Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

1 oră în urmă, sesebe a spus:

Asta pt ca majoritatea celor testați o reprezinta cadrele medicale iar din restul populației au fost testate prea puține persoane. 

Dacă s-ar fi făcut o testare mai serioasa sigur ar fi fost semnificativ  mai mulți îmbolnăviți de covid 19 în rapoarte. Știu caz concret de persoana care a avut covid, este cadru medical și i s-a refuzat testarea pe diferite criterii. 

Mai știu un caz de acum probabil 2 luni, de persoana relativ tinara (poate sub 45ani) ce a murit în spital cu simptome foarte foarte asemănătoare cu covid. 

Virusul asta se plimba de mult mai mult timp prin tara fără a fi diagnosticat și sigur sint mult mai multe persoane bolnave, poate de 10 - 50 de ori mai multe decit cele declarate acum. 

Pai inseamna ca nu diaspora a infectat Romania!

Mie mi se pare dubios ca avem un numar asa mare de personal medical infestat! Ar trebui sa avem zeci de mii de bolnavi si cateva mii de morti (ceea ce nu avem!!!) ca sa se ajunga la un asemenea nivel de imbolnavire a personalului medical. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Nu sunt atatia...

Pai eu de aici am luat datele:

https://www.libertatea.ro/stiri/harta-cu-spitalele-afectate-din-romania-ministrul-desemnat-nelu-tataru-le-va-cere-medicilor-infectati-si-fara-simptome-sa-trateze-pacientii-cu-covid-19-2928069

Acum 27 minute, VAX a spus:

Vor sa testeze pe noi vaccinuri neomologate. Zic ca sunt facute la Timisoara, dar in realitate sunt de la americani.

Dar daca ar fi facute la Timisoara nu tot neomologat era? :85

La orice vaccin trebuie sa treaca un timp pentru a vedea daca este bening sau nu.La americani s-au facut deja vaccinul unor voluntari si urmeaza perioada de observatie. Timpul nu il putem comprima. Nimeni nu accepta sa inchida ochii si sa vaccineze miliarde de oameni fara aceste studii. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sesebe a spus:

Asta pt ca majoritatea celor testați o reprezinta cadrele medicale iar din restul populației au fost testate prea puține persoane. 

....

Asa este, multi dintre noi poate ca am facut boala asta pe picioare, crezand ca este vechea gripa sezoniera.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

O singura voce,desi nu-l inghit,exista de la inceputul crizei-a lui Ponta.Cerea guvern de profesionisti,hotarat,cu masuri ferme!...

Ai votat vreodata altceva in afara de psd sau pro Romania? 

Victor Costache este medic deci profesionist fata de sorina pintea ... ciorditoare - spagara. 

Masuri ferme = ? Franta a intrat mult mai tarziu sub tavalugul virusului, si? Nu vezi ca si la ei totul se schimba si se adapteaza din mers?!

Citat

Noul ministru este partizanul ideii, aplicată și în Italia și Franța, ca medicii bolnavi cu COVID-19 să trateze pacienții bolnavi de virus, ca să nu pierdem clinici întregi.

In lupta cu o pandemie trebuie sa fii capabil sa te adaptezi cat mai repede si sa schimbi tactica in functie de situatia de pe teren. Premierul israelian a dat ordonanta de urgenta cand parlamentarii au votat impotriva folosirii tehnicii detinute de servicii pentru a depista pe cei care sunt infestati si nu stiu acest lucru. Am inteles ca acum lucreaza la un proiect care ar putea depista un potential infectat dupa voce. Mie personal mi se pare cam SF .... dar eu nu stiu ce stiu evreii :rade:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 10 minute, VAX a spus:

Asa este, multi dintre noi poate ca am facut boala asta pe picioare, crezand ca este vechea gripa sezoniera.

Nu ai cum, cei peste 65-70 de ani ar fi ajuns sa fie intubati si nu am auzit de asa ceva. Daca nu ar fi fost intubati => trebuia sa se fi facut vanzari in draci la pardesie de scanduri!

Link spre comentariu
Acum 21 minute, VAX a spus:

Sau nu am bagat de seamă! S-ar putea să fie mai nasoală gripa... 

Link spre comentariu

Astia sunt slabi! Dar sa nu ne amagim ca erau mai buni ceilalti.   Doctorul fara doctorat amintit mai sus ne da lectii acum de acasa, de pe facebook.  Ati uitat inundatiile din 2014?   Cand jandarmii, in loc sa faca ce era nevoie, il ridicau pe sus cu barca. Pe el  si pe izolatul de la Rahova. Ca tot veni vorba de rahovist, sa nu uitam nici de criza pestei porcine, cand masurile au fost luate tardiv, doar dupa ce si-a vandut baiatul sau porcii.

Link spre comentariu

Cica alcoolul si fumatul nu prea sunt recomandate.. 

Nu prea zice de bine nici Nostradamus :

10 milioane de oameni vor muri..... 

He predicted that a pandemic could kill tens of millions of people from the United States and all over the world. ” After great trouble for humanity, a greater one is prepared The Great Mover renews the ages: Rain, blood, milk, famine, steel and plague, People will die in massive amounts with no blood “.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://wisehoroscope.org/nostradamus-2020/

Link spre comentariu
Acum 9 minute, daniels a spus:

Mi-am instalat cazanul, maine si poimaine fac rachiu

Esti un adevarat vizionar. Pe aici fabricile de vodka au inceput sa produca dezinfectant pentru maini, ca nu se mai gaseste pe nicaieri.

Varful de infectari va fi peste 3 saptamani, macar bautura sa fie.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări