Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• Administratori
Acum 1 oră, razvan-l1 a spus:

Tot ce se cheltuie cu cei care vin de afara este de la buget si sanatate , unde ei nu au contribuit 1 cent .

E politica .

Sunt voturi si cefe late

Iar eu care contribui probabil am sa fiu trimis la plimbare 

Link spre comentariu
Citat

Ce avantaje are SUA dacă au "plasat" virusul in China?

Păi, e posibil ca ăia care au făcut chestia asta ...să nu îi intereseze banii...pe ei îi interesează altceva...poate o convingere ideologică sau religie !  

După cum am mai spus...în lume sunt mulți nebuni cu fel de fel de ”convingeri”...mai ales în SUA!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Vasile a spus:

Iar eu care contribui probabil am sa fiu trimis la plimbare 

Sa fii multumit...asta inseamna ca vei ajunge sa vorbesti cu careva, deci ti se va da atentie (un pic).Si sa nu cumva sa se creeze impresia ca la privat e altfel...e fix la fel (de cele mai multe ori vezi aceleasi mutre)  cu deosebirea ca spaga e mai mare.

Link spre comentariu

Resursele , foarte limtate , vor fi consumate cu cei pomeniti mai sus .

Cand vom ajunge noi , contributorii de drept , sa avem nevoie , nu va mai fi nimic .

Ironic este faptu' ca se contrazice principiul de baza al capitaslismului : ai platit esti servit , nu ai platit ramai la urma .

La noi este exact pe dos .Prioritatea o au cei care nu au platit .

Au fost consumate toate resursele cu ceva ce nu mai conteaza acum .( masa electorala )

De la declansarea primei alerte la nivel global , alesii nostri s-au preocupat  in SPECIAL de preluarea puterii , alegeri , si alte mantocarii cunoscute .

Acum nu mai vezi pe nimeni din cei care guitau pe la televiziuni ce si cum cu alegerile , guvernul ( bun / rau ) . 2 ture , 3 turn , sa vina cu donatii , sfaturi si ajutor material .

Popii megalomani care au construit mausoleul , absorbind prin decrete de guvern banii nostri , nu fac nimic .( doar se roaga )

Nu scoate unul ceva din tescherea , pentru sectoarele pe care le-au privat de fonduri pentru orgoliile lor .

La Suceava se intampla in cel mai pur spirit comunist , sa bage sub pres si cu ordine background .

Cu aesemenea mentalitate la nivel de masa ma rog si eu " Sa avem ceva noroc " .

Link spre comentariu

razvan-l1 sunt total de acord cu obs dvs!Trebuie sa fii chior sau talibanul unora ca sa nu observi asa ceva.

Iar privitor la carantinare ma doare mintea!Tinem carantinatii in regim de lux,adica la hoteluri?!!!Pe cheltuiala noastra...Noi,cei izolati din case,nu beneficiem de niciun sprijin financiar...N-am avut "norocu" sa avem niscai virus...

Si daca ii carantinam pe "voiajori" din start la granita?Cu adunat frumos in corturi...cu mancare la gamela...Cu "platesteti mancarea",ca tu ai vrut-o?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Se pare ca nu-s straini de producerea unui virus foarte puternic:

image.thumb.png.e94d767c3f83dd38a744757f21b9c261.png

Culmea e ca tocmai italienii isi faceau griji sa nu scape aia virusul din laborator, iar acum natiunea cu cele mai multe decese este chiar Italia.

Intrebare intrebatoare, daca chinezii se jucau cu virusache din 2015, de ce naiba n-au facut si un vaccin? Adica trebuie sa fii nebun sa te joci cu asa ceva si sa nu croiesti un vaccin. Poate deja exista, dar va fi folosit la momentul oportun.

Editat de marius75
Link spre comentariu
Acum 2 ore, ratza a spus:

Pacient tratat după protocolul lui VAX, i-a trecut pneumonia cu antibiotice:

https://republica.ro/moartea-domnului-lazarescu-in-vreme-de-coronavirus-scandalosul-caz-al-pacientului-22

@VAX ne-a avertizat ca asa-zisii medici (de fapt colectionari de diplome) nu fac decât sa aplice niste protocoale, AKA indicatii pretioase. Deci, vinovat e cel care a a dat indicatiili pretioase. Suna cunoscut? Pacat de om. D-zeu sa-l ierte!

Link spre comentariu

CITAT:    

Ironic este faptu' ca se contrazice principiul de baza al capitaslismului : ai platit esti servit , nu ai platit ramai la urma .

La noi este exact pe dos .Prioritatea o au cei care nu au platit .

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Confunzi urgentele majore (platite de la bugetul statului) cu tratamentele (platite de Casa de sanatate). Daca te talharesc unii si te lasa inconstient si cu actele luate, ambulanta nu te cauta in buzunare sa vada daca ai cardul de sanatate. In schimb la o interventie in spital colectivul respectiv prezinta un deviz. Daca ai card de sanatate pleci acasa fara sa lasi 1 leu spitalului. Daca nu ai card esti bun de plata. Eu am fost internat de mai multe ori dar la plecare primeam doar foaia medicala cu diagnosticul si tratamentul. Acum 2 ani am vazut o schimbare: pe foaia de iesire scria tipul interventiei chirurgicale si valoarea interventiei. (o simpla incizie la un furuncul, total 1000 lei). Un cunoscut, tot depanator, a mers la spital cu dureri de cap insuportabile. A fost operat rapid si pt ca nu avea card l-au pus sa plateasca operatia. Fiind una complexa (pe creier) costa enorm. I-au facut o favoare, a platit asigurarea pe cinci ani in urma. Virusul este la urgente majore si orice cetatean are aceleasi drepturi. Problema omenirii este stoparea pandemiei nu calcule meschine de cat costa ca sa te protejezi.

Link spre comentariu

Dle miticamy sunt de acord si cu punctul dvs de vedere dar...Marea majoritate a celor la care ne referim,adica "voiajorii" practica fie fentarea CAS prin neplata,fie prin contributii la minim minimorum.Ca atare toate astea greveaza bugetul statului si al CAS.Practic pe noi,cei care contribuim corect.

La americani,buricul lumii,nu ajungi la operatie daca n-ai asigurare sau daca n-ai ceva ce poti lasa ca gaj!!!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, razvan-l1 a spus:

Tot ce se cheltuie cu cei care vin de afara este de la buget si sanatate , unde ei nu au contribuit 1 cent .

Din câte stiu, si va rog sa ma corectati daca gresesc, tot natul trebuie sa aibe asigurare de sanatate, chiar daca nu are loc de munca. Este sau nu este asa?

Link spre comentariu

La 30 decembrie anul trecut, Li Wenliang le vorbea colegilor şi prietenilor săi, avertizându-i că în spitalul în care lucra, au fost plasaţi în carantină şapte bolnavi după ce fuseseră diagnosticaţi cu un virus de tip SARS. În mesajul său, Li le spunea să îşi avertizeze prietenii şi familia. Mesajul său a devenit imediat viral. După trei zile, poliţia din Wuhan l-a arestat pentru „răspândire de zvonuri” şi „deranjarea ordinii sociale”. El avea să fie unul dintre cele 8 cadre medicale care au încercat să avertizeze populaţia în legătură cu virusul şi care au fost arestate.

Link spre comentariu

Charles Lieber, the chair of Harvard University's Department of Chemistry and Chemical Biology, has been arrested and criminally charged

Citat

Charles Lieber, the chair of Harvard University's Department of Chemistry and Chemical Biology, has been arrested and criminally charged with making "false, fictitious and fraudulent statements" to the U.S. Defense Department about his ties to a Chinese government program to recruit foreign scientists and researchers.In an affidavit unsealed Tuesday, FBI Special Agent Robert Plumb said Lieber, who led a Harvard research group focusing on nanoscience, had established a research lab at the Wuhan university — apparently unbeknownst to Harvard.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări