Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 50 minute, doru3160 a spus:

Nu exista imunizare... poti s-o faci linistit din nou, daca scapi din prima.

Aici te contrazic, dacă vorbim de același covid 19 (fără mutații), există imunizare ca la orice virus.

Să nu apară altă variantă pe la anul, ca în cazul altor gripe,  asta ar fi intr-adevăr nasol ...

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Marele Savant a spus:

prin media, ''stirea'' asta a fost deja dovedita ca intoxicare inca de ieri, vad ca la noi pe forum de abia este lansata!

Cum a fost dovedita ca intoxicare? Infirmierul din UK a spus (am pus video-ul aici) ca pacientii de epste 70 de ani nu mai sunt pusi la aparatele respiratorii. 

Asta este ziar de rahat?

https://www.thesun.co.uk/news/11232070/doctors-italy-ventilators-shortage-coronavirus/

o vad si aici:

https://www.newser.com/story/288502/doctor-in-italy-gives-scary-interview.html

si aici:

https://www.jpost.com/International/Israeli-doctor-in-Italy-We-no-longer-help-those-over-60-621856

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
La 23.03.2020 la 10:31, RST a spus:

In patent scrie ce trebuie sa scrie. Ati fi vrut sa scrie " un virus extrem de contagios, cu efect mortal pentru om " ? 

E o poveste lunga cum a ajuns in China si are legatura directa cu o investitie engleza intr-o ferma din provincia Hubei. Si nu numai, sunt prea multe de zis si mi-e aiurea sa

Chinezii spun ca americanii au dus coronavirus la ei in tara la jocurile olimpice, cativa americani erau deja infectati si plangeau ca au pneumonie

Link spre comentariu
Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

ca pacientii de epste 70 de ani nu mai sunt pusi la aparatele respiratorii. 

Acum 26 minute, adrian_pic a spus:

Doctor israelian în Italia: nu-i mai ajutăm pe cei peste 60 de ani

Pe cand si aia de peste 50ani ? 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, adrian_pic a spus:

Cum a fost dovedita ca intoxicare? Infirmierul din UK a spus (am pus video-ul aici) ca pacientii de epste 70 de ani nu mai sunt pusi la aparatele respiratorii. 

Asta este ziar de rahat?

Nu trebuie sa fie ziarul de rahat ci sursa initiala! sau stirea sa fie trunchiata si cosmetizata corespunzator. Vad ca si virsta difera, de la ''peste 60'' in postarea dv. la peste 70 in articolul citat! A aparut si in presa italiana aceasta informatie?

In fine, ieri seara a fost dezmintita oficial de Italieni. Dar (asta e valabil oriunde in lume si oricind) daca ai un singur aparat liber si e de ales intre un bolnav cu sanse mari de recuperare in virsta de 45 de ani si unul de 75 care mai are trei boli, cine credeti ca v-a fi preferat?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marele Savant a spus:

daca ai un singur aparat liber si e de ales intre un bolnav cu sanse mari de recuperare in virsta de 45 de ani si unul de 75 care mai are trei boli, cine credeti ca v-a fi preferat?

Care da mai mult.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Marele Savant a spus:

Nu trebuie sa fie ziarul de rahat ci sursa initiala! sau stirea sa fie trunchiata si cosmetizata corespunzator. Vad ca si virsta difera, de la ''peste 60'' in postarea dv. la peste 70 in articolul citat! A aparut si in presa italiana aceasta informatie?

In fine, ieri seara a fost dezmintita oficial de Italieni. Dar (asta e valabil oriunde in lume si oricind) daca ai un singur aparat liber si e de ales intre un bolnav cu sanse mari de recuperare in virsta de 45 de ani si unul de 75 care mai are trei boli, cine credeti ca v-a fi preferat?

Eu pe asta il cred. Exact ce a zis si infirmierul asta a zis si un alt medic. Medicul ala a zis ca nu a reusit sa salveze nici macar un pacient care a fost intubat. Era din spitalul din Bergamo. 

Normal ca autoritatile trebuie sa iasa si sa "dezminta" niste ordine date. Ca doar vine ala cu 72 de ani si urla ca este discriminat. Oricum in spital medicul decide pe cine il lasa sa se duca si pe cine il salveaza. Daca vine o sarja de pacienti care au sub 50 de ani deconecteaza de la ventilare mecanica si pe unul de 55 de ani! 

Link spre comentariu
Acum 49 minute, validae a spus:

... virusul odată scăpat în întreaga lume va fi absolut imposibil de eradicat.

Va este frica ? Nu mai dati pedepse nejustificate si veti scapa de belea.

Link spre comentariu

Cinstit, este un forum permisiv, cel putin de la noi, ca sa fii sanctionat chiar trebuie sa o cauti cu luminarea.

Unii au reusit.

@VAX, daca puneti de o sesiune de blesteme si incantatii macar sa fie in mod linear, daca`i logaritmica...poate, poate se mai si indeplineste ceva!

:d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 11 minute, VAX a spus:

Va este frica ? Nu mai dati pedepse nejustificate si veti scapa de belea.

Te-ai apucat de profetii? Simti ca e momentul pt o noua religie?

Link spre comentariu
Acum 11 minute, adrian_pic a spus:

Tie nu iti este frica?!

Nu, ca n-am pacatuit.

Acum 9 minute, Ion_Bumbu a spus:

Cinstit, este un forum permisiv, ..

Pe mine m-a cam suparat. Nu este neutru, este de partea unora. Moderatorii n-ar trebui sa posteze pe forum, sa fie ca un robot care elimina comentariile nepotrivite. Si sa dea pedepse extrem de rar, in rest sa faca curatenie pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări