Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

ATENTIE maxima! A se evita in totalitate antiinflamatoarele si analgezicele opioide daca sunteti infectat cu Covid! Aceste clase de medicamente accelereaza distrugerea organelor (inima, ficat, plamani, rinichi) de catre virus. Ibuprofenul si derivatele sale trebuie evitate 100% !

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Uite de aia consider ca ar trebui interzisa aia si aialalta, cum ar fi lampile UV!!! Asa ceva nu are ce cauta in uzul populatiei neinstruite, altfel e jale.

Lectura obligatorie pentru cine vrea sa umble cu asa ceva:

https://www.okazii.ro/biofizica-de-elena-dragomirescu-liviu-enache-1993-a198370148

https://www.okazii.ro/lumina-neagra-iosif-goldhaar-a186800097

https://www.okazii.ro/virusologie-medicala-costin-cernescu-a203752186

Link spre comentariu

E aceeasi problema cu panaramele de parinti care le cumpara din ignoranta si nesimtire, plozilor, lasere (chinezesti) cu puteri mari care ataca retina...si uite asa te trezesti cu ochiul disfunctional iremediabil, cand te duci intr-o vacanta amarata, la romani. Eu pe astia i-as baga la parnaie pentru vatamare corporala, iar copii trimisi in grija statului, ca parintii sunt prea prosti sa-i merite. Stiu ca suna dur si primitiv, dar scenariul asta s-a repetat de n ori in satul de vacanta de la Mamaia si nu numai.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 minute, RST a spus:

Izolarea e doar o forma de amagire si o tragere de timp

Ok, și reversul medaliei care ar fi? Facem câte un miting de mii de participanți în fiecare oraș, și după aia începem sa numărăm. Cred ca asta ți-ar fi pe plac. 

Link spre comentariu

Mai inainte a vorbit o doctorita despre experienta din China si zicea ca pacient vindecat, cu test negativ si avea inca virus pe caile respiratorii pina la 37 zile..... 

Doamna Firea vrea sa aplice testarea in masa, incapand cu cei peste 65 ani, primul lot de mii de oameni. Si a explicat ca asa cine va fi gasit pozitiv nu va mai infecta pe altii...... Ce idee negandita in ansamblu! Ce negativi vor fi linistiti si umbla, mai nepasatori si oricand se pot infecta si infecta pe altii considerand ca au fost negativi..... Mai important ar fi testarea la cei ce vin in contact cu multi oameni, si cei ce lucreaza in fabrici de alimente, brutarii etc.... 

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Spitfire a spus:

Uite de aia consider ca ar trebui interzisa aia si aialalta, cum ar fi lampile UV!!!

Acum 24 minute, celtik a spus:

ATENTIE maxima! A se evita in totalitate antiinflamatoarele si analgezicele opioide daca sunteti infectat cu Covid! Aceste clase de medicamente accelereaza distrugerea organelor (inima, ficat, plamani, rinichi) de catre virus. Ibuprofenul si derivatele sale trebuie evitate 100% !

Adica ce are sula cu prefectura!

:85

Nici aparate de sudura n`ar trebui sa se vinda si`s pline magazinele!

Mai cautati ceva documentatie si va lamuriti ce valori de emisie UV au tuburile astea si care sint masurile, ma rog toti spun sa faci dezinfectia in spatiu inchis da asta trece pe linga ochiu critic!

:d

Link spre comentariu

E clar asta, care va scapa acum, la primele simptome de raceala sau gripa, vor trebui sa isi faca un test covid ca sa poata sta linistiti si sa nu imbilnaveasca pe altii. Nimic nu va mai fi ca inainte, vor fi alte vremuri. Se pare ca virusul nu va putea fi eradicat in graba.

Link spre comentariu
Citat

Mai cautati ceva documentatie si va lamuriti ce valori de emisie UV au tuburile astea si care sint masurile

Aici e problema...daca aveti destula emisie(putin probabil, dar...) in banda de 185nm, acolo e zona mutagena, si puteti produce mutatii aleatorii unor virusi/bacterii deja periculoase, cu rezultate imprevizibile. Practic, realizati o mica... inginerie genetica involuntara! Drumul catre Iad e pavat cu bune intentii si cu multa naivitate.

Link spre comentariu

Am scris mai sus lungimea de unda pe care o emite acel tub, 254nm, becul cu mercur emite si in zona de jos, mai putin si 185 nm produce O3 care nu prea iarta virusii sau bacteriile.

Se folosesc pe scara larga, demult de tot, n`am inventat eu apa calda sau robinetul cu UV.

Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Ultima chestie "buna",se pregateste testare in masa in Bucuresti.La Suceava nu s-a reusit nici macar testarea doctorilor din spitalul infectat!!!E clar ca avem doua Romanii intr-una...

Ginditi`va ca era sa n`avem nici guvern, la ficus & gasca numai la alegeri anticipate le`a stat capul, pulimea, sa`si rupa gitul, batrinii sa moara si asa echilibreaza bugetul casei de pensii fara a taia pensiile speciale.

La fix a venit, vorba arabilor, la barza chioara Allah ii face cuib!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Sper sa n am gura spurcata, insa dupa Suceava, spitalul din Arad va fi pe locul doi. Un renumit pastor pocait din oras, sa prapadit ieri, asta dupa ce juma din spital l au luat in brate in ideea sa il facem bine pe mentor. Nu au reusit. L au dus la Musta la Tm insa pe drum sa intalnit cu Domnul.

Acum 30 de persoane din judetean Arad sint suspecti. Plus multi enoriasi, ca pastorul a mai apucat sa traga ceva slujbe la biserica sa dupa ce sa intors de pe meleaguri straine, misionar fiind.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări