Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 17 minute, alcon a spus:

Deci, în principiu îmi trebuie 24 de declaraţii pe proprie răspundere pe lună, dar dacă intru în serviciu pe 26 şi ies pe 27 îmi trebuie două declaraţii?

Cam asa ceva, sau schimbi data din formatul electronic si nu mai printezi nimic, doar tii fisierul actualizat pe telefon si prezinti telefonul cu fisierul deschis (daca ai smartphone/tableta desigur). 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 minut, adrian_pic a spus:

Sigur! Tu esti matur si pui problema corect!

Dezavantajul pe timpul  acestei pandemiei este ca varsta devine un balast. Si tu ai ceva ani in buletin! :85

Asta ce vrea sa fie, umor negru moldovenesc?

Link spre comentariu

Si acum .. "stiri interne" despre cat de pregatiti suntem cu adevarat:

“Riscul major sunt microbii multidrog rezistenți din secțiile ATI ale spitalelor românești”

Citat

Ventilarea mecanică pentru COVID-19, în secțiile ATI, în condițiile multidrog rezistenței microbiene la antibiotice, descrise în mai multe studii făcute în spitalele noastre, reprezintă un risc major. Riscul major e de apariție rapidă a pneumoniilor nosocomiale bacteriene, de suprainfecție, aproape imposibil de tratat.

Citat

Cu mai mult timp în urmă, înainte de izbucnirea epidemiei, am propus inclusiv asta: haideți să ne gândim la ridicarea rapidă a unui spital. Din structuri metalice. Pentru că avem studii care arată ce e în Spitalul Județean de Brașov, ce germeni sunt acolo. 

Se pare ca la noi nu da bine daca nu esti prins nepregatit!

Acum 5 minute, celtik a spus:

Asta ce vrea sa fie, umor negru moldovenesc?

La ce urmeaza, doar cu asta ne vom tine morarul sus! 

Link spre comentariu
Acum 15 minute, celtik a spus:

Cam asa ceva, sau schimbi data din formatul electronic si nu mai printezi nimic, doar tii fisierul actualizat pe telefon si prezinti telefonul cu fisierul deschis (daca ai smartphone/tableta desigur). 

Bine, eu nu am smartphone/tableta si nici card/cont bancar, eu lucrez clasic, oricum, multumesc pentru raspuns.

Link spre comentariu
59 minutes ago, Marele Savant said:

Specificati va rog ca nu suportati sa fiti contrazis si ca doriti ca toate postarile sa va aprobe cele scrise

Nici vorba :)

Una e o discutie in contradictoriu si cu totul altceva e sa-mi interpretati spusele fix pe dos si sa-mi puneti cuvinte in gura...

Link spre comentariu

Lista spitatelor care au măcar o secție închisă din cauza infectării mai multor medici cu COVID-19.

BUCUREȘTI

Spitalul Dimitrie Gerota – ÎNTREG – 10 martie – peste 22 cadre medicale

Spitalul Universitar – SECȚIE – 20 martie -27 cadre medicale

Spitalul Floreasca – SECȚIE – 24 martie -30 cadre medicale

Spitalul de Arși – SECȚIE – 25 martie -28 cadre medicale

Spitalul Obregia – SECȚIE – 25 martie -55 cadre medicale

IALOMIȚA

Spitalul Slobozia – SECȚIE – 24 martie -15 cadre medicale

ARAD

Spitalul Județean Arad – SECȚIE – 24 martie 30 cadre medicale

SUCEAVA

Spitalul Județean Suceava – ÎNTREG – 22 martie – 83 cadre medicale

Spitalul Fălticeni – SECȚIE – 24 martie – 20 cadre medicale

HUNEDOARA

Spitalul Petroșani – 2 SECȚII – 11 martie – 80 cadre medicale

Spitalul Județean Deva – SECȚIE – 25 martie – 23 cadre medicale

COVASNA

Spitalul Județean de Urgență Sf. Gheorghe – SECȚIE -22 martie – 21 cadre medicale

VRANCEA

Spitalul Militar din Focșani – ÎNCHIS – 24 martie -2 cadre medicale

IAȘI

Spitalul Sfântul Spiridon – SECȚIE – 24 martie -16 cadre medicale

CLUJ

Spitalul Huedin – SECȚIE – 25 martie – 11 cadre medicale

DOLJ

Spitalul Filiași – SECȚIE – 18 martie -23 cadre medicale

NEAMȚ Spitalul Județean Piatra Neamț – SECȚIE – 24 martie – 39 cadre medicale

CONSTANȚA Spitalul Județean Sfântul Andrei – SECȚIE – 14 martie -24 cadre medicale

ROMANIA are 1029 de cazuri de covid 19 din care .... 549 cadre medicale!!! WTF????

Link spre comentariu
Citat

Numirea lui Nelu Tătaru în locul lui Victor Costache înseamnă și schimbarea tacticii în privința clinicilor și medicilor infectați. Noul ministru este partizanul ideii, aplicată și în Italia și Franța, ca medicii bolnavi cu COVID-19 să trateze pacienții bolnavi de virus, ca să nu pierdem clinici întregi.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Bun si testarile cine le face? Daca iti vine pacient doar cu o gripa sezoniera sau o viroza acuta, nu-l imbolnaveste (medicul infectat deja) si pe ala (nefericitul)?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

image.thumb.png.e903a2183a49775622f6f5d7acefeacb.png

Acum 1 minut, celtik a spus:

Bun si testarile cine le face? Daca iti vine pacient doar cu o gripa sezoniera sau o viroza cronica, nu-l imbolnaveste (medicul infectat deja) si pe ala (nefericitul)?

Acei pacienti sunt trimisi acasa (sa crape in liniste) ca acum daca nu esti infectat cu covid 19 nu reprezinti o urgenta! Si prin Vest s-au mai desteptat si si-au bagat pu.a in covid asta ca totusi restul bolilor nu si-au luat concediu! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări