Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Citat

Zaosong Zheng, 30, a Chinese national, was arrested on Dec. 10, 2019, at Boston’s Logan International Airport and charged by criminal complaint with attempting to smuggle 21 vials of biological research to China.  On Jan. 21, 2020, Zheng was indicted on one count of smuggling goods from the United States and one count of making false, fictitious or fraudulent statements.  He has been detained since Dec. 30, 2019.

https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-and-two-chinese-nationals-charged-three-separate-china-related

Link spre comentariu
Acum 11 minute, elmar a spus:

Deci..până la urmă, ajungem acolo unde am spus eu ...

Conspirația fir-ar să fie!:)

Daca tu asta intelegi, ce sa-ti fac eu?

China de zeci si zeci de ani se ocupa cu spionajul economic si reverse engineering. Au facut ceva progrese dar geniile le cumpara americanii. Lor nu le ramane decat sa corupa (mituiasca) pe cine poate de pe unde poate (USA, Canada si UE). 

China tot incearca sa urce pe prima treapta a podiumului si sunt deschisi la orice pentru asta.

Cu USA pe prima treapta a podiumului, de bine de rau dupa ww2 si pana astazi nu a mai izbucnit un ww3. Nu cred ca va fi la fel daca ajung chinezii pe prima treapta a podiumului! 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 2 minute, adrian_pic a spus:

Daca tu asta intelegi, ce sa-ti fac eu?

China de zeci si zeci de ani se ocupa cu spionajul economic si reverse engineering. Au facut ceva progrese dar geniile le cumpara americanii. Lor nu le ramane decat sa corupa (mituiasca) pe cine poate de pe unde poate (USA, Canada si UE). 

Adică ? ce înțeleg eu ...și nu înțelegi tu!?:rade:

China a făcut ”reverse engineering„ corona virusului?

Link spre comentariu

@elmar nu stiu cum faci da exact esenta o scapi printre degete:

am spus clar: 

Citat

China tot incearca sa urce pe prima treapta a podiumului si sunt deschisi la orice pentru asta.

Ei au inceput de la statutul de worker ce muncea pe un mana de orez si au inceput sa faca  reverse engineering la tot ce le trecea prin mana. Totusi dorinta lor este sa ajunga no. 1 . In lupta asta (prostia lor) vor face multe belele. 

Acum sa stau sa-ti explic tie cu ce se mananca o negociere (cand tu esti bugetar ) este pierdere de timp. Cert este ca de multe ori chinezii au plecat cu p.la in cur de la masa negocierilor si ... s-au cam saturat :limb:.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, adrian_pic a spus:

@elmar nu stiu cum faci da exact esenta o scapi printre degete:

am spus clar: 

Ei au inceput de la statutul de worker ce muncea pe un mana de orez si au inceput sa faca  reverse engineering la tot ce le trecea prin mana. Totusi dorinta lor este sa ajunga no. 1 . In lupta asta (prostia lor) vor face multe belele. 

Acum sa stau sa-ti explic tie cu ce se mananca o negociere (cand tu esti bugetar ) este pierdere de timp. Cert este ca de multe ori chinezii au plecat cu p.la in cur de la masa negocierilor si ... s-au cam saturat 

Hai c-o bălăcești rău de tot ...în loc să recunoști adevărul!:rade:

Sigur îmi vei spune că nu eu ...dețin adevărul! Și așa și este ...dar  trebuie să recunoști că  unele ipoteze de-ale mele se cam adeveresc!

Da ...cine e mai deștept ca tine!?Cum să recunoști tu ceva, vreodată!? E sub demnitatea ta de ”lucrător în privat” NU??:ras:

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Marea majoritate a celor la care ne referim,adica "voiajorii" practica fie fentarea CAS prin neplata,fie prin contributii la minim minimorum.Ca atare toate astea greveaza bugetul statului si al CAS.Practic pe noi,cei care contribuim corect.

Ca alt punct de vedere, crezi că e vreo diferență între cum e tratat unul care contribuie cu minimul absolut și unul care contribuie lunar cu sume din 5 cifre, fără voia lui? Îți zic eu: nu e.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, ratza a spus:

Ca alt punct de vedere, crezi că e vreo diferență între cum e tratat unul care contribuie cu minimul absolut și unul care contribuie lunar cu sume din 5 cifre, fără voia lui? Îți zic eu: nu e.

Păi ăsta e  principiul de contribuție ...10% din salariu.Dacă nu-ți convine poți să ai un salariu mai mic!:rade:

Și da...e o diferență dacă personalul medical îți află salariu ...spaga va fi pe măsură...altfel, vei fi catalogat drept zgârciog...și vei fi tratat ca atare!:freaza:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Pai la fel e si la plata impozitului in tarile civilizate. Nu ca la noi, cota unica.

La noi, indiferent cum o dai, de la fircare angajat, 47% ii ia statul (impozit, CAS, CASS, etc.).

Normal ar fi ca la aia cu salarii mai mici sa plateasca un procent mai mic la impozit.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări