Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 2 ore, maresaldeflota a spus:

ei cum!

muzicianu a dat iama in lumanarar ,asa repede pana nu vine parintele,apoi a dat paginile cu destu inmuiat pe limba.

fiind cu gandu' in lumanarar mai uita sa dea paginile si atunci dadeau cei din cor sau parintele.simplu.

cearli zice...il iau eu ca sunt pe duca.

daca nu scap,ramane ficioru.

daca nu scapam niciunul vine pribeagu,ca deaia l-am trimis acolo.la fereala.

ouale nu se tin intr-un singur cos.

Link spre comentariu

Eu mă gandesc așa:dar... dacă unii au fost deja purtători fără simptome, sau minore gen dureri de cap atipice, de gât, pierdut miros sau gust, sau deloc!?

Cred că puțini scăpă într-o formă sau alta,majoritatea vor trăi! Că doar nu dispărem toți ca rasă! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 4 minute, maresaldeflota a spus:

Eu mă gandesc așa:dar... dacă unii au fost deja purtători fără simptome, sau minore gen dureri de cap atipice, de gât, pierdut miros sau gust, sau deloc!?

Cred că puțini scăpă într-o formă sau alta,majoritatea vor trăi! Că doar nu dispărem toți ca rasă! 

Numarul celor asimptomatici este foarte mic intr-o pandemie. Este si logic: cati oameni sanatosi mai sunt printre noi dupa ce mancam ce mancam? Un cioban din varf de munte .... nu are de ce sa tremure, dar .... sunt putini ca el!

Link spre comentariu

aseara ,nu mai stiu pe ce canal pentru ca le-am tot invartit,Cercel a scapat un porumbel,l-ati prins?

zicea asa la intrebarea "cui aveti ceva de reprosat in zilele acestea?"

"OMS pt ca nu a avertizat la timp si la ce sa ne asteptam.asta cu voce grava."

desi stiau ca China nu raporteaza exact,se pare ca au luat-o de buna.

apoi,guvernele "destepte" se pare ca nu se bazeaza pe tratamentele si cercetarile chinezilor si nici pe recomandarile OMS.

a se vedea nr decedatilor si nr recuperatilor.

ambele sunt mici.

pt cazurile grave folosesc schemele de trat. proprii(si nu le spun)

iar cei recuperati raman si dupa in spital(asta si pt ca au unde dar se pare ca mai exista si alte motive).

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Sharky a spus:

Stai un pic, imunizarea e una, mortile sunt alta. Ambii se imunizeaza, dar in al doilea caz, definitiv si pt orice boala. :)

In tabelul ala lipseste numarul total de cazuri, dar e greu de numarat. Acolo vezi cum sta treaba.

LA un numar asa de mare de morti, trebuie sa inmultesc macar cu 10 daca nu cu 100 pentru a afla numarul celor infectati. Insa eu nu cred ca aceasta socoteala tine. Daca contagiozitatea virusului nu ar scadea imi este greu sa explic cum de exemplu la gripa spaniola au murit 50 de milioane si restul au scapat. In plus gripa spaniola a avut 3 valuri (primavara 2018, toamna 2018 - cel mai dur dintre cele 3 valuri si primavara 2019). Deja daca vorbim de valuri => nu intra in calcul imunizarea. 

Link spre comentariu
Acum 54 minute, Ion_Bumbu a spus:

Momentan pregatim carantina!

Dezinfectarea dezinfectatorului, o lampa dedicata UV-C Philips.

Bravo! Dar sa eviti contactul cu pielea si mai ales ochii.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 minute, ionutb71 a spus:

aseara ,nu mai stiu pe ce canal pentru ca le-am tot invartit,Cercel a scapat un porumbel,l-ati prins?

zicea asa la intrebarea "cui aveti ceva de reprosat in zilele acestea?"

"OMS pt ca nu a avertizat la timp si la ce sa ne asteptam.asta cu voce grava."

desi stiau ca China nu raporteaza exact,se pare ca au luat-o de buna.

apoi,guvernele "destepte" se pare ca nu se bazeaza pe tratamentele si cercetarile chinezilor si nici pe recomandarile OMS.

a se vedea nr decedatilor si nr recuperatilor.

ambele sunt mici.

pt cazurile grave folosesc schemele de trat. proprii(si nu le spun)

iar cei recuperati raman si dupa in spital(asta si pt ca au unde dar se pare ca mai exista si alte motive).

Iarna vine in Romania an de an si ne prinde nepregatiti. Ca sa te lupti cu virusul trebuie sa bagi mana adanc in buzunar! Nu au fost in stare sa faca nici un spital regional si mai avem pretentia sa ne putem lupta cu un virus?

Stiu, el s-a gandit ca daca nu veneau "olimpicii" era mai bine. Gresit, avem virus adus din Israel, Franta si cine mai stie de unde. Fiind un virus foarte contagios se impanzea fara probleme doar de la milianul ala sau cei doi medici (sefi de clinici) din Iasi. Am pus mai sus doua filme ca sa vedeti cum a fost protejat putin. Daca nu intrii in lupta cu asemenea echipament => imprastii virusul la sigur. 

Nu are rost sa faci scenarii aiurea cu guvernele destepte. Nu-ti da nimeni nici un premiu pentru cel  mai trasnit scenariu. Medicii se cunosc intre ei si se consulta in permanenta (nu numai pe timp de pandemie). Deci daca ei colaboreaza intre ei (au studii internationale facute impreuna) nu are cum sa fie tinut secret. In Italia a murit un profesor dosctor de 63 de ani! Ala nu era cioban in varf de munte ca sa nu comunice cu nimeni. 

Link spre comentariu
Acum 37 minute, maresaldeflota a spus:

Că doar nu dispărem toți ca rasă! 

Nu, ne scapă de pierzanie americanii cu buncăre în fundul curții. Era un documentar pe la TV anul trecut, despe cererea crescândă de buncăre în state, în ultimii ani s-au vândut ca pâinea caldă. (Cu zecile de mii).

Editat de marius75
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări