Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

N-ai cum sa ai zeci de mii infectati si mii de morti. Mortalitatea nu e asa mare.

Oricum sunt cazuri de care probabil nu stii, asa ca...

Oricum la noi si de scrii pe o sticla "nu bea, otrava" lumea tot o sa bea.

Azi unu se plangea pe fb ca agitatia asta o sa omoare toate business-urile, ca el spera sa ia virusu ca sa arate ca e doar o frauda a smecherilor ca sa ne strice economia.

Nu stiu cine or fi smecherii aia, ca si sua si china si cam toata lumea asculta de ei.

Si nu, nu il am pe RST pe facebook. :))

Link spre comentariu

imi explica si mie cineva la ce folosesc testele in momentul asta? nu se fac la granite sau aeroporturi, ci in mijlocul oraselor. 

ce conteaza daca azi unu e negativ, pleaca fericit acasa si maine se infecteaza, iar pana apar simptomele  mai transmite comunitar la inca 10?

Editat de Vizitator
bun
Link spre comentariu
Acum 17 ore, adrian_pic a spus:

Pai inseamna ca nu diaspora a infectat Romania!

...................

Concluzie gresita! Doar nu a venit pe internet virusul asta.

Tot persoane ce au venit din exterior l-au adus, diferenta este ca a venit prima data mult mai devreme decit se considera comform rapoartelor oficiale, iar ceea ce s-a intaimplat la Suceava sigur nu-i din cauza unei singure persoane infectate care s-a plimbat, Pt a avea o asemenea rata de  infectare sigur acolo au fost minim citeva zeci de persoane asimptomatice care s-au tot plimbat.

Am mai spus, parca e prea perfect realizat virusul asta ca sa poata sa fie creat intr-un laborator. Poate doar de-al extraterestrilor...........

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu diaspora a adus infectia in Romania, primele cazuri au fost aduse de turisti, inclusiv vestitul ex politist din Israel si citeva in Timisoara, totusi alea au fost izolate.

Diaspora insa a raspindit`o la nivel comunitar si izolarea nucleelor deja este imposibila.

Au plecat din Italia cu mentalitatea de acolo, o "Italie" o sa avem si aici.

Link spre comentariu
Acum 29 minute, sesebe a spus:

Concluzie gresita! Doar nu a venit pe internet virusul asta.

Tot persoane ce au venit din exterior l-au adus, diferenta este ca a venit prima data mult mai devreme decit se considera comform rapoartelor oficiale, iar ceea ce s-a intaimplat la Suceava sigur nu-i din cauza unei singure persoane infectate care s-a plimbat, Pt a avea o asemenea rata de  infectare sigur acolo au fost minim citeva zeci de persoane asimptomatice care s-au tot plimbat.

Am mai spus, parca e prea perfect realizat virusul asta ca sa poata sa fie creat intr-un laborator. Poate doar de-al extraterestrilor...........

Din ce stiu pandemia a inceput oficial de prin decembrie 2019. Personal cred ca a inceput cu ceva timp mai devreme. Din China diaspora nu avea cum sa o ia. Nu cred ca noi nu am avut chinezi care nu au calatorit din Ro in China si retur in acea perioada. Avem multi chinezi care au magazine in RO si se mai duc si ei sa isi vada neamurile. In Italia, Elvetia si Austria a ajuns odata cu turistii chinezi, dar asta deja in 2020 can a inceput sezonul de schi. 

Trebuie sa asteptam primele 50.000 - 100.000 de teste (diasporenii vor fi printre primii testati) si vedem cam in ce procent sunt infectati. 

Mie mi se pare totusi anormal numarul mare de infectati din randul personalului medical. Ai zice ca si-au dat limbi in gat unul la altul. Totusi daca respecti procedura nu se poate raspandi virusul in personalul medical. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 43 minute, BRANCA a spus:

Citat di adrian_pic-"Pai asta inseamna ca nu diaspora a infectat Romania"!"Corect"!Am fost infectati de extraterestri!La fel ca toti vecinii Italiei...

Ca sa nu zici ca am spus-o eu:

Citat

Nu diaspora a adus infectia in Romania, primele cazuri au fost aduse de turisti, inclusiv vestitul ex politist din Israel si citeva in Timisoara, totusi alea au fost izolate.

La care adaug ce stiu eu: familia de medici din Iasi care au fost in Franta desi seful unuia dintre ei i-a zis ca s-ar putea sa ajunga sa stea in carantina. Cand te crezi pi.dos nici nu poti accepta ca te poti infecta. Totusi era medic, profesor si sef de clinica, deci nu era tamaie in domeniu ca sa zici ca nu stia. 

Link spre comentariu

Tu @adrian_pic cam esti securist d'ala de forum, puternic politizat si cu convingeri neo-marxiste programate puternic in subconstient, pus sa acaparezi toate discutiile si sa manipulezi toate opiniile publice. Nu merge tati asa...esti singurul de pe topicu-ul asta care era preocupat de dragnea in timp ce toti discuta de coronavirus. Inteleg ca ai ordin pe unitate, dar bate la ochi nene, las-o mai moale cu manipularea, nu toata lumea s-a nascut ieri. :95

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări