Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

43 minutes ago, Stefan said:

A explodat prețul la izopoplic și se găsește greu spre deloc.

E bun in caz de coronavirus? Nu de alta, dar mai am vreo jumate de litru si vreau sa stiu daca sa-l pastrez pentru cazuri limita. 

De cand cu virusul am aproape terminat 2 proiecte care zaceau in paragina de luni de zile. Asta da factor motivant! 

5 minutes ago, maresaldeflota said:

Baile fierbinți scad imunitatea! 

Trancanitul aiurea si opiniile neavizate scad moralul. Daca moral nu e, boala face ravagii. 

Mesajul meu nu e la adresa maresalului, ci un indemn de a nu scrie orice, nici macar in gluma. Nu e momentul acuma, nu se stie cine citeste si cine o ia de buna. 

Link spre comentariu

Nu domnule, alea o cresc, baile termale o scad, ma rog asa zice vraciul!

Ce vraci mai e si acest domn de se contrazice la mai putin de 100 de cuvinte distanta?

Link spre comentariu
Acum 28 minute, terciziu a spus:

... aceasta este o gripă fix la fel ca și celelalte (nici mai tare, nici mai slabă). Însă, PREMEDITAT, televiziunile au creat o ISTERIE pe această temă, ca să le crească lor audiențele + ca să genereze PANICĂ în populație ...

Pseudo doctorul respectiv trebuie să primească aceeași pedeapsă ca aia de răspândeasc virusul cu bună știință.

@Thunderer este pe lista biocidelor dar chiar nu ma gandeam ca o sa fie asa de cautat. Chiar nu mai exista alte substante pe pamanutul asta de am ramas si fara asta?

Nr. 4530BIO/01/12.24 Steril Alk - dezinfectant lichid pentru maini pe baza de alcool Hungaro Chemicals Ipari, Ungaria Alcool izopropilic
Digluconat de clorhexidina
75%
0,01%
200-661-7
242-354-0
67-63-0
18472-51-0
1
Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 18 minute, terciziu a spus:

Măsuri preventive pentru evitarea infectării cu coronavirus:

– mâncați usturoi crud

Asta e o foarte buna metoda de preventie, este bine stiut faptul ca usturoiul este un repelent de vorbareti care nu pastreaza distanta regulamentara. Nu mai pun la socoteala ca ustoroiul intereste sistemul imunitar, asta e bonus.

Link spre comentariu

Eu mestec Samsung de mult. Inca n-am luat leapsa cu nici un produs...telefoane mobile, mai multe generatii, cuptor cu microunde, televizoare crt si lcd, aspirator si alte maruntisuri. Pana in prezent n-am aruncat nici un produs al lor decat cand m-am plictisit de el, nu ca s-ar fi stricat.

Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

Am sa cumpar ceva LG sau Samsung

Link spre comentariu

@adrian_pic :rade: Stiam eu ca o să ne ajute cândva faptul că am monitor si TV LG (made in China), trebuie sa-mi mulțumiți. Dacă nu renunțam la telefoanele Samsung, in detrimentul lui Xiaomi, probabail primeam și mai mult teste.

@okean PDF-ul a fost atașat si de un alt utilizator dar nu se poate descărca, e mult mai simplu să postați link extern.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Nu stiu daca este adevarat, dar trimit mai departe:

Citat

Pentru cei care fumează, să nu-și asume șanse că vor învinge COVID-19 fără spitalizare. Nici alcoolul nu ajută!

Link spre comentariu

Nici eu nu sunt codas: TV LG, telefon LG(luat anul trecut - G7 ThinQ) , telefon mai vechi Samsung + Ceas G3 Sport, cupotr cu microunde Samsung,dar cand scapam de pandemie le mai fac vanzare la ceva. DOAR CUNASTEM LEGEA LUI OHM, NU?!:limb:

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Thunderer a spus:

E bun in caz de coronavirus? Nu de alta, dar mai am vreo jumate de litru si vreau sa stiu daca sa-l pastrez pentru cazuri limita. 

De cand cu virusul am aproape terminat 2 proiecte care zaceau in paragina de luni de zile. Asta da factor motivant! 

Trancanitul aiurea si opiniile neavizate scad moralul. Daca moral nu e, boala face ravagii. 

Mesajul meu nu e la adresa maresalului, ci un indemn de a nu scrie orice, nici macar in gluma. Nu e momentul acuma, nu se stie cine citeste si cine o ia de buna. 

Nici măcar în glumă, am vazut doctori care prescriau împachetări in cearceaf (ud) cu apă cât de cât rece, asta primăvara, creste imunitatea cică. Acuma dacă faci baie fierbinte și e și un pic rece in casă, corpului ii ia ceva să revină la temperatura normală, de unde probabil e mai vulnerabil, dacă faci imprudenta de a ieși afară... Nu că face ceva rău în sine dar e ca și când ai deschide o ușă pentru diverși... 

Sper că e clar, părerea mea. (nu indemn să facă nimeni nimic). Dacă și pe baie sunt contradicții! :)

NU stați în frig, o temperatură ok e 21 de grade, Oms! 

Eu dorm mai bine când nu e prea cald, e drept nici frigul excesiv nu e bun. 

Dacă dormi mai bine ai și imunitate ok.

Saracul pacient cu imunitate praf de la cancer pulmonar și care nu a avut simptome!? 

Unii scăpa altii nu, nici medicii nu stiu de ce! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Personal, in fiecare dimineata fac dus fierbinte si ma duc la job! (am zeci de ani obiceiul) 

Editat de q_acdc
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări