Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

@Stefan, nu am (inca) 65:rade:

Am fost acum la posta cu coletul, inca nici o problema insa, pe usa de intrare troneaza un afis mareee, desenat de un copil de clasa a doua pe care scrie ceva de genul...staiacasa venim noi la tine. Huh?

Le-am intrebat pe fetele de acolo si nici nu stiau cine l-a pus.(desi in josul afisului este sigla postei)

Link spre comentariu
3 hours ago, adrian_pic said:

USA isi va adjudeca in maxim 3 zile locul I pentru ca din ce am vazut la TV pe tineri ii doare in pu.a! Ei vor doar sa se distreze ... chiar daca vor muri de coronavirus!:qetrwe

New York Post scrie intr-un articol ca tinerii umbla prin supermaketuri si tusesc pe standul cu fructe ....unii se mai si filmeaza .....asa a fost vazuta o filmare pe facebook ,petrecuta in orasul Purceville ....

Zeci de mii din diaspora vin saptamanal......a fost o mare greseala ......anchetele epidemiologice  , nu mai au mare rost......si in blocul vecin au venit acasa , da-i la supermarket , alaltaieri  au facut un chef cu cateva rude........vecinii au amennintat cu politia , asa ca au dat muzica mai incet....

Statul Islamic cheama la atacuri teroriste , acum "cruciatii "si autoritatile sunt ocupate cu altceva.....

Link spre comentariu
Acum 43 minute, Усилитель a spus:

Statul Islamic cheama la atacuri teroriste , acum "cruciatii "si autoritatile sunt ocupate cu altceva.....

Pai acum e super simplu sa faci un atac terorist.Stai cateva zile pe langa niste capsunari "nevinovati" (cum zic unii pe aici) si dupa incepi sa te plimbi prin toata Romania.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări