mars01 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Sunt doua categorii de oameni: - cei lasi, care ori se ascund sub masa urland ori se fac ca nu sunt probleme si fac bascalie. Aici intra si femeile care din natura lor sunt sperioase. - cei care aleg sa faca fata la ce le-a oferit viata. Uneori esti sus, alteori esti jos. Nu exista nici-o garantie ca prinzi ziua de maine, sau ca odata ce te duci la culcare seara te mai si trezesti. Stam drepti si privim dusmanul in fata, chiar daca in acest caz este unul microscopic. Din pacate din cauza primei categorii (care este mai numeroasa si as zice, mai aproape de maimutze) trebuie ca cei din a 2-a categorie sa sufere. Sa stiti ca exista mai mult decat supravietuire si sa traiesti fara rost dar cu orice pret. Conteaza si cum traiesti si daca ne este dat ca maine sa numai fim, macar sa o facem cu demnitate. Eu unul prefer sa stiu ce ma asteapta nu sa fiu mintit ca totul este bine si sa nu stiu cand am plecat din aceasta lume. Editat Martie 22, 2020 de mars01 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 14 minute, elmar a spus: Nu se împrumută ăștia, nici dacă îi spânzuri...Și dacă se împrumută ...folosesc banii pentru ei și clientela lor! Aștia sunt ca patronii ăia zgârciți care preferă să te dea afară, decât să-ți mai de 100 la salar. Să-ți dea o sută, nu ca să-ți mărească salariu ...ci să-ți actualizeze salariul cu rata inflației! Parca doua curve (una blonda si una roscata) urlau ca astia s-au imprumutat in cateva luni mai mult decat s-a imprumutat vechiul guvern in total, tu zici ca astia nu se imprumuta ca sunt zgarciti. Cine spune adevarul si cine minte?! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 452722985-Declarație-și-adeverință-Coronavirus.pdf Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 2 minute, mars01 a spus: Sunt doua categorii de oameni: - cei lasi, care ori se ascund sub masa urland ori se fac ca nu sunt probleme si fac bascalie. Aici intra si femeile care din natura lor sunt sperioase. - cei care aleg sa faca fata la ce le-a oferit viata. Uneori esti sus, alteori esti jos. Nu exista nici-o garantie ca prinzi ziua de maine, sau ca odata ce te duci la culcare seara te mai si trezesti. Stam drepti si privim dusmanul in fata, chiar daca in acest caz este unul microscopic. Din pacate din cauza primei categorii (care este mai numeroasa si as zice, mai aproape de maimutze) trebuie ca cei din a 2-a categorie sa sufere. Sa stiti ca exista mai mult decat supravietuire si sa traiesti fara rost dar cu orice pret. Conteaza si cum traiesti si daca ne este dat ca maine sa numai fim, macar sa o facem cu demnitate. Eu unul prefer sa stiu ce ma asteapta nu sa fiu mintit ca totul este bine si nici sa nu stiu cand am plecat din aceasta lume. Sunt mari suspiciuni ca in China cifrele nu au fost cele reale. Totusi si cu minciuna la pachet au scos-o la liman. Nu trebuie uitat nici o clipa ce mult conteaza psihicul! Daca printr-o minciuna il poti tine la nivel ridicat atunci spui minciuna fara sa clipesti! Mai jos se poate vedea ce inseamna sa stii adevarul: O asistenta din Italia care lucra cu bolnavi de coronavirus s-a sinucis. Urma sa afle daca are si ea boala Avea 49 de ani si era "o persoana dedicata muncii si experimentata." Era clar ca ea stia ce inseamna sa fii infectat cu coronavirus, nu putea fi mintita! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 E posibil ca biata femeie să-și fi luat viața din cauza ororilor văzute. Cred că vor fi multe cazuri de PTSD după ce trece valul ăsta de pandemie. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 1 minut, ratza a spus: E posibil ca biata femeie să-și fi luat viața din cauza ororilor văzute. Pana in prezent sunt doua marturii (a doua am pus link spre video) cand interlocutorii au zis clar ca de la ventilatie mecanica nu au vazut pe cineva sa se insanatoseasca. Bine poate au prins ei cazurile cele mai nasoale. Infirmiera probabil a cedat in momentul cand a vazut ca face febra. Oricum eu nu o judec nici 0,001%. Este un erou si sper ca dupa pandemie sa ii fie inscriptionat numele pe o placa comemorativa. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Probabil stie ca nu exista vindecare reala si completa.. Acum 11 minute, adrian_pic a spus: Pana in prezent sunt doua marturii (a doua am pus link spre video) nu este decat un link spre o pagina. daca nu cer mult posteaza si video. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Pe careva canal gen Discovery erau niste oameni care se pregateau pt un nou razboi atomic, atacul Zombi etc......au investit o gramada de bani in buncare ,sisteme protectie si alimente pe 2 ani....ziceam ca sunt prosti ,razboi nu prea se merita ca toata economia e ambarligata.... acum au unde sa stea..... Intretimp un angajat cu coronavirus a umblat prin palatul Buckingham , si regina era acasa..... Editat Martie 22, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 @Усилитель am văzut și eu emisiuni in care americanii sunt obsedați de chestia asta cu atac extraterestru, razboi atomic ... Unii aveau multe arme in caz că ii atacau vecinii pentru a le fura resursele. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 În ciuda afirmatiei ca nu se vindeca nimeni, Italia are peste 6000 de vindecati la peste 4800 morti. O proportie asemanatoare are si Spania. În Germania raportul este de 3:1 dar înca sunt prea putine cazuri pentru o statistica. În Franta situatia este oarecum pe dos, nici 20 de vindecati la aproape 600 de morti. Si asta desi sistemul de asistenta medicala francez este cotat ca fiind unul din cele mai bune din lume. Poate ca tocmai acele conditii care au permis longevitatea în ciuda afectiunilor cronice, acuma o sa rezulte într-un numar mare de victime. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 27 minute, Gilbert Sparios a spus: Probabil stie ca nu exista vindecare reala si completa.. nu este decat un link spre o pagina. daca nu cer mult posteaza si video. Acum 2 minute, franzm a spus: În ciuda afirmatiei ca nu se vindeca nimeni, Italia are peste 6000 de vindecati la peste 4800 morti. O proportie asemanatoare are si Spania. În Germania raportul este de 3:1 dar înca sunt prea putine cazuri pentru o statistica. În Franta situatia este oarecum pe dos, nici 20 de vindecati la aproape 600 de morti. Si asta desi sistemul de asistenta medicala francez este cotat ca fiind unul din cele mai bune din lume. Poate ca tocmai acele conditii care au permis longevitatea în ciuda afectiunilor cronice, acuma o sa rezulte într-un numar mare de victime. Te vindeci daca nu ajungi sa ai o forma severa si sa fii intubat. Cei care ajung sa fie ventilati mecanici nu au sanse mari de vindecare. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Tocmai s-a anunțat al doilea deces de Covid-19 pe teritoriul Rom. Inclusiv 66 cazuri noi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Aia erau morti deja, dar nu stiau. Noroc de virusul asta, ca i-a lamurit. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 3 ore, adrian_pic a spus: Iti poti imagina cam ce ar fi in Romania daca am avea cifrele din Italia? Eu cred ca ar fi macel! Puteti fi mai clar, cine pe cine ar macelari??? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Exact."Erau morti da nu stiau"... Acu ma intreb ce se face la spitalele cu sectiile de boli grave.Cand te duceai la internarea de-o zi sau tratament periodic lumea inghesuita ca sardelele in cutii.Asteptai la doctor sau la sala tratamente aceiasi poveste.Oricum abia,abia daca ajungeau scaunele pentru pacienti.Evident scaunele unul langa altul.Cum o fi acum? In fapt in toata tara acelasi lucru.Inghesuiala si lipsa scaune,banci.Si aici vorbim de oameni bolnavi care stau cu orele pana le vine randu... Link spre comentariu
Postări Recomandate