Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 13 minute, Усилитель a spus:

Stie cineva un sac de faina cat se pastreaza un sac de faina ca sa ramana consumabila?

In curand benzinariile se inchid la ora 10...

Depinde de condiţii. Dacă e ţinut la loc uscat, rezistă luni bune.

Acum 1 minut, Thunderer a spus:

Eu o tin la intuneric, care e problema cu intunericul?

Nu vezi de unde să mai iei.

Link spre comentariu

@Thunderer Dezvolta mucegaiuri si ciuperci (chiar si bacterii) la intuneric mai ales cand tii in cantitate mare (sac), si pentru ca n-ai cum sa o aerisesti, ea tot va retine umezeala. Trebuie sa respire (loc deschis) si sa o mai afani la cateva saptamani, daca nu, o portionezi in saculeti mai mici de preferat saci de panza. Intuneric si umezeala = faina stricata cu gust si miros de...ceva naspa.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Spitfire a spus:

E clar deja ca vom avea un an "fabulos"- lipsa de zapada in iarna asta=seceta, ciuciu productie agricola+ pandemie+guvernare instabila+somaj masiv+borfasi intorsi de la furat.Oribil.

Dracu nu-i atât de negru precum pare. Zăpadă n-a prea fost in județele din jurul Bucureștiului dar în restul țării au tot fost coduri "colorate" in decursul iernii. Dacă vom avea ploi in primavara asta se reglementează situația în agricultură. 

Epidemia va dispare în vară, mai că am curaj să pun pariu :)

Pentru borfași există pușcării, vor ajunge repede acolo unde le e locul.

Observ că in ultima vreme din ce in ce mai multă lume vede totul in negru ... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări