Stefan Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 https://www.mediafax.ro/social/doctor-italian-o-pneumonie-atipica-circula-inca-din-noiembrie-2019-pacientul-0-ar-fi-aparut-mai-devreme-decat-se-credea-19009731 Ceva asemanator spunea si medicul din China ce in decembrie si-a anuntat studentii pe un grup de discutii. Sinistra treaba. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Multumim partidului comunist chinez ca au musamalizat treaba si i-au arestat pe cei care incearcau sa atraga atentia asupra acestei molime... ASta se intampla prin octombrie-noiembrie. Doar in ianuarie pe sfarsit au luat masuri. Iar acu ne arata cum ei ne salveaza, dupa ce ei sunt primii care au spart borcanele. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 După ce il acuzaseră de răspândirea zvonurilor false, nu e puțin lucru să faci asta in China, acum își cer scuze https://m.mediafax.ro/stirile-zilei/china-si-a-cerut-scuze-familiei-doctorului-care-a-descoperit-covid-19-acesta-a-murit-dupa-ce-a-fost-rapus-de-virus-19004274 Mulțumesc PRO TV-lui că in această perioadă, nu tocmai liniștită, ei difuzează filmul Legenda vie (2007). Desigur că există telecomandă sau Netflix dar puteau și ei rezista, cum le cer românilor să stea in case, să nu fie imbecili. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Folositi Bitdefender, cel mai bun antivirus romanesc. Cei care au Netflix si ii deprima pro-tv-ul le recomand Contagion - 2011, zici ca-I facut ieri. Acolo puteti vedea si niste tipuri de masti sau cupole, care creeaza o presiune pozitiva in interior ca sa nu intre virusul prin plastic. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 8 minute, cocochannel a spus: Folositi Bitdefender, cel mai bun antivirus romanesc. Sau ... Bitter simplu, tot un antivirus. Nu distruge virusul, dar te face să uiți de el Link spre comentariu
maxente Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Ia auzi ma ce zice asta, cica e manevra cu virusu asta. Totusi il vad transpirat, o avea febra e la corona ? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Ala stie 8 viteze inainte si una inapoi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 dragutul de el, hai ca se duce maine in ro. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 3 hours ago, Sharky said: Multumim partidului comunist chinez ca au musamalizat treaba si i-au arestat pe cei care incearcau sa atraga atentia asupra acestei molime... ASta se intampla prin octombrie-noiembrie. Doar in ianuarie pe sfarsit au luat masuri. Iar acu ne arata cum ei ne salveaza, dupa ce ei sunt primii care au spart borcanele. Sper ca nu s-a uitat episodul de indignare al maretului conducator cand USA le-a inchis usa in nas. Ce mai urla conducatorul ca exagereaza si sa lase frontiera libera calatorului chinez. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Credinta adevarata nene. Nu sunt credincios. Dar eu nu cred ca in biblie scrie ca sa mergi cu turma orbeste. De aia ti a dat dumnezeu cap ca sa il folosesti, nu sa ramai in evul mediu... Pana la urma cum sa il slavesti daca o sa crapi? Sau o sa ii imbolnavesti pe altii, in numele domnului, bineinteles. Articolul pt zadarnicirea prevenirii bolilor se aplica? Editat Martie 23, 2020 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Cu facebook-ul cam are dreptate... Editat Martie 23, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 40 minute, Sharky a spus: Nu sunt credincios. Dar eu nu cred ca in biblie scrie ca sa mergi cu turma orbeste. De aia ti a dat dumnezeu cap Păi în biblie scrie să nu ispitești pe domnul, de exemplu să nu-l obligi să te apere de pericole de care te-ai putea apăra singur, respectând niște reguli elementare de igienă. Faci ce poți face și depinde de tine, domnul intervine când problema te depășește . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 O sa vina randul popilor din Romania sa isi arate credinta. In Bergamo 15 preoti au murit. Erau batrani, dar se duceau in spital imediat cand erau chemati. Din ce am vazut, doar o masca normala le dadea si atat. Cand o sa vina valul si la noi, multi ii vor chema cand sunt in pat la domiciliu sa se spovedeasca. Sa-i vedem atunci cat de aparatori ai credintei sunt! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Acum 32 minute, RST a spus: Coronavirus a fost creat in 2015 in Anglia si a obtinut brevet USA in 2018. La care din tulpini? Că unele coronavirusuri sunt muuult mai vechi. De ce ii trebuia si brevet? Il copiau chinezii? Orice brevet are ai un docoment, există docomentu'? O ultimă întrebare stupidă. De ce toată lumea care-mi zice #staiacasă, nu stă acasă ?! Editat Martie 23, 2020 de Stefan Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 11 minute, Stefan a spus: O ultimă întrebare stupidă. De ce toată lumea care-mi zice #staiacasă, nu stă acasă ?! Ca sa se poata plimba ei in siguranta pe strada . Le este frica sa nu se infecteze si atunci te prostesc pe tine sa stai in casa si el sa se plimbe bine merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate