Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 48 minute, elmar a spus:

Și dacă tu crezi că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior ...și ți-a dat venituri cu căruța ...crezi că poți fi arogant la nesfârșit!?

Mie nu-mi pare rău dacă mor azi, mîine sau peste 80 de ani şi, arogant cum sînt, îmi permit să-ţi recomand un lucru: mai bine ţi-ai pune capul ăla sec la contribuţie în loc să suferi după cît cîştigă alţii.

Link spre comentariu
Acum 53 minute, elmar a spus:

Dacă economia Chinei va stagna ...toți vom intra intr-o criză .

Nu cred ca va stagna... din mai multe motive....

Acum 7 minute, Bandi Szasz a spus:

la pranz se calcau in picioare dupa zahar si faina

Cred ca toata lumea va manca prajituri si cozonac pana se termina "criza"... :) 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Bandi Szasz a spus:

la mai multe farmacii am vazut scris pe geam "Nu mai avem masti" 

Ăsta e un mesaj de apărare....chiar dacă mai au pe stoc măști ...preferă să le păstreze pentru ei ...și nici nu mai bagă în farmacie toți ”ciumații plini de corona”! :rade:

Link spre comentariu
Acum 5 minute, informer a spus:

Nu cred ca va stagna... din mai multe motive....

Acţiunile şi indicii bursieri spun complet altceva. Dacă aveţi bani de investit, acum e momentul. În afară de aur şi criptomonede, restul sînt la minimele ultimilor ani.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, icar a spus:

Oare? Ia vezi, asa de curiozitate, ce virsta au impingatorii de cosuri pline!

Astazi am vazut doar doua persoane care au umplut banda la casa cu tot felul de chestii pentru oameni si pentru pisici. Au fost si singurii din oras pe care i-am vazut purtind masti, e drept ca aratau spre 70 de ani si probabil nu au vrut sa riste. In rest pe la noi a fost liniste prin magazine, nu am vazut agitatie sau cosuri prea pline!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, ratza a spus:

Acţiunile şi indicii bursieri spun complet altceva. Dacă aveţi bani de investit, acum e momentul. În afară de aur şi criptomonede, restul sînt la minimele ultimilor ani.

Nu sunt cunoscator in evolutia indicilor la bursa dar de ce daca acum cotele sunt scazute asta inseamna ca economia Chinei va stagna?

Intreb de curiozitate, afirmatia mea se bazeaza pe constatari personale in ce priveste trecutul si prezentul Chinei.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, adrian_pic a spus:

...de suporterii echipei de fotbal Rapid! e bine de stiut cu nu niste oameni normali au facut asta!

Acum 2 ore, cocochannel a spus:

stai sa vezi cand s-o prabusi economia, déjà pe la burse sunt numai scaderi. 

Unii cred ca au in fisa postului sarcini privind imprastierea de zvonuri defetiste si dezinformari! din pacate cei platiti sa se ocupe de ei au alte preocupari!

Link spre comentariu

Am ajuns azi prin doua super-market-e. Am facut cumparaturi de mai putin de 50lei in total, maruntisuri.

Nu am vazut nimic dar absolut nimic din ce tot posteaza agitatorii de pe forum.  Nu am vazut nici o banda plina ci doar umparaturi ca-n toate celelalte zile, iar rafturile erau pline.

Cu cit va platesc ? Poate ma bag si eu daca se plateste bine.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, informer a spus:

Nu sunt cunoscator in evolutia indicilor la bursa dar de ce daca acum cotele sunt scazute asta inseamna ca economia Chinei va stagna?

Intreb de curiozitate, afirmatia mea se bazeaza pe constatari personale in ce priveste trecutul si prezentul Chinei.

Nu stagnează, ci e aproape îngheţată pe moment. Problema e că exporturile sînt sistate în proporţie de peste 90% şi afectează o grămadă de alte industrii, în lanţ, urmarea fiind o piaţă care se micşorează. Cei care au cumpărat pentru speculă vînd în draci, preţul scade continuu şi ia naştere un fel de carusel al fricii. Mie îmi convine, deşi momentan mi-ar fi plăcut să am mai mult cash la dispoziţie. Sînt O GRĂMADĂ de oportunităţi pe bursă în clipa de faţă.

Editat de ratza
Link spre comentariu

Asta ziceam si eu, am fost pt cumparaturi curente, aprovizionare saptamanala. Nici o problema in stocurile magazinului unde am intrat. Probabil punctual au fost descreierati care au crezut ca proviziile ii pot salva de toate necazurile, dar speram ca nu vor fi sincope in aprovizionare, care sa le justifice isteria.

Acum 9 minute, sesebe a spus:

Nu am vazut nimic dar absolut nimic din ce tot posteaza agitatorii de pe forum. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus:

Adică pe vremea lui ceașcă existau paleți burdușiti cu feta și alte mii de produse, pe care-i goleau instant cumpărătorii? :57

E, unii au fix si o tin pe a lor si gata. Pe vremea impuscatului, toata lumea se bulucea pe marfa...atunci cind se gasea. Si acei batrini,  se buluceau, nu neaparat pentru ei, ci pentru copiii si nepotii lor! Nepoti, care au crescut, intre timp, si acum dau cu parul. 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, ratza a spus:

Nu stagnează, ci e aproape îngheţată pe moment.

Cu asta pot fi partial de acord :) ... spun partial pt. ca 1.4 miliarde de locuitori spune ceva ca cifra chiar in contextul in care cei afectati de virus ar fi de 100 de ori mai numerosi decat au lasat sa se stie... iar planeta e dupa parerea mea dependenta de productia Chinei... da` nah, speculatiile sunt speculatii, vom vedea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări