Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Da, numai ca or sa fie si victime colaterale. Oameni care vor fi nevoiti sa se deplaseze, si sa nu se incadreze in declaratia aia puerila scoasa pe genunchi.

Acum 2 minute, +_Florin_+ a spus:

Să-i bage la dubă fără jenă pe cei inconștienți care se plimbă aiurea.

Link spre comentariu

Virusurile ori dispar de tot din organism, cum e cazul gripei dar pe care o iei din nou  în altă formă, ori rămân definitiv în organism cum e Hiv sau herpes. Bun atunci cum pot să zică ăștia că îl iei din nou!? Nici la ebola nu e așa https://globalbiodefense.com/headlines/ebola-patient-was-not-reinfected-killed-by-virus-lurking-in-immune-system/

Zic unii că te poți reinfecta... Eu zic că, ori e testul greșit, ori rămâne ceva urme prin corp asta nu înseamnă că mai esti bolnav. 

Altfel... până la un vaccin mai e cale lungă și o să tot stăăăm prin case! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cam asa e evoluția cazurilor dar si a morților, exponențială,  până când începe ușor să scadă.

Degeaba se discută pe ELFORUM despre tratament, sunt pacienți la care evoluția bolii este atât de rapidă și ei sunt atât de slăbiți că nici mama antibioticelor sau a altor medicamente nu pot funcționa.

@Усилитель arată așa pentru că plămânii sunt inundați cu lichid. 

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Cand v-am spus ca unii gandesc cu kuru!De la amiaza s-au desteptat si lasa cateva ore pentru cumparaturi persoanelor de peste 65 de ani...

Ce m-a mirat ca pina  nu s-a comunicat asta toti stiristii TV trambitau interdictia de restrictie circulatie.N-am prea vazut niciunul sa-si puna problema cum urmau sa supravietuiasca batranii!Stiri sa fie,ca sa aiba din ce trai!

Link spre comentariu

La italieni sunt unii furiosi ca umbla coafeze din casa in casa sa le aranjeze pe unle pi..e idioate care crapa daca nu sunt aranjate. Chiar ca tara arde si baba se piaptana. Primarul din Bari a iesit chiar el sa discute cu unul care facea jogging, doi care jucau ping-pong si sa le zica sa intre in casa. 

Acum 6 minute, maresaldeflota a spus:

Virusurile ori dispar de tot din organism, cum e cazul gripei dar pe care o iei din nou  în altă formă, ori rămân definitiv în organism cum e Hiv sau herpes. Bun atunci cum pot să zică ăștia că îl iei din nou!? Nici la ebola nu e așa https://globalbiodefense.com/headlines/ebola-patient-was-not-reinfected-killed-by-virus-lurking-in-immune-system/

Zic unii că te poți reinfecta... Eu zic că, ori e testul greșit, ori rămâne ceva urme prin corp asta nu înseamnă că mai esti bolnav. 

Altfel... până la un vaccin mai e cale lungă și o să tot stăăăm prin case! 

A pus un user un link spre un site italian si acolo spunea ca nu este positiv testul ci doar low positive si ca si la alte boli infectioase se intampla acest fenomen la unii pacienti de oscilatie si ca este normal. 

Link spre comentariu

@BRANCA mie imi convenea prima varianta, adică peste 65 de ani izolare totală.

De ce? Ăștia peste 60-65 sunt cei mai tari in gură! Astăzi la Vodafone unul trecut de 60 (cred) urla de mama focului, când o angajată i-a reproșat că trebuia să stea in casă ăsta a început să urle și mai tare.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Am vazut ca in unele localitati mai mici primarul se lauda ca ajuta pe cat poate persoanele in varsta cu probleme, doar sa fie apelat si rezolva el cumva.

Acu poate si ca alegerile sunt aproape...

Gasisem ceva document prin care nu se recomanda ibuprofen si antiinflamatoare, cica mai mult zgandaresc virusul.

Nu stiu daca e zvon sau nu.

Link spre comentariu
Acum 26 minute, adrian_pic a spus:

Franta 2448 de noi cazuri. Mult mai bine decat ieri. Raportul celor vindecati a crescut la 14,71%. 

Până la urmă se dovedește că dracu nu-i atât de negru precum pare, din păcate unii văd deja scenarii apocaliptice. N-o să  fie.

Dar aplicarea cu strictețe (cu forța, dacă e nevoie) a măsurilor de combatere a epidemiei e absolut necesară. Italia a făcut-o prea târziu și d'aia au cifrele astea. Noi ne-am trezit ceva mai devreme, văzând experiența altor țări. Se putea și mai devreme, dar e bine și așa...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări