Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 4 minute, Усилитель a spus:

De altfel nu este vaccin, nu foloseste nici o parte de virus, ci dupa modelul de pe net al virusului au facut un grup de peptide care ar lega, anula virusul.. 

Păi da ...am citit și eu ca de fapt e un vaccin sintetic...e ceva cu totul nou...

Acum ...vom vedea dacă e și funcțional...dacă întradevăr va împiedica/anula virusul.

Ar fi interesant să știm și dacă acest ”vaccin” se face la fel ca ăla de gripă ...adică să fie valabil doar un sezon și gata...și apoi, altul la număr!Sau, dacă acest vaccin( tehnologie nouă) se poate administra și bolnavilor ...și să aibă drept efect, vindecarea?

Link spre comentariu

Se pare ca asta ar fi motivul:

Citat

Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză de coronavirus. Decizia lui vine la o zi după ce a declarat la Adevărul că toți bucureștenii vor fi testați împotriva COVID-19.

Citat

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a anunţat miercuri că toţi bucureştenii ar putea fi testaţi pentru coronavirus. Planul pus la cale de minister este însă unul cu şanse utopice în acest moment, când România poate efectua peste 1.000 teste pe zi. Costache a făcut afirmaţia într-un interviu acordat Ştirilor ProTV

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Pr Didier Raoult   a spus pe 24 martie ca FDA (jandarmul foarte exigent :85) a dat verde ca new york-ezii sa fie tratati cu clorochina + azitromicina. Exista o remarca asupra toxicitatii, dar profesorul a zis: 1 miliard de oameni deja au "mancat" pana acum (deci si in trecut de peste 30 de ani, ca nu se foloseste acum prima data clorochina) clorochina si pentru azitormicina a zis ca pe parcusul unui an 1 din 8 indivizi din America iau acest medicament. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Incep sa apara mustele, in curind din containere,pubele, mizerii, scuipat, praf etc vor transporta pe picioare virusul la toata lumea..... Sa numai zic de mustele care fac ospat la gropile de gunoi, cu resturile aruncate si iau drumul spre casele oamenilor, ba mai intra si la firme unde se fac alimente. 

Incep sa cred vizionarul de la noi din oras ca va fi jale..... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări