Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 45 minute, Stefan a spus:

@franzm să stea în carantină dacă nu sunt mai prejos, să nu-și mai etaleze mucii peste tot.

Perfect de acord. Pentru asta, iei masuri direct de la intrarea lor în tara.

Aici la noi, daca nu respecti masurile impuse, risti 25000 EUR amenda. Cei mai neascultatori sunt, ca de obicei, cei cu radacini în afara tarii. Si am auzit ca s-ar putea sa aibe o mare surpriza. Neplacuta.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, franzm a spus:

Cei mai neascultatori sunt, ca de obicei, cei cu radacini în afara tarii. Si am auzit ca s-ar putea sa aibe o mare surpriza. Neplacuta.

Și hitler zicea la fel să știi...și chiar a luat și ”măsuri”!Oare ne vom întoarce iar la acele vremuri?!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Intrebare aici ca sa nu mai deschid alt topic.

Trebuie sa trimit un colet cu posta. Avand in vedere anuntul cu ora 12 de astazi...daca sunt prins ca duc coletul pe la ora 14, risc vreo amenda? Dar cel care se duce sa ridice un colet? Aici ma refer strict la posta, care, dupa cum am discutat cu seful, ramane deschisa.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Stefan a spus:

menţionând ca a intrat în contact cu o persoană recent întoarsă din Spania."

Pai si care-i vina capsunarilor daca cei din tara cu care au intrat in contact (nu scrie nicaieri cine a initiat contactul, da?) mint?

Editat de Liviu M
Link spre comentariu
Acum 57 minute, adrian_pic a spus:

USA isi va adjudeca in maxim 3 zile locul I pentru ca din ce am vazut la TV pe tineri ii doare in pu.a! Ei vor doar sa se distreze ... chiar daca vor muri de coronavirus!:qetrwe

Is convins ca le e greu si lor, sa stai sa vezi plajele cum te asteapta, e totusi Miami, nu eforie nord. 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Liviu M a spus:

Pai si care-i vina capsunarilor daca cei din tara cu care au intrat in contact (nu scrie nicaieri cine a initiat contactul, da?) mint?

Daca esti capsunar stai in carantina minimum 14 zile. Ce inseamna carantina? 

Nu cred ca a venit cineva cu forta peste capsunar in timp ce era in carantina.

@fluffy37 daca aveti >= 65 de ani atunci e bine sa va incadrati in intervalul orar 11-13.

Daca respectam la sange ce zice OM3 atunci nu aveti ce cauta la posta in afara intervalului mentionat. Nu stiu daca va ajuta dar incercati si scrieti o declaratie (gasiti model pe internt) cu ora plecarii de acasa, si scopul plecarii.

Circulația persoanelor peste 65 de ani în afara locuinței e permisă numai între orele 11 și 13 strict pentru: cumpărături, asistență medicală, îngrijirea unui minor, asistența altor persoane vârstnice, activitate fiziă individuală, nevoile animalelor de companie.

Link spre comentariu
Acum 45 minute, elmar a spus:

Și hitler zicea la fel să știi...și chiar a luat și ”măsuri”!Oare ne vom întoarce iar la acele vremuri?!

franzm a vrut sa spuna altceva si are dreptate. De ex cei care sar calul pe autostrada sunt cei din est. Neamtu merge exact pe  unde trebuie si cum scrie.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marele Savant a spus:

Indiferent de virsta, la ce categorie dintre cele aflate pe formularul respectiv se poate incadra mersul la posta sau curier?

Au uitat de posta, banca si altele asemenea. Asa au uitat si de magazinele de optica medicala din moluri. A dat omul comanda de ochelari, i-a spus meseriasul sa vina dupa citeva zile cind sunt gata ochelarii, i-a platit si s-a trezit cu molul inchis ca a dat ministrul ordonanta ca ursul ala beat care prima data taia si dupa aia numara...

Link spre comentariu
Acum 56 minute, fluffy37 a spus:

Intrebare aici ca sa nu mai deschid alt topic.

Trebuie sa trimit un colet cu posta. Avand in vedere anuntul cu ora 12 de astazi...daca sunt prins ca duc coletul pe la ora 14, risc vreo amenda? Dar cel care se duce sa ridice un colet? Aici ma refer strict la posta, care, dupa cum am discutat cu seful, ramane deschisa.

Depinde ce caporal nimerești pe traseu. Coletul presupun că nu poate fi declarat urgență, nici mersul la Posta. Eu l-as suna pe destinatar și i-as spune ca din cauza restricțiilor, mai este disponibila doar transportul.prin curier, altfel riscați amendă. (Curierul ridica/preda coletul la ușă).

Cu siguranță astăzi se vor da amenzi la greu pentru a băga spaima în populație. 

Editat de marius75
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări