Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Multumim partidului comunist chinez ca au musamalizat treaba si i-au arestat pe cei care incearcau sa atraga atentia asupra acestei molime...

ASta se intampla prin octombrie-noiembrie. Doar in ianuarie pe sfarsit au luat masuri.

Iar acu ne arata cum ei ne salveaza, dupa ce ei sunt primii care au spart borcanele.

Link spre comentariu

După ce il acuzaseră de răspândirea zvonurilor false, nu e puțin lucru să faci asta in China, acum își cer scuze https://m.mediafax.ro/stirile-zilei/china-si-a-cerut-scuze-familiei-doctorului-care-a-descoperit-covid-19-acesta-a-murit-dupa-ce-a-fost-rapus-de-virus-19004274 

Mulțumesc PRO TV-lui că in această perioadă, nu tocmai liniștită, ei difuzează filmul Legenda vie (2007). Desigur că există telecomandă sau Netflix dar puteau și ei rezista, cum le cer românilor să stea in case, să nu fie imbecili.

Link spre comentariu

Folositi Bitdefender, cel mai bun antivirus romanesc.

Cei care au Netflix si ii deprima pro-tv-ul le recomand Contagion - 2011, zici ca-I facut ieri.

Acolo puteti vedea si niste tipuri de masti sau cupole, care creeaza o presiune pozitiva in interior ca sa nu intre virusul prin plastic.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, cocochannel a spus:

Folositi Bitdefender, cel mai bun antivirus romanesc.

Sau ... Bitter simplu, tot un antivirus. Nu distruge virusul, dar te face să uiți de el :d

Link spre comentariu
3 hours ago, Sharky said:

Multumim partidului comunist chinez ca au musamalizat treaba si i-au arestat pe cei care incearcau sa atraga atentia asupra acestei molime...

ASta se intampla prin octombrie-noiembrie. Doar in ianuarie pe sfarsit au luat masuri.

Iar acu ne arata cum ei ne salveaza, dupa ce ei sunt primii care au spart borcanele.

Sper ca nu s-a uitat episodul de indignare al maretului conducator cand USA le-a inchis usa in nas. Ce mai urla conducatorul ca exagereaza si sa lase frontiera libera calatorului chinez.

Link spre comentariu

Credinta adevarata nene.

Nu sunt credincios. Dar eu nu cred ca in biblie scrie ca sa mergi cu turma orbeste.

De aia ti a dat dumnezeu cap ca sa il folosesti, nu sa ramai in evul mediu...

Pana la urma cum sa il slavesti daca o sa crapi?

Sau o sa ii imbolnavesti pe altii, in numele domnului, bineinteles.

Articolul pt zadarnicirea prevenirii bolilor se aplica?

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 40 minute, Sharky a spus:

Nu sunt credincios. Dar eu nu cred ca in biblie scrie ca sa mergi cu turma orbeste.

De aia ti a dat dumnezeu cap 

Păi în biblie scrie să nu ispitești pe domnul, de exemplu să nu-l obligi să te apere de pericole de care te-ai putea apăra singur, respectând niște reguli elementare de igienă. 

Faci ce poți face și depinde de tine, domnul intervine când problema te depășește :).

Link spre comentariu

O sa vina randul popilor din Romania sa isi arate credinta.

In Bergamo 15 preoti au murit. Erau batrani, dar se duceau in spital imediat cand erau chemati. Din ce am vazut, doar o masca normala le dadea si atat. 

Cand o sa vina valul si la noi, multi ii vor chema cand sunt in pat la domiciliu sa se spovedeasca. Sa-i vedem atunci cat de aparatori ai credintei sunt!  

Link spre comentariu
Acum 32 minute, RST a spus:

Coronavirus a fost creat in 2015 in Anglia si a obtinut brevet USA in 2018. 

La care din tulpini? Că unele coronavirusuri sunt muuult mai vechi.

De ce ii trebuia si brevet? Il copiau chinezii?

Orice brevet are ai un docoment, există docomentu'?

O ultimă întrebare stupidă. De ce toată lumea care-mi zice #staiacasă, nu stă acasă ?!

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Stefan a spus:

O ultimă întrebare stupidă. De ce toată lumea care-mi zice #staiacasă, nu stă acasă ?!

Ca sa se poata plimba ei in siguranta pe strada :85. Le este frica sa nu se infecteze si atunci te prostesc pe tine sa stai in casa si el sa se plimbe bine merci!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări