Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Fiecare face ce vrea... Eu nu(preconizai nimica ) îndemn decât la calm, sunt curios dacă la atâta făină cumpărată au luat și drojdie :)

Că doar nu intra tot Bucureștiul pe elf, rafturile erau goale de dinainte, de aia nu mai pot oamenii de sfaturi bune, dacă le e transmis să nu cumpere or să reacționeze invers. 

Ps. io nu am vazut vreodată stoc 0 de făină la ldl, nu de alta dar nu prea e calitativă (zic io). 

Așa facem cenzură totală și gata. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 40 minute, doru3160 a spus:

Asa va mai place shaorma...am fost si eu la lidl si nu era nici o lipsa nimic. Marfa la fel ca de obicei. Nu mai propagati stiri din astea aiurea. Sunt multi carora nu le trebuie mare lucru ca sa se declanseze isteria. Chiar m-am bucurat ca azi s-a completat cu marfa, sa-i sature naiba pe tembelii astia care cred ca vine apocalipsa.

Pai asa incaseaza si ei o prima cu vanzarile astea. Toti angajatii se vor ruga sa dea lunar cate o gripa ceva ca sa primeasca si ei un bonus acolo ... :rade:. Stiu ca LIDL si Kaufland nu glumesc, daca se vinde . ... nu stau ca babele si se lamenteaza ci imediat cauta cel mai apropiat punct si reaprovizioneaza magazinul. Probleme pot  aparea la stocurile de marfa locala (salam si alte chestii) dar se descurca ei, nu-mi fac grija.

Am primit pe whatsapp un filmulet din LIDL. Persoanele sa stii ca erau trecute de 45-50 de ani. Se buluceau la un palet de branza feta in cutie de tabla. In maxim 10 minute paletul era terminat. Am revazut apucaturile din perioada lui ceasca :d.

Link spre comentariu
Chiar acum, +_Florin_+ a spus:

Adică pe vremea lui ceașcă existau paleți burdușiti cu feta și alte mii de produse, pe care-i goleau instant cumpărătorii? :57

Nu bre, ma refeream la datul din coate si la impingerea celui din fata pentru a ajunge la marfa! Un buhai inalt cu varsta pana in 50 de ani aproape ca s-a urcat pe pensionarul din fata si saracu nici nu mai putea sa iasa ca sa faca loc. 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, +_Florin_+ a spus:

Concluzia e clară,  nu-i de la obiceiuri (Italia n-a trăit 50 de ani de comunism) :)

Ai dreptate...e doar instinct de supraviețuire!Care se manifestă la orice om ...indiferent de IQ sau alte ”fumuri” din astea!

Problema la noi e alta ...mulți sunt bolnavi de ”comunism”...mai ales cei care doar au auzit de el, din cărți sau de la unii ”formatori de opinie”!

Link spre comentariu

Lumea zice ca vine criza. Dar oare asa e?

Adica in acest caz apar niste intarziere, bun, e naspa, pica aia care sunt deja cu un picior in groapa si nu mai merge sa cumpere ca sa vanda "pe caiet" .

Pai ce criza e asta? Ca nu se inchid fabricile de tot.

Criza a fost aia de acu 13 ani cand nimeni n a mai putut lua pe caiet si cand totul a cazut intr o zi.

Intreb si eu. Cred ca prea mare accent se pune pe asta.

Link spre comentariu
Acum 43 minute, ratza a spus:

Eu da. Adică nu mă bazez nici pe stat să-mi plătească pensia şi nici pe faptul că o să ajung bătrîn. Bine, nu exclud varianta de a ajunge bătrîn, dar nici nu trag mari speranţe.

Și dacă tu crezi că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior ...și ți-a dat venituri cu căruța ...crezi că poți fi arogant la nesfârșit!?

Asta e doar aroganța tipică ”flăcăilor” ...a unuia care încă e copil!Mai vorbim ...după ce te-oi ”coace”!:rade:

Acum 8 minute, Sharky a spus:

Intreb si eu. Cred ca prea mare accent se pune pe asta.

Dacă economia Chinei va stagna ...toți vom intra intr-o criză .

Păi nu merge fabrica ...nu merge salariu ...și dacă salar nu e , nimic nu e!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări