Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Stiti ce ma roade cel mai tare? Incertitudinea. Ma doare undeva ca virusul a venit din ghetari topiti, extraterestrii, laboratoare, meteoriti sau de unde o veni. Dar vreau in plua mea sa se termine odata sa ma intorc la viata de acum  o luna de zile. 
Sa mor daca nu imi vine sa ma imbolnavesc odata doar sa treaca starea asta. Daca scap bine, daca nu, shit happens. Dar vreau sa scap de starea asta, 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Faker a spus:

Stiti ce ma roade cel mai tare? Incertitudinea. Ma doare undeva ca virusul a venit din ghetari topiti, extraterestrii, laboratoare, meteoriti sau de unde o veni. Dar vreau in plua mea sa se termine odata sa ma intorc la viata de acum  o luna de zile. 
Sa mor daca nu imi vine sa ma imbolnavesc odata doar sa treaca starea asta. Daca scap bine, daca nu, shit happens. Dar vreau sa scap de starea asta, 

Ai peste 60 de ani?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Faker a spus:

Nu, putin peste 40. 
Conteaza varsta? Ca vad al nostru covid nu prea mai ii pasa. 

Încearcă să nu mai dramatizezi. Gândește-te că omenirea a trecut peste multe epidemii, unele mult mai grave decât asta. In perioade când nu existau nici vaccinuri nici tratamente iar măsurile autorităților erau ... mai mult simbolice. Cu toate astea mulți au scăpat neatinși de virușii respectivi. Nu toată lumea conectează boala. Să amintim de ciumă, holeră, gripă spaniolă, polio ? ... 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Faker a spus:

Nu, putin peste 40. 
Conteaza varsta? Ca vad al nostru covid nu prea mai ii pasa. 

Conteaza. Cand esti mai in varsta inima nu mai este capabila de frecvente mari pe perioade lungi de timp, plamanii nu mai reusesc sa oxigeneze la fel sangele (saturatia incepe sa scada) . Cei tineri se pare totusi ca au niste "hibe" ascunse.

P.S. Conteaza daca ai fumat!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

Stie cineva un sac de faina cat se pastreaza un sac de faina ca sa ramana consumabila?

In curand benzinariile se inchid la ora 10...

Tine cam un an dacă e ținută în condiții bune fara umezeală și alte cele.

Când se strica face viermi sau fluturi.

Link spre comentariu

Mi se pare cel puţin suspectă lipsa de reacţie a guvernelor lumii faţă de responsabilitatea celor ce au eliberat (voit sau nu) acest virus.Când au invadat irakienii Kuweitul, imediat au sărit americanii să-i încalece, că le afecta preţul petrolului....dar acum nişte chinezi iresponsabili s-au jucat cu viruşii şi au murit (până acum doar) mii de oameni pe tot globul, dar nimeni nu-i trage la răspundere.Ba mai mult, le comandăm tot lor măşti de protecţie....

Link spre comentariu
Chiar acum, validae a spus:

Mi se pare cel puţin suspectă lipsa de reacţie a guvernelor lumii faţă de responsabilitatea celor ce au eliberat (voit sau nu) acest virus.Când au invadat irakienii Kuweitul, imediat au sărit americanii să-i încalece, că le afecta preţul petrolului....dar acum nişte chinezi iresponsabili s-au jucat cu viruşii şi au murit (până acum doar) mii de oameni pe tot globul, dar nimeni nu-i trage la răspundere.Ba mai mult, le comandăm tot lor măşti de protecţie....

Nu exista inca o dovada clara. 

Imi pare rau de acest medic:

fx1.jpg

On Dec 30, 2019, Li Wenliang sent a message to a group of fellow doctors warning them about a possible outbreak of an illness that resembled severe acute respiratory syndrome (SARS) in Wuhan

Curios este ca China sustine ca primul caz a aparut pe 10 ianuarie. 

Link spre comentariu

Si inca ceva ce mi se pare suspect. Cand au fost problemele cu Hussein, Bin laden, Al zarqawi, toti pizdosii din lumea asta, actori de hollywood, miliardari, corporatisti, toti au dat cate o recompensa pt capul lor.

Nu vad nimic acum, ma asteptam ca Rockefeller i sau Rotachild, jidanii aia batrani cu barbi de un metru, sa dea o recompensa unui plamanolog din asta, 200 mil$ pt un tratament. Plua, singurul lucru ce il vad e papa de la vatican, facand slujbe de unul singur, in ploaie, in fata unei piete din beton, asistat de garda elvetiana. Asteptand din neant un miracol.

Editat de Faker
Link spre comentariu

E mana SUA in toata mizeria asta. Ei sunt fascinati sa distruga si sa controleze totul prin genocid si arme experimentale, asa cum au facut cu Vietnam, Japonia si lista continua (istoria e scrisa). China a spus cu jumatate de gura ca SUA a fost, apoi si-a schimbat declaratia pentru ca SUA era dispusa sa divulge niste secrete militare despre China, referitor la programul spatial. Toate marile puteri se au una pe alta la mana cu ceva, alea mici raman sa se bata intre ele precum tigancile pentru gealati.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Faker a spus:

Mai, nu zic ca nu i asa. Dar pe vremea ciumei, gripei spaniole si holerei, nimeni nu te a ingradit asa. Adica, gen, trebuie sa imi fac o fituica sa merg pana in oras dupa o pita. Cred si ma gandesc si eu, ca nu s batut in cap, dar chiar asa?

Păi astea sunt măsurile epocii moderne: contact cât mai redus intre oameni ca să nu contactezi sau transmiți (dacă ești infectat). Nu-s date degeaba, chiar reduc expansiunea epidemiei. 

N-o să țină o veșnicie, într-o lună-două se vor ridica restricțiile.

Crezi că mie îmi place ? :84

Am o grămadă de hârtii la mine : una pentru deplasare la servici cu mașina personală, una pentru deplasare in cadrul serviciului cu mașina de firmă, și una care o fac când merg la cumpărături cu mașina personală. 

Cum trec pragul unei uși îmi trebuie o hărtie, e frustrant, dar nu-i sfărșitul lumii și- după cum spuneam - starea asta de lucruri nu vă ține o vesnicie.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

O întrebare: trebuie neapărat semnătura pe căcatul ăla de declaraţie? Eu n-am ieşit din casă de cînd cu starea de urgenţă şi habar n-am dacă merge doar descărcată în telefon şi atît sau nu. Mîine ar cam trebui să dau o tură prin Lidl şi parcă nu m-aş curăţa de 50 de lei aiurea dacă dau de vreun cap de cretă mai zelos.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări