Усилитель Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Corea de Nord : conducerea afirma ca nu au nici un caz pozitiv..... Germania: tinerii au deja alta mentalitate, decat parintii care sunt ordonati, si respecta ce li se cere, politia imprastie Corona Chefuri cu zeci de persoane, alcool etc Studentii di Danemarca au trebuit sa plece de la facultatile inchise, asa ca au reusit sa imprastie virusul peste tot inclusiv pe insule.. printre care Feroe Ungaria s-a apucat saptamana trecuta de un spital asemanator cu cel din china, lucrarile merg bine, peste 3 saptamani termina, azi au facut rost de un Boeing full cu material pt masti. La cehi nr de virusati a depasit 1000. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Acum 2 ore, franzm a spus: În ciuda afirmatiei ca nu se vindeca nimeni, Italia are peste 6000 de vindecati la peste 4800 morti. O proportie asemanatoare are si Spania. În Germania raportul este de 3:1 dar înca sunt prea putine cazuri pentru o statistica. În Franta situatia este oarecum pe dos, nici 20 de vindecati la aproape 600 de morti. Si asta desi sistemul de asistenta medicala francez este cotat ca fiind unul din cele mai bune din lume. Poate ca tocmai acele conditii care au permis longevitatea în ciuda afectiunilor cronice, acuma o sa rezulte într-un numar mare de victime. Uite ce date stiu eu: La nemti 209 vindecati din 23129 de cazuri , la francezi 1587 de vindecati din 14459 de cazuri. Francezii dau mai tarziu datele pe ziua de astazi. Francezii dau clorochina de la Sanofi (care au 300.000 de cutii pentru vreo 300.000 pacienti) si cred ca de asta au cea mai buna rata de vindecare vis-a-vis de numarul total de cazuri. Editat Martie 22, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Nu vă bazați doar pe presupusul tratament si cifrele alea. La Iran si Spania ce explicații aveți? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Acum 47 minute, BRANCA a spus: Acu ma intreb ce se face la spitalele cu sectiile de boli grave Nimic. Au ordin de la centru sa nu faca internari si nici alte interventii chirurgicale(chiar programate), ci trebuie sa stea cu bucile stranse si sa astepte cazurile de corona. Au reconfigurat paliere intregi pt izolare, si nu te baga in seama decat daca ai corona. Doar urgentele majore sunt luate in seama, dar nu ma intreba de unde incepe urgenta majora intre cazurile de urgenta. Deci este un alt mod de a ne ura moarte usoara, fara sa le putem reprosa ca ne tin inghesuiti pe scaune...acum nici pe scaune nu ne mai primesc Editat Martie 22, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 44 minute, Marele Savant a spus: Puteti fi mai clar, cine pe cine ar macelari??? In Italia exista cazul unui tanar medic (nu mai tin minte daca rezident sau nu) care a fugit dintr-un spital din nordul Italiei si s-a dus spre sudul Italiei, a fost prins in final, i s-a luat dreptul de libera practica si a fost condamnat la puscarie. Ala era un intelectual .... si in fata pericolului a luat-o razna. Populatia noastra care nici nu poate sa stea in casa, in caz ca "vine moartea" peste ei, ce crezi ca vor face? Nu avem atatia politisti sa tinem in frau masele panicate care vor cauta scaparea. "Olimpicii" au fost cuminti acum la intrarea in tara, dar daca ei vor judeca ca trebuie sa paraseasca cat mai repede tara (o reactie normala la panica) crezi ca vor mai fi asa cuminti? Este deajuns sa apara speculatii ca nu sunt ingrijiti cum trebuie ca in secunda 2 vor urla din toti bojogii: Ne omorati cu zile! Era mai bine in Italea! Vrem sa plecam! Nu vrem sa murim! (vezi nu am folosit si cuvantul cacat care vor fi prezente la 2-3 cuvinte). Acum 3 minute, doru3160 a spus: dar nu ma intreba de unde incepe urgenta majora intre cazurile de urgenta. Stiu eu, stiu eu raspunsul! Urgenta incepe de la o anumita functie (in partid, in sistemul bugetar, etc) in sus! P.S. Asta in cazul cand nu are curajul sa se dea pe mana medicilor din spitalele private din RO. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Era simplu, dar nu m-am gandit. Poate si pt ca astia nu prea intra nici in vizita in spitalele de stat. Si nu e gluma. Cunosc un caz care putea fi rezolvat chirurgical in max 2 zile de spitalizare, si a fost refuzat pt ca exista variante alternative. Si varianta alternativa este sa se prezinte in fiecare saptamana in triaj, pt tratament paleativ, pana dupa ce se stinge carantina. Deci in plina criza de virusare, chiar si in perioada de varf, porti omul odata pe saptamana la spital, pt ca ministerul nu-ti da voie sa intervii chirurgical intr-un moment in care la Iasi erau confirmate 20 cazuri, ce erau gestionate lejer de spitalul de infectioase. In oras era liniste, si in restul spitalelor se șoma. Editat Martie 22, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 12 minute, Stefan a spus: Nu vă bazați doar pe presupusul tratament si cifrele alea. La Iran si Spania ce explicații aveți? Eu nu ma bazez pe presupusul tratament. Am ascultat ce a zis un profesor de la institutul din Marseille. Deja acest medicament este administrat pentru ca se cunosc deja si efectele secundare (fiind de mult timp folosit pentru malarie). Mai este un antiviral facut de americani si nenea profesorul a zis : de ce sa ne riscam sa administram un medicament care nu stim daca este benign? Acest antiviral apare si in protocolul din Romania dar doar la cazuri severe (adica ori crapi, ori te salvez si ciocu' mic!). Despre Iran nu stiu ce sa spun. Doar calculul spune ca au 35% din toate cazurile vindecati. O fi realitate sau minciuna .... e ca la Coreea de Nord. Spania insa este un pic in spatele Frantei. Procentul celor vindecati din totalul de cazuri este 7,43% fata de 10,9% cat are Franta. Germania are doar 0,9% dar ei sunt in cursa cu americanii sa faca un vaccin. Doar nu crezi ca nu le da nimeni la gioale! Noi in Cluj am oprit un transport de masti si material medical platit de italieni! Link spre comentariu
david321 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 cel mai rau este ca ne luptam cu un inamic invizibil, eu nu am incredere deloc in ce spune partidul chinez , au mintit si vor minti intodeuna pentru a diminua dezastrul , am auzit o stire cum ca au sarbatorit cu artificii faptul ca au avut zile cu zero infectati......pe bune? dupa ce ai infectat o lume intreaga tragi cu pocnitori?.........alta porcarie, acum spun ca defapt au avut doar vreo 6 mii forme grave , restul au fost ,, forme usoare ,,........in italia deja e carnagiu ,800 morti pe zi efectiv nu ai unde sa ii pui , nici crematoriile nu cred sa fie de ajutor, nici un sistem medical din lume nu cred sa faca fata la mii de cazuri pe zi.......la noi ce sa zic? guvernul zice ca ofera 75% doar daca firma a inregistrat o scadere de 25% profit.......deci daca firma mai merge , nu conteaza ca ne ducem la serviciu ,ne infectam si venim acasa si ne omoram parintii si bunicii, ghinionul nostru.......as vrea sa ma insel -Doamne-ajuta!-dar nu cred ca vom scapa usor de nenorocirea asta. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Si chestia cu decretul de ieri e fundamentata gresit:pot circula oameni in grup de 3.. Asa zilnic se intalnesc 3, din cand in cand cu altul care a fost in alt grup etc si virusul se raspindeste. De ex la unguri e voie si 5 dar sa fie o familie care sta impreuna, niciun strain.... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Pai ungurii nu-s interesati de autoexterminare . Acum 18 minute, doru3160 a spus: Cunosc un caz care putea fi rezolvat chirurgical in max 2 zile de spitalizare, si a fost refuzat pt ca exista variante alternative. Si varianta alternativa este sa se prezinte in fiecare saptamana in triaj, pt tratament paleativ, pana dupa ce se stinge carantina. Deci in plina criza de virusare, chiar si in perioada de varf, porti omul odata pe saptamana la spital, pt ca ministerul nu-ti da voie sa intervii chirurgical intr-un moment in care la Iasi erau confirmate 20 cazuri, ce erau gestionate lejer de spitalul de infectioase. In oras era liniste, si in restul spitalelor se șoma. Toti medicii acum "se odihnesc" inaintea valului care va veni. Atunci .... cand va veni valul, unii din ei vor fi deja pozitivi .... de la atata odihna! Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Intretimp in orasele franceze, cartierele de imigranti musulmani au declarat zona respectiva islamica, nu asculta de autoritati, nu respecta nimic, umbla in bande, vand droguri, jefuiesc, sparg magazine, si daca se apropie organele de ordine ameninta cu muscatura si scuipa spre ei..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Acum 12 minute, Усилитель a spus: De ex la unguri e voie si 5 dar sa fie o familie care sta impreuna, niciun strain.... Pai nu stii ca la unguri le da voie si sa se aplece pe geam la tren. La ei nu e problema. Doar inconstientii si ungurii mai pot socializa in grup acum, cand toata lumea ar trebui sa se autoizoleze. Ce e familie, nu se pune, ca aia oricum stau gramada intr-o casa. Daca sunt 15 insi ce faci cu ei, ii separi? Editat Martie 22, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
david321 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 eu unu nu inteleg de ce nu opresc toate firmele cu exceptia celor indispensabile , ce asteapta? cred ca vor scapa doar cu faptul ca nu umbla nimeni noaptea? chiar nu inteleg din ce cap patrat a iesit ideea ca daca nu iesim intre 22.00-6.00 oprim raspandirea......... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 3 minute, Усилитель a spus: Intretimp in orasele franceze, cartierele de imigranti musulmani au declarat zona respectiva islamica, nu asculta de autoritati, nu respecta nimic, umbla in bande, vand droguri, jefuiesc, sparg magazine, si daca se apropie organele de ordine ameninta cu muscatura si scuipa spre ei..... ai un link? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 nimeni nu a crezut ce se intampla in china si toti au luata ca o gluma. nici faptul ca au rezolvat la ei nu e credibil. acum se pare ca doar matematica functioneaza. In italia se apropie de 10 000 noi cazuri pe zi, cred ca saptamana viitoare acolo sunt. izolarea e o chestie interesanta, dar nu poti sa o faci cum trebuie, in nici un caz la oras. oamenii merg sa lucreze, asa ca lula izolare. te intorci acasa si iti infectezi familia. cel mai rau sunt oamenii inconstienti care nici macar nu realizeaza gravitatea situatiei, braveaza ca niste cretini zicand ca-i o gripa banala. Link spre comentariu
Postări Recomandate