Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Elmar, nu amesteca lucrurile. Un vaccin antiTBC, antipoliomelitic, antivarolic sunt utile si te scapa de boala. Multe boli au fost eradicate asa. De cind nu se mai face vaccinul antiTBC, boala a scos capul! La fel cu poliomelita. Pentru ca sunt parinti tembeli care se uita in gura netului, au aparut iarasi bolnavi. Si asta e in beneficiul vinzatorilor de medicamente. Uitati-va in orice farmacie, mai bine de jumate sunt suplimente alimentare. Si sunt fix pentru problemele cele mai curente: colesterol, la care limita a scazut constant, de la 280 la 200, pentru trigliceride, pentru articulatii, pentru colon, pentru ficat. Ajuta la ceva? Da, doar in reclame! Aceeasi substanta activa este vinduta, cu fel de fel de denumiri comerciale, cu preturi astronomice! Toata aceasta harababura comercial-publicitara, a facut ca unii sa nu mai creada in vaccin, lucru speculat de datatorii cu parerea!

Link spre comentariu

In 2018 cand s-au inchis magazinele Praktiker din Iasi (s-au convertit de fapt) fara sa vreau am vazut ca dupa 28 de ani .... obisnuinta este a doua natura si ca nu numai mersul pe bicicleta sau inotul nu se uita :85. Chiar daca au trecut 28 de ani de la revolutie, instant parca m-am setat in mod kombat ca pe vremea lui ceasca :85, noroc ca nu eram singur si m-am calmat repede, dar serios ca procedura s-a rulat in creier fara sa mi dau seama si eram .... READY TO FIGHT! 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, icar a spus:

Uitati-va in orice farmacie, mai bine de jumate sunt suplimente alimentare. Si sunt fix pentru problemele cele mai curente: colesterol, la care limita a scazut constant, de la 280 la 200, pentru trigliceride, pentru articulatii, pentru colon, pentru ficat. Ajuta la ceva? 

Mai eu zic ca (ii) ajuta .... daca numar cohortele de pensionari :85

Acum 3 minute, icar a spus:

Oare? Ia vezi, asa de curiozitate, ce virsta au impingatorii de cosuri pline!

Sincer nu m-am uitat, dar eu am amintit de cazul meu cu magazinul Praktiker. Amicul meu mi-a zis de cand am pasit in magazin: is the initialization procedure already executed? :d

Nu m-am ascuns si i-am zis: se vede, nu? :rade:

Link spre comentariu

Asa va mai place shaorma...am fost si eu la lidl si nu era nici o lipsa nimic. Marfa la fel ca de obicei. Nu mai propagati stiri din astea aiurea. Sunt multi carora nu le trebuie mare lucru ca sa se declanseze isteria. Chiar m-am bucurat ca azi s-a completat cu marfa, sa-i sature naiba pe tembelii astia care cred ca vine apocalipsa.

Link spre comentariu

Bun, si cam ce efect ai preconizat sa aiba poza ta in spatiul virtual? La ce bun sa propagi asemenea aspecte, cand se stie bine ca si inainte  de isteria asta, daca te duceai seara sa cumperi cate ceva, nu gaseai chiar de toate. Oamenii au o statistica de vanzare si pe baza ei se aprovizioneaza. Acum ca au dat buzna fomistii, normal ca i-au dat peste cap. Daca se tot bate moneda pe tema asta a rafturilor goale, ce efect crezi ca se poate obtine? E ca si cum ai spune ca o banca nu mai are bani.Toti se bulucesc sa-si scoata banii, si automat intra in incapacitate de plata.

Acum 11 minute, maresaldeflota a spus:

Făcui poza în seara asta... dă-o încolo...

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări