Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 7 minute, VAX a spus:

Au bagat masurile astea restrictive (la maxim !) la ordin de la americani, pentru ca au arme nucleare pe teritoriul Romaniei si nu vor sa aiba surprize de la o eventuala rascoala.

Chiar acum, icar a spus:

Alta prostie! Mai frate, mai sunteti multi?

Nu, nu, nu e prostie! Am vazut si eu doua intr-un sat pe aici. Erau de-a dreapta si de-a stinga intrarii in primarie...

Link spre comentariu
Acum 14 minute, icar a spus:

Nu intelg la ce au mai scos armata, cu AKM-uri cu tot, in strada?! Asa, ca sa ne facem ca facem ceva, cind defapt nu facem nimic? 

Pe bune? Adică tu chiar te așteptai ca armata sa aibă fasole pe țeava și sa tragă în nesupusii regulilor? Asta cu armata în strada a fost la deruta, un joc de glezne și atât. Prinde la babe, le sperie. 

Link spre comentariu

Multi? Stii ca pot sa spun si eu la fel depre mataluta, sau mergem pe sistemul romanesc "da-te tu, ca sa stau eu"? Nu e nicio "teorie a conspiratiei" nene, chiar este o conspiratie mondiala in desfasurare, in timp ce vorbim. Bineinteles imi rezerv dreptul la propria opinie, sau nu mai exista nici dreptul asta?

Link spre comentariu
Acum 19 minute, VAX a spus:

Au bagat masurile astea restrictive (la maxim !) la ordin de la americani, pentru ca au arme nucleare pe teritoriul Romaniei si nu vor sa aiba surprize de la o eventuala rascoala.

Aveți grijă ce spuneți, poate Vladimir Vladimirovici Putin are cont pe elforum și ne șterge naiba de pe harta iEUropei.

Link spre comentariu

Ar fi bine să avem arme nucleare pe teritoriu, dar nu ne-au dat. Nici n-ar fi putut să o facă, n-ar fi acceptat rușii nici morți. Sigur s-ar fi declanșat o criză ca în '62. :rade:

P.S. Da, era excelent să fi avut arme nucleare pe teritoriu, era cea mai înaltă garanție de securitate. Adică eram siguri că alianța nu ne "părăsește" la greu.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

@Усилитель deci tu ești ăla de a cumpărat toată făina și drojdia?

Chiar, oare ce naiba a făcut romanul cu atâta făină? Că toată lumea încă iese să-și cumpere paine.

Nu îți poate interzice ieșirea dacă nu îți asigură hrană, altfel o să aibă nevoie de multă muniție.

@+_Florin_+ ferească sfântul de asa ceva, la cat suntem de "responsabili" asta ne mai trebuia.

Link spre comentariu

Bilanțul oficial al îmbolnăvirilor a urcat la 1.452 de cazuri

Citat

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 19.663 de teste, din care 1.277 în unități medicale private.

Cred ca ne-am aruncat ca prostii sa cumparam 2 milioane de teste ca si cele 200.000 care au ajuns in tara ne ajung pana la Craciun. Nu cred ca autoritatile vor face testare in masa de frica sa nu creasca cifrele. 

Acum 4 minute, Stefan a spus:

Chiar, oare ce naiba a făcut romanul cu atâta făină? Că toată lumea încă iese să-și cumpere paine.

Cred ca nu ai prins perioada lui ceasca. Atunci faceai stocuri cand aveai ocazia pentru timp nelimitat.

Acum toti au pus faina la pastrare si cumpara paine gandindu-se ca vor rade in nas fraierilor cand nu se va mai gasi paine in magazine. 

Link spre comentariu
Acum 27 minute, alcon a spus:

Sylvia Browne (Sylvia Celeste Browne) un Nostradamus (Michel de Nostredame) al epocii noastre? Cine ştie, poate că da...
În 2008 ea a scris despre coronavirus într-o carte.

SB1.jpg

SB2.jpg

Mai repede baba Vanga daca cititi ceva mai sus, bacterie distrusa de curent electric si temperatura foarte ridicata, asta da predictie!

E modelul tiganesc de ghicit, iei totul la rind ca precis iasa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări