Усилитель Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Dimineata ziceau la tv ca la timisoara aplica alta schema fata de restu tarii, 2 antivirale, dar nu au spus care.... Au randament mai mare, acolo s-au vindecat cei mai multi.... Macron asta i-a recomandat lui Trump, Clorochina si Azitromicina.... Nu cred ca face misto... Editat Martie 23, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Acum 5 minute, adrian_pic a spus: L-am vazut si eu pe pletos la TV . Omul .... ingamfat, dar nu mi s-a parut prost. Poate s-o fi consultat si cu VAX de o ajuns la : Eu zic ca pletosul are dreptate. In Franta numarul celor care s-au vindecat a ajuns la 13% si in Spania la 10,1%. Acum cateva zile calculasem si era 10% si 7% (am pus intr-un mesaj pe acesto topic rezutatele si cu virgula). Am scris ca si in Belgia deja s-a cazut de acord sa se dea hidroxiclorochina la pacientii spitalizati (chiar si daca nu sunt la ventilatie mecanica). As fi curios sa aflu daca azitromicină + hidroxiclorochină chiar vindeca pe cei aflati la ventilatie mecanica. Vax parcă a zis ca e slabă azit. trebuie mai tare, deci nu s-au consultat! Aia la Timișoara au printre primii, deci... Editat Martie 23, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 De paracetamol...... nimic? Am facut o mica rezerva in caz de nevoie..... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 8 ore, adrian_pic a spus: Cand o sa vina valul si la noi, multi ii vor chema cand sunt in pat la domiciliu sa se spovedeasca. Sa-i vedem atunci cat de aparatori ai credintei sunt! Stii care e problema? Ca lepre precum patriarhul si alti papagali vor sta inchisi in casa. Se duc la datorie aia cu suflet cu adevarat bun, cu adevarata chemare pentru aceasta meserie, nu doar chemare materiala. Sa speram ca vor tine cont de sfaturile medicilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Bun pentru febră! Oare chinina care e bună și pentru febra parcă și pentru malarie, https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/23738992%3famp , cum o fi? @Sharky Ultima oară când l-am văzut (pe viu), astă toamnă , respira greu, când și când, și se cam ferea să fie observat, eu am ochiul format și văd anumite chestii! Deci la o adică, cam nasol pentru el! Plus că a cam și slăbit! Editat Martie 23, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Report-COVID-2019_17_marzo-v2.pdf (document pus de @franzm acum ceva zile). si dezinformarea la romani: Citat În Italia, unde situația este dramatică, medicii folosesc cu precădere Dexametazonă și, mai recent, Tocilizumab, ambele medicamente contra artritei reumatoide. Acestea două sunt din categoria corticoseroizilor, sursa: https://bpnews.ro/2020/03/21/coronavirusul-vindecat-cu-10-lei/ Editat Martie 23, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 browserul m-a anuntat despre contributia madonei la pandemie. un video in pielea goala. impresionant, la 61 de ani, nu se poate asa ceva. l-a pus pe instagram. astia cu bani au gasit si leacul nemuririi dupa cum arata. Link spre comentariu
VAX Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Re: Coronavirus De pe forumul de la imed.ro Postby mihai_525 » Mon Mar 23, 2020 10:06 am este o conspiratie to usher in the new world order priviti cum drapelul UE as if by magic a disparut din peisaj cretinii cer armata pe strazi ca sa creeze un precedent deci pentru mine a fost de la inceput foarte clar despre ce este vorba Re: Coronavirus Postby mihai_525 » Mon Mar 23, 2020 11:38 am https://www.sciencedirect.com/science/a ... 1219303285 in 4 ani au murit de gripa in italia 68000, asta inseamna 17000 morti/an. pana acum au murit 5000 de oameni in italia de corona. in momentul in care abolesti drepturile omului, democratia, bagi armata pe strazi, introduci teroarea (sirene, goarne, mascati, izolete, blindate, soldati cu armele la vedere) si bagi in gard economia inchizand industrii intregi, ne intoarcem practic la evul mediu. nu zic ca nu e necesar cate un restart din asta periodic la civilizatia umana dar macar sa zica pe fata in pana mea nu sa ma ia o nulitate ca mixici ca ii este lui scarba de conspiratii, mixici care e nulitatea pamantului care nu e in stare sa faca nimic, care nu stie nimic si care a ajuns unde a ajuns numai el stie cum. ce naiba, nici chiar asa. one day people who never believed in you will talk about how they met you Link spre comentariu
elmar Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Are dreptate Madonna...oricât de ”smecher” te credeai pe lumea asta...virusul te-a adus cu picioarele pe pământ!De el nu scapi ...oricât de bogat și deștept ai fi! Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 31 minute, adrian_pic a spus: dar nu mi s-a parut prost. Pai nici la emisiunea franceza n-au zis ca e prost, chiar l-au laudat. Au zis numai ca studiul lui e o gluma - au fost in total 42 de pacienti, 36 cu diverse variante, 6 martori cu placebo, la sfarsit 6 au fost refuzati ca neconformi (in mod normal astia intra la erori), n-au fost mentinuti in aceleasi conditii(au fost imprastiati pe la mai multe spitale), n-au avut aceleasi antecedente... Si in afara de asta, n-a zis nimic de efectele secundare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 La tv mai pomenesc de masuri cu ratele.. Dar in curand vor fi tot mai multi care nu vor putea plati facturi, si nici chiar mancare..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Acum 21 minute, VAX a spus: Re: Coronavirus De pe forumul de la imed.ro Domnule, statistica aceea este cunoscuta, si da, au fost mult mai multi morti decit pina acuma. Totusi sint 2 deosebiri mari: 1. Perioada imbolnavirilor a fost pe toata iarna, decedatii sint numarati pe un interval de citeva luni, la Covid in citeva saptamini ducind la "asfixierea" sistemului medical prin supraaglomerare. 2. Poate cea mai importanta deosebire este faptul ca se raspindeste extrem de usor fiind foarte contagios. Fara masurile de izolare in citeva saptamini ar ajunge sa imbolnaveasca aproape toata populatia, normal mai putin cazurile de imunitate naturala. La o astfel de raspindire doar la un grad de mortalitate de 4%, cel din China si Korea numarul deceselor ar fi extrem de mare, la 10 milioane de locuitori ....40 000 decedati. Asta e marea deosebitre, aproape toti se imbolnavesc, in plus de asta se pare ca multi ramin cu sechele la plamini... Editat Martie 23, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Am pierdut ceva? Care e treaba cu drapelul UE, noua ordine mondială și armata? Ce înseamnă treaba asta cu "noua ordine mondială? Aia veche ce avea? Nu exista deja o ordine mondială guvernată de ban, o altă ordine mai bună ca asta e posibil să fie mai proastă pentru aia jmecheri. Credeți că aia de vor o "nouă ordine mondială" o duceau rău? Mai bine ca până-n Covid nu le-a fost niciodată, banul (nu internetul sau alte tâmpenii) este telecomanda perfectă asupra societății. Editat Martie 23, 2020 de Stefan Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 16 minute, Усилитель a spus: La tv mai pomenesc de masuri cu ratele.. Dar in curand vor fi tot mai multi care nu vor putea plati facturi, si nici chiar mancare..... Gata frate, APOCALIPSA! Toti sunt cu frigiderele si debaralele pline ochi de mancare si acum facem scenarii cu oameni morti de foame! Link spre comentariu
Postări Recomandate