Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Cum ziceam, am fost la Lidl, dupa apa. Erau si batrini si tineri. Astia vatrini, pe fundul cosului, un salam, o faina, o brinza. Ce ar fi cumparat acu o luna sau doua. Am vazut si tineri cu citeva maruntisuri. Dar am vazut doi tineri, cosuri mari, cu ulei, carne, zahar, brinza, unt si mai stiu eu ce.sa fi fost cumparaturi saptaminale??? Oricum, aici e liniste si Lidl si la Peny si la Kaufland si la Carrefour.

Sper sa ramina asa. 

Cica, in China, c.v. da inapoi: s-au redus numarul de imbolnaviri si decese.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, icar a spus:

Dar am vazut doi tineri, cosuri mari, cu ulei, carne, zahar, brinza, unt si mai stiu eu ce.sa fi fost cumparaturi saptaminale???

Nu, mai sunt care au magazine pe la tara si fac aprovizionare de unde apuca. Pe astia ii vezi permanent de e criza sau nu. Niciodata un om normal n-ar consuma in halul asta.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, ratza a spus:

De curiozitate, ce vor să obţină ăştia care cumpără ca nebunii? Nu mai ies din casă două luni? Le e frică să nu se termine mîncarea?

N-ai vazut nici un film d-ala SF - Horror cu "virusu` ucigas"? :rade:

Asa se intampla acolo... toata lumea face provizii care oricum invariabil se termina, dupa care oamenii incep sa se atace si sa fure unii de la altii dupa care, cand oricum se termina tot ce-i de halit in unele filme chiar incep sa se manance unii pe altii... pana nu demult credeam ca-s niste tampenii... nu mi-am schimbat parerea da` incep sa am "flash"-uri... :) 

Acu` vb-ind mai serios is aia care-s chiar speriati de virus si aia care-s speriati de aia speriati de virus... fiecare cumpara din cauza motivului sperieturii... :rade:.

Editat de informer
Link spre comentariu
Acum 10 minute, ratza a spus:

De curiozitate, ce vor să obţină ăştia care cumpără ca nebunii? Nu mai ies din casă două luni? Le e frică să nu se termine mîncarea?

Le e frică rău! ... se închide orașu' , magazinele se golesc, aprovizionare ioc, chestii extrem de probabile având în vedere că în Ro numărul de infectați cu corona e zero barat :rade:

Link spre comentariu
Acum 7 minute, +_Florin_+ a spus:

chestii extrem de probabile având în vedere că în Ro numărul de infectați cu corona e zero barat 

Fie vorba-ntre noi, io cred ca o sa ajunga si in Romania, ca dupa cum ziceau si altii niciodata vreo carantina d-asta n-o fost 100% eficienta... da` de aici pana la halu` asta de disperare ii cale lunga... :) .

Link spre comentariu
Acum 7 minute, informer a spus:

N-ai vazut nici un film d-ala SF - Horror cu "virusu` ucigas"? :rade:

Nu prea, fiindcă SF-urile mă plictisesc groaznic. Momentan mă delectez cu o vişinată de vreo 70ᵒ, am auzit că-l deranjează alcoolu' pe nenea virus. Habar n-am dacă e adevărat sau nu, eu aplic tactica ţuicii bătrîneşti: nu-ţi trece, dar nu-ţi mai pasă.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări