Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

In continuare spitalele din Ro,cu exceptia celor din centrele mari,nu au materiale si mijloace de protectie.Da propaganda avem:"Luptam"..."Suntem in razboi"..."Am luat toate masurile"...Mai tineti minte propaganda dinainte de '89?Mai ca trebuie sa scoatem,de la naftalina,lozinca:"Cu Partidu-n frunte spre victorii multe"!...

Link spre comentariu
Acum 55 minute, Усилитель a spus:

Antiviralul Remdesivir se pare ca este eficient, pe wiki este descris obtinerea, foarte sofisticata foarte multe substante si cam 20 etape....... 

Nu prea cred, Roscatul deja a zis sa aduca clorochina pentru americani dar FDA a zis sa mai vedem (oricum ei au interes sa-l contreze pe Roscat, dar cum Roscatul are bulan, o sa o ia in mana daca nu aduc clorochina, in ultimile zile vreo 30.000 noi cazuri in USA). Normal ca au interesul sa promoveze produsul lor (Remdesivir) dar nu vad sa transeze ceva in urma studiilor facute. Sa vedem cum evolueaza treaba! E rost de popcorn si coca cola! 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

De unde am plecat?Diaspora,diaspora...Ale dracului de voturi pe care le-au calculat unii!Din cauza asta n-au inchis si nu inchid granitele!Si-acu ne batem pe cine tre sau nu tre sa stea in casa,ca ala respecta sau nu respecta s.a.m.d!!!

Diaspora adevarata, spre deosebire de muncitorii sezonieri si nomazi, nu s-a întors si nici nu se va întoarce. Dupa cum nici cele 3,5 milioane de turci din RFG, de ex., nu se vor întoarce buluc în Turcia. Se întorc cei care si-au cheltuit banii în România. Cei care, mânati de saracie si de lipsa unei perspective de viitor, si-au lasat familia si copii si s-au dus sa câstige un ban. Când fu vorba sa li se ceara sa plateasca impozit pe venitul realizat în strainatate, toti ati fi fost de acord. Dar acum, când sa se întoarca în tara lor (pentru ca este si tara lor) sariti de cur în sus. Cu ce sunt ei mai prejos decât acei asistati sociali care prefera sa se milogeasca la stat în loc sa-si vada de un servici?

Link spre comentariu

@franzm să stea în carantină dacă nu sunt mai prejos, să nu-și mai etaleze mucii peste tot.

https://m.mediafax.ro/sanatate/o-femeie-care-a-nascut-la-medlife-a-fost-diagnosticata-cu-noul-coronavirus-ea-a-inceput-sa-aiba-simptome-in-timpul-cezarianei-19015521

"În timpul operaţiei de cezariană, pacienta a suferit un puseu febril, care a fost stabilizat în scurt timp. În acest context, pacienta a revenit asupra declaraţiei, menţionând ca a intrat în contact cu o persoană recent întoarsă din Spania."

Adică în traducere liberă: plm, am infectat câțiva medici si asistente si tot spitalul că sunt jmeker si nimen' nu are cem face.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 9 minute, RST a spus:

Bun, sa zicem ca am citit in stele pe tablite dezgropate. Momentan, China prin chinezarii si farmece, au cazut pe locul 2, dupa Italia ( la mortalitate ). Nu le-a ajutat dumnezeu....corect. 

Dare se pare ca vor pica si mai jos, iar Statele Unite isi vor adjudeca cu detasare primul loc....ar fi si rusine sa ramana pe locul 3 unde e acum... 

dumnezeu....corect=Dumnezeu

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Stefan a spus:

@RST vine și Spania puternic, trebuie raportat la numărul populației.

Spania au de 10 ori mai multi pacienti vindecati decat USA. USA au mai multe cazuri decat Spania si de nu stiu cat timp tot fac studii cu Remdesivir. Ce inseamna sa te pui cu bulanul Roscatului! Asta la oha a zis sa aduca clorochina insa asa ii va fu.e pe dusmani lui care se opun la tot ce zice el. 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, adrian_pic a spus:

ai devenit credincios acum la pensie?

Frica de covi!? :rade:Io mă chinui să pun, și diacritice și ăsta... :rzbscrie cu d mic! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări