Faker Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Ministrul sanatatii si a dat demisia. A clacat pana la urma Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 @Faker cred ca orice om normal la cap nu rezista daca stie situatia reala din teren. Si-a dat seama ca o sa fie nasol si nu putea sa-si asume raspunderea pendru coruptia si greselile altora. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Acum 4 minute, Усилитель a spus: De altfel nu este vaccin, nu foloseste nici o parte de virus, ci dupa modelul de pe net al virusului au facut un grup de peptide care ar lega, anula virusul.. Păi da ...am citit și eu ca de fapt e un vaccin sintetic...e ceva cu totul nou... Acum ...vom vedea dacă e și funcțional...dacă întradevăr va împiedica/anula virusul. Ar fi interesant să știm și dacă acest ”vaccin” se face la fel ca ăla de gripă ...adică să fie valabil doar un sezon și gata...și apoi, altul la număr!Sau, dacă acest vaccin( tehnologie nouă) se poate administra și bolnavilor ...și să aibă drept efect, vindecarea? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 (editat) Se pare ca asta ar fi motivul: Citat Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză de coronavirus. Decizia lui vine la o zi după ce a declarat la Adevărul că toți bucureștenii vor fi testați împotriva COVID-19. Citat Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a anunţat miercuri că toţi bucureştenii ar putea fi testaţi pentru coronavirus. Planul pus la cale de minister este însă unul cu şanse utopice în acest moment, când România poate efectua peste 1.000 teste pe zi. Costache a făcut afirmaţia într-un interviu acordat Ştirilor ProTV Editat Martie 26, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Acum 9 minute, adrian_pic a spus: Deci exista cazuri care sa confirme sau sa infirme anumite "reguli". Dacă toți ăștia (barosanii)scapă...înseamnă că au avut mare noroc ...nu?? Al dracu noroc... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Pai vezi? Degeaba acum , daca n-ai mancat de mic. Acum 8 minute, elmar a spus: Al dracu noroc... Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Acum 1 minut, doru3160 a spus: Pai vezi? Degeaba acum , daca n-ai mancat de mic. Eeee lasă...bine că au mâncat alții! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 https://www.rri.ro/ro_ro/scriitorul_si_disidentul_paul_goma_a_murit_din_cauza_infectiei_cu_coronavirus-2614349 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Ascultam mereu la Europa Libera emisiuni unde se lecturau din scrierile lui. Dupa 90 a fost uitat, cel putin la noi. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 (editat) Probabil că și el o fi fost unul din ăia care au fost deconectați de la ventilator ...pe motiv că erau alții mai tineri(mai francezi, sau,mai cu buzunarele pline ...care dădeau pe afară) la rând! Editat Martie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 (editat) Pr Didier Raoult a spus pe 24 martie ca FDA (jandarmul foarte exigent ) a dat verde ca new york-ezii sa fie tratati cu clorochina + azitromicina. Exista o remarca asupra toxicitatii, dar profesorul a zis: 1 miliard de oameni deja au "mancat" pana acum (deci si in trecut de peste 30 de ani, ca nu se foloseste acum prima data clorochina) clorochina si pentru azitormicina a zis ca pe parcusul unui an 1 din 8 indivizi din America iau acest medicament. Editat Martie 26, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Deci ...acu ai de ales ...mori de covid sau otrăvit de medicament! Cei care rezistă la cele două ...vor fi puși ”pe ventilator” până vor muri! Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Incep sa apara mustele, in curind din containere,pubele, mizerii, scuipat, praf etc vor transporta pe picioare virusul la toata lumea..... Sa numai zic de mustele care fac ospat la gropile de gunoi, cu resturile aruncate si iau drumul spre casele oamenilor, ba mai intra si la firme unde se fac alimente. Incep sa cred vizionarul de la noi din oras ca va fi jale..... Link spre comentariu
elmar Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 (editat) Nu știu unde am citit/auzit ...că țânțarii distrug virusul și nu-l transmit oamenilor. Editat Martie 26, 2020 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate