Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 13 minute, ratza a spus:

Eu ţin seama de ce-mi spune medicul, nu mă iau după fixiştii obsedaţi de adunat chestii. Ultimul antibiotic băgat în hoitul personal a fost în 2008, cînd am fost operat de apendicită, şi-ăla primit în venă.

Ca fapt divers, mi se rupe dacă o mierlesc. Sînt împăcat cu moartea de multă vreme. Nu demult chiar mi-ar fi plăcut să iau o boală de-asta drăguţă şi să mă curăţ.

Fi optimist, trecem  noi  cu bine din aceste belele! (te inteleg  perfect) 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, adrian_pic a spus:

Medicul ala a zis ca nu a reusit sa salveze nici macar un pacient care a fost intubat. Era din spitalul din Bergamo.

Tocmai am vazut la francezi cum au de-tubat spaniolii (cu succes) primul pacient (Raul). :aplauzeAu aratat si de la ei (din Franta, adica) un insanatosit, da' nu m-am prins daca fusese intubat.

Au dat, insa, o inregistrare a unei ... (infirmiere) cu un intubat zicand "stati acasa sau va puteti petrece timpul ca el cateva saptamani". Saptamani. :qetrwe

Link spre comentariu
Acum 12 minute, ratza a spus:

Ca fapt divers, mi se rupe dacă o mierlesc. Sînt împăcat cu moartea de multă vreme. Nu demult chiar mi-ar fi plăcut să iau o boală de-asta drăguţă şi să mă curăţ.

Asteapta sa fie copii tai la casa lor!!! Cand echipajul este intreg, furtunile sunt infruntate mai usor! 

Link spre comentariu
Acum 26 minute, VAX a spus:

Asta este un desen animat, virusu arata altfel in realitate. Adevarul nu este dat la liber, crede-ma.

Păi in filmulețul acela se spune că virusul e la fel de periculos ca o gripă sezonieră,  dar a fost "difuzat" in intreaga lume ca să acopere efectele tehnologiei 5G asupra organismului uman (febră, leșin pe stradă, respirație greoaie etc) ... cică la 50 Ghz se invârte atomul de oxigen în plămâni precum turbina de la Cernavoda :d

Link spre comentariu
Acum 8 minute, q_acdc a spus:

Fi optimist, trecem  noi  cu bine din aceste belele! (te inteleg  perfect) 

Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Asteapta sa fie copii tai la casa lor!!! Cand echipajul este intreg, furtunile sunt infruntate mai usor! 

Nu vă faceţi probleme, mi-am revenit şi-s de 100 de ori mai puternic psihic decît înainte. Copiii se pot obişnui cu lipsa mea. Alţii nu au părinţi deloc sau, dacă au, cu greu pot fi numiţi părinţi, iar bieţii de ei nici nu au cui să se plîngă.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Liviu M a spus:

Tocmai am vazut la francezi cum au de-tubat spaniolii (cu succes) primul pacient (Raul). :aplauzeAu aratat si de la ei (din Franta, adica) un insanatosit, da' nu m-am prins daca fusese intubat.

Au dat, insa, o inregistrare a unei ... (infirmiere) cu un intubat zicand "stati acasa sau va puteti petrece timpul ca el cateva saptamani". Saptamani. :qetrwe

Nu cred ca "prinzi" cateva saptamani la ventilatie mecanica. Iti cedeaza organismul. Daca nu merge tratamentul .... e nasol. 

In Italia acum am inteles ca apar si tineri de 30 de ani care necesita intubare. E greu sa stea in casa. Astazi cu vreo 450 de cazuri mai mult ca ieri. La Bergamo cica este mai bine. Mai respira un pic si medicii de acolo. Eu cred ca incepe sa se vada clar luminita de la capatul tunelului. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

La Bergamo cica este mai bine. Mai respira un pic si medicii de acolo.

De unde iei si nu mai pui la loc, se termina. Au murit care au avut de murit si cu asta basta. Altii la rand. Probabil o sa urmeze si la noi o explozie de cazuri pana isi face efectul ordonanta asta de interzicere a circulatiei, dar cu siguranta va avea efect de intarziere in transmitere.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, doru3160 a spus:

Probabil o sa urmeze si la noi o explozie de cazuri pana isi face efectul ordonanta asta de interzicere a circulatiei, dar cu siguranta va avea efect de intarziere in transmitere.

Bine că au dat-o într-un final ! ... se putea și mai devreme, dacă nu se coi_u atâta din motive politice și "ideologice".

Să iasă autoritătile "contondente" pe străzi. Să-i bage la dubă fără jenă pe cei inconștienți care se plimbă aiurea. Sunt destui ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări