sa concureze pe locurile de la privat, tot ai tipa ca din gura de sarpe ca nu iti convine. Accepta ca nu toti din sistemul bugetar sunt retarzi care nu-ti pot ocupa locul.

Aia nu vor putea sa imi faca concurenta! Sunt putini si are nevoie aparatul bugetar de ei! :rade:

Link spre comentariu
Acum 4 minute, adrian_pic a spus:

Aia nu vor putea sa imi faca concurenta!

Da, am uitat, tu si batman ... vezi ca in viata e ca in box, oricand poate apare unul mai bun, si atunci sa vezi cum iti zbara aburii astia din cap.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

@adrian_pic graficele momentan nu indică mare lucru, trebuie aștepta mult mai mult timp pentru că oricând pot apărea zone precum Lombardia și Bergamo.

Marele risc este o relaxare a măsurilor inainte de vreme.

Astăzi in sud este o zi foarte frumoasă,  deja lumea s-a relaxat și a început să iasă din casă.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Barbaro a spus:

Dupa spusele patronului la care lucrez ,in 89 Ceausescu a inceput sa ceara firmelor din vest de prin  :GB ,Germania ,Olanda, si care mai erau datoriile catre statul roman ,deoarece se platisera datoriile Romaniei , ... si pentru ca nimeni sa-si inchipuie ca ar putea scapa de datorii la FMI , s.c.l. a urmat lovitura de stat .

Ps .patronul firmei este german de origine ,viziteaza fabrica la 1-2 luni .

Probabil ca este inteleptul satului, acest patron! Regimurile comuniste au cazut aproape simultan in toata europa de est!  si ei terminasera cu datoriile? oricum, din textul tau nu se intelege cine, ce si de ce. Multa atentie la exprimare, daca vrei ca sa se inteleaga ce incerci sa spui!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări