Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Treaba cu conjunctivita la marginea ochilor mi se pare duma. E normal ca daca ai o infectie, raceala nas infundat sa lacrimezi mai mult.

Si cum te tot stergi la ochi, sau stai cu zona umeda de lacrimi, pielea se irita.

Asa ca nu e un reper. Poate sa fie o simpla raceala. Si cam e senzonul acum.

Buna treaba cu palinca.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Inca 2l la 28*. Pe azi am terminat. Ultimii 6.5l ii voi pune maine in cazan.

15853186705789108803752995610552.jpg

@okean am butoaie, dar culoarea este data numai o perioada de timp. La bautura scotiana culoarea este data de carbune, ei matureaza bautura in butoaie de stejar arse pe dinauntru. Am sa ard niste aschii de stejar uscat si am sa le bag intr-un bidon.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, VAX a spus:

Esti foarte activ la sectiunea Clampaneala. La discutiile tehnice participi ?

E de la tiroida.

"Românii pot fi urmăriți prin telefon pentru a opri răspândirea coronavirusului" - si cei care isi lasa telefonul acasa ca sa fenteze legea cum sunt monitorizati? Se trece la chiparea populatiei ca sa fie siguri sau ce?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

O fi si dezastru, dar am coleg de serviciu care are frate stabilit in Italia, sta intr-un orasel unde s-au raportat cateva sute de cazuri si ceva morti, dar locuitorii nu prea stiu pe careva infectat cu virusul buclucas. Intr-un oras mare poti sa ai cateva mii de bolnavi si sa nu cunosti nici unul, dar in orasele mici, cam toata lumea se cunoaste cu toata lumea...nu stii ce sa zici si ce sa mai crezi. Asta mi-a zis cand l-am intrebat ce face fratele lui, daca e bine.

Link spre comentariu

Deja bogatii incep sa faca presiuni. De aceea apar acum oameni cu greutate care prezinta o alta opinie. De aceea a scris si profesorul neamt pe ultima linie: Corona-19 este o fantoma.

Omul vine cu niste argumente valabile care stau in picioare, nu poti zice ca nu arde dreptate dar .... parca nici sa lasi sa zburde virusul printre batrani nu cred ca este indicat. 

Rata mortalitatii este cam 10,5% din toti pacientii infectati la italieni si la spanioli 7,7%. Cam mult pentru a se merge pe imunizarea in masa. In plus tot mai multe tari raporteaza probleme si la pacienti tineri fara alte boli. 

Oricum fiecare tara ... predica ce ii convine. Germania la 50.000 cazuri are doar 300 de decese, Italia si Spania sunt la polul opus. 

Italia, Spania si Franta au fost pentru Euro-obligatiuni, Germania, Olanda, Austria si Finlanda s-au opus. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări