Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Nu inteleg, sunt tot mai multi doctori si asistente infectate, dece trebuie izolati? Cei care pot, vreau ar putea lucra numai in loc unde se trateaza ceilalti cu covid, asa nu au nevoie de masti, manusi, se face economie, se trateaza impreuna.... Pot si dormi tot acolo. Si lucreaza mai lejer, nu are stress ca ia virusul ca unul nou pus acolo..... Si sunt mai multi doctori la datorie..... 

Link spre comentariu

E bine ca unii dintre voi nu au ajuns sa conduca colonia asta, ca o sfecleam mai rau decat am sfeclit-o cu distrusii astia deja la butoane. Izolarea la domiciliu este cea mai simpla si rapida metoda de a incetini raspandirea virusului si de a face si mai multe victime (morti) in "delta t", pana cand iese un vaccin sau o schema de tratament. Ganditi logic si nu va mai luati dupa ce zice Banciu.

Link spre comentariu
Acum 21 minute, celtik a spus:

E bine ca unii dintre voi nu au ajuns sa conduca colonia asta, ca o sfecleam mai rau decat am sfeclit-o cu distrusii astia deja la butoane. Izolarea la domiciliu este cea mai simpla si rapida metoda de a incetini raspandirea virusului si de a face si mai multe victime (morti) in "delta t", pana cand iese un vaccin sau o schema de tratament. Ganditi logic si nu va mai luati dupa ce zice Banciu.

Banciu e " savuros ", parerea mea, in rest toti canta aceasi poezie, au devenit plictisitori..." izoleta" la domiciliu e metoda " antica si de demult "

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 55 minute, celtik a spus:

E bine ca unii dintre voi nu au ajuns sa conduca colonia asta, ca o sfecleam mai rau decat am sfeclit-o cu distrusii astia deja la butoane. Izolarea la domiciliu este cea mai simpla si rapida metoda de a incetini raspandirea virusului si de a face si mai multe victime (morti) in "delta t", pana cand iese un vaccin sau o schema de tratament.

Si mai ales a nu supraicarca spitalele si asa putine si fara echipamente.

Una este sa ai 60000 de bolnavi in 10 zile si alta e sa ai acelasi numar in 90 de zile.

Momentan pregatim carantina!

Dezinfectarea dezinfectatorului, o lampa dedicata UV-C Philips.

IMG_2038.JPG

Link spre comentariu

Fluffy37: Noi nici măcar n-am fi știut ca acest virus exista. Ar fi fost raportate ceva mai multe decese, puse pe seama cauzelor naturale. Oricum, capsunarii și borduristele n-ar fi existat, și nici prea multe vizite în afara țării, la bai termale fără miros de oua clocite. Eram un fel de N Coreea, dar mai mică.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Eu stau in casa si pana acum nu m-am infectat (imunizat). Stiu ca imunizarea se poate lasa fie cu sechele fie cu pardesiu de scanduri. 

Astazi am urmarit o prezentare (mai veche, din ianuarie parca) de la Hopitaux Universitaires de Genève si acolo profesorul ala spunea ca in timp la pandemii contagiozitatea scade. Habar nu aveam de chestia asta, da daca nenea profesorul a spus asta .... il cred ca imi convine. Deci se poate trece printr-o pandemie si fara sa te imunizezi. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Deci se poate trece printr-o pandemie si fara sa te imunizezi. 

Bineinteles ca aveti dreptate, eu sint sau mai bine spus am fost un astfel de exemplu.

Pina la virsta de 7 ani am locuit la bunici la o distanta de peste 1,5Km de cea mai apropiata localitate, in hotar cum se spunea la noi.

A fost perfect, evantual mai raceam din cind in cind ca eram mai neastimparat.

Problema a aparut cind am ajuns la scoala, atunci a inceput balamucul, am inceput cu rujeola, rubicela, varicela, pojar, gripe, gaia mai stie ce alte boli din astea contagioase, cind aparea una eu eram abonat, si colac peste pupaza oreion pe la 25 de ani luat de la copii mei .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări