Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 2 ore, franzm a spus:

@VAX ne-a avertizat ca asa-zisii medici (de fapt colectionari de diplome) nu fac decât sa aplice niste protocoale, AKA indicatii pretioase. Deci, vinovat e cel care a a dat indicatiili pretioase. Suna cunoscut? Pacat de om. D-zeu sa-l ierte!

Te pricepi la pneumonii ca baba la mitraliera, asa ca nu mai face pe desteptul. 

Sunt multe tipuri de bacterii care pot sa provoace pneumonie. Pot fi micoplasme (se trateaza cu macrolide - azitromicina, eritromicina, tilozina), c. psittaci (merge bine doxiciclina, dar si macrolidele - mai putin eficiente in acest caz, ciprofloxacina si chiar rifampicina), pot fi pneumococi (merg penicilinele), etc. Daca i-au dat Augmentin pentru pneumonie cu micoplsme, n-a avut efect util. Informatia din ziar este incompleta, nu precizeaza ce antibiotice i-au dat bolnavului. In caz urgent, cand nu ai timp sa recoltezi probe din plamani sa stabilesti care este agentul patogen, trebuie sa administrezi carcalete cu antibiotice, sa elimine cat mai multe tipuri de bacterii.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, VAX a spus:

Te pricepi la pneumonii ca baba la mitraliera,

Noroc cu domnia-ta. Suparat ca ti-am furat replica?

Nepriceput asa cum sunt, ma vaccinez regulat contra pneumococilor, etc. Tocmai ca sa mai reduc din spectrul germenilor patogeni. D-ta?

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 19 minute, Ion_Bumbu a spus:

Am facut eu acum vreo 25 de ani 2 gripe sau ce au fost, una dupa alta, ultima mai grava decit prima si aia mi`a afectat simtul mirosului.

La inceput abia mai simteam ceva, dupa citeva luni mi`a revenit insa nu in totalitate.

Eu mă refer strict doar la așa ceva ca și simptom fără altceva...Împreună cu dureri de cap plus ceva musculare.... 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, miticamy a spus:

CITAT:    

Ironic este faptu' ca se contrazice principiul de baza al capitaslismului : ai platit esti servit , nu ai platit ramai la urma .

La noi este exact pe dos .Prioritatea o au cei care nu au platit .

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Confunzi urgentele majore (platite de la bugetul statului) cu tratamentele (platite de Casa de sanatate).

Am cel mai mare respect pentru DV.

Va rog sa nu-mi insultati inteligenta cu replici fara de continut .

Razvan .

Capitalismul de cumetrie din Romania este cela mai mare dusman al Poporului ROMAN .

Nu confund oamenii cotizanti la pesie si sanatate cu cei care nu au dat un sfant , dar latra cu fel si fel de exprimariii " ca se nee deea ".

SUNT doar ROMAN .

Care urgente ? Tataie !!

Am spus ca se cosuma resurse din si din  . . . .  , constituite doar din banii nosrtii .

Nu ai diasporei .

Ei nu au paltit un cent pe an pentru sanatatea pe care o reclama si o cer acum.

Am spus clar ca sunt bani de la buget ( impozite / taxe ) si de la sanatate ( CAS si lte cacaturi , inclusv pensii ) deturnati in scop POLITIC .

Matale ce nu INTELEGI ????!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, ratza a spus:

Ca alt punct de vedere, crezi că e vreo diferență între cum e tratat unul care contribuie cu minimul absolut și unul care contribuie lunar cu sume din 5 cifre, fără voia lui? Îți zic eu: nu e.

Ala care contribuie lunar cu sume din 5 cifre are in plus  tratament by default si pentru dureri de cap! Sigur are si dureri de cap cand stie cat contribuie ala cu minim absolut!

Acum 1 minut, razvan-l1 a spus:

Capitalismul de cumetrie din Romania este cela mai mare dusman al Poporului ROMAN .

Care ar fi "vaccinul" pentru asa ceva? :rade:

Link spre comentariu
Acum 6 ore, marius75 a spus:

De pe margine e usor sa spuna sa fie bagati in carantina tot ce vine de afara (discutam de peste 200.000 de oameni), doar nu platesc ei, ma refer la cei din opozitie, indiferent de culoarea politica. Mereu de pe tusha lucrurile sunt mai relaxate. Poate statul asta sa sustina  cu paza /alimente/medicamente cateva sute de mii de persoane aflate in carantina? Nop...

Cea mai buna metoda de prevenire a raspandirii este cea luata acum, restrictionarea deplasarilor inutile si pastrararea distantei de 2 m intre persoane, spalatul des pe maini si fara  :nas:

de ce citeva sute de mii? si oricum si asa ar fi cea mai ieftina si buna varianta pentru tara. 

dar s-au cumparat teste rapide, pot fi testati si opriti in carantina doar cei infectati, tot se reduc masiv sansele de contaminare!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, miticamy a spus:

„Noi producem combinezoane, care, spre deosebire de ceea ce am văzut pe la televizor, chiar oferă protecție, sunt certificate, respectând anumite cerințe tehnice, cu filtre antibacteriene, adică chiar protejează. Ceea ce am văzut că poartă medicii, de tipul costumelor de vopsitor, oferă zero protecție. Este ca și cum nu le-ar purta”, a mai spus Stoian. Același lucru este valabil și pentru măștile de protecție croite artizanal în aceste zile de aproape toate firmele de confecții. 
„Guvernul italian ne-a ajutat să avem materia primă”
Din cauza restricțiilor internaționale, la acest moment, veriga cea mai dificilă din lanțul de producție pare a fi aprovizionarea cu materia primă. „Este greu din două puncte de vedere. Materia primă se găsește mai greu, iar în al doilea impediment este că guvernele au interzis exporturile. În cazul nostru, pentru a aduce țesături din China, Guvernul italian a intervenit pe lângă cel chinez pentru deblocare”,

Parca si guvernul roman a interzis exporturile? a fost aratat si la tv un caz de produse oprite la frontiera! nu devine penala treaba pt. dl. manager?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, elmar a spus:

Păi ăsta e  principiul de contribuție ...10% din salariu.Dacă nu-ți convine poți să ai un salariu mai mic!:rade:

Și da...e o diferență dacă personalul medical îți află salariu ...spaga va fi pe măsură...altfel, vei fi catalogat drept zgârciog...și vei fi tratat ca atare!:freaza:

Principiul este ca si bugetarul sa contribuie real si nu fictiv la aceasta contributie. Sa fie cont separat si acolo sa verse si privatul si bugetarul. Asa cum este la noi acum, totul ajunge la buget si din buget se platesc salariile la bugetari dar contributiile din pix! Am mai pus link cu primii cei mai mari 10 datornici din care 9 erau bugetari (transportul din Iasi era pe locul 9). E clar ca la astia cand se aduna o dastorie prea mare se da o amnistie fiscala. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, razvan-l1 a spus:

Popii megalomani care au construit mausoleul , absorbind prin decrete de guvern banii nostri , nu fac nimic .( doar se roaga )

Nu scoate unul ceva din tescherea , pentru sectoarele pe care le-au privat de fonduri pentru orgoliile lor .

Fac si au facut mai mult decit s-ar crede, numai ca nu isi fac reclama! cu putina bunavointa te poti informa! iar singurul sector privat de fonduri, a fost sectorul ''furturi, smenuri si risipa''! doar nu crezi ca daca nu se duceau la catedrala se facea vreunul din vestitele spitale regionale promise de un anumit partid. Deocamdata biserica pare cel mai bun administrator. Iar la nevoie, bunurile bisericii nu sint scoase din tara si se pot nationaliza usor!

Link spre comentariu

Nu exista vaccin pentru prostie , doar atitudine colectiva de grup , constienta de ce vrea .

Vom vedea , dupa ce trece, cati vom mai fi in viata .

Saatul nostru ,catre care cotizam o parte din munca noastra, nu are nimic pentru noi ACUM .

DOAR rugaciunile popilor .Care oricum nu ajuta pe nimeni .

Statul + popii  =  superiorii nostrii careee ne conduceee ( udeeee )?????????

Mergeti in genunchi si inchinativa lungaaaa = capul plecat nu-l taie sabia , dar nici nu iese dintre genunchi  . . . .  . . . .

Acum 5 minute, Marele Savant a spus:

Deocamdata biserica pare cel mai bun administrator. Iar la nevoie, bunurile bisericii nu sint scoase din tara si se pot nationaliza usor!

Biserica nu are nici un ban .

Banii sunt la popi , in conturi private din switz land si alte offshoreuri.

Biserica nu a dat nici un ban petru tara in ultimii 80 de ani .

Doar au luat .

La ce le trebuie mausoleul ?@!!!!! gadilirii orgoliiilor frustrate ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Contributiile se pot determina foarte exact. Fiecare angajator depune declaratia D112 si este identificat dupa CUI/CIF cat depune efectiv. Tot dupa declaratia asta stie si Casa de asigurari, fobdul de pensii, somajul cu ce contribuie fiecare. Introdu CNP-ul in link-ul pus mai sus si ai sa vezi. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, razvan-l1 a spus:

Nu exista vaccin pentru prostie , doar atitudine colectiva de grup , constienta de ce vrea .

Vom vedea , dupa ce trece, cati vom mai fi in viata .

Saatul nostru ,catre care cotizam o parte din munca noastra, nu are nimic pentru noi ACUM .

DOAR rugaciunile popilor .Care oricum nu ajuta pe nimeni .

Statul + popii  =  superiorii nostrii careee ne conduceee ( udeeee )?????????

Mergeti in genunchi si inchinativa lungaaaa = capul plecat nu-l taie sabia , dar nici nu iese dintre genunchi  . . . .  . . . .

Biserica nu are nici un ban .

Banii sunt la popi , in conturi private din switz land si alte offshoreuri.

Biserica nu a dat nici un ban petru tara in ultimii 80 de ani .

Doar au luat .

La ce le trebuie mausoleul ?@!!!!! gadilirii orgoliiilor frustrate ?

Atentie, carmolul este numai pentru uz extern!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, elmar a spus:

Păi ăsta e  principiul de contribuție ...10% din salariu.Dacă nu-ți convine poți să ai un salariu mai mic!:rade:

Și da...e o diferență dacă personalul medical îți află salariu ...spaga va fi pe măsură...altfel, vei fi catalogat drept zgârciog...și vei fi tratat ca atare!:freaza:

E un sfert din slariu, 25%, nu 10%. Uitasem că eşti şpăgar.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări