adrian_pic Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 2 ore, sesebe a spus: Nu! Folosirea dezinfectantilor puternici pt spalatul zilnic pe miini duce la aparitia bacteriilor super rezistente. Pt spalatul zilnic pe miini se utilizeaza doar un sapun de calitate nu dezinfectanti dar nu ma refer la cadrele medicale sau altii de genul pt ca aceste persoane au regimuri speciale. de la Hexi Pharma? la noi doar pe ambalaj scrie concentrat sau alte din astea, ca in interior este apa chioara , are grija cine trebuie de asta, deci nu te ingrijora din cauza dezinfectantilor puternici. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Stire proaspata de la TV! Un italian a venit la nevasta romanca in Craiova este infectat! Se fac testari pt cei cu care a venit in contact. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Am observat diferite comportamente la oameni zilele astea. Cei care stau cu ochii în tv sunt panicați, își fac provizii, ba chiar unii poarta "chilotei" pe fata, vorba doctorasului din Iași. Cei care nu consuma televizor sunt mai cerebrali. Mai citesc despre situația cu virusul orezar dar au luciditate și nu se panichează. E adevărat din cati mi-au călcat pragul, numai vreo 3 se regăsesc în cea de-a doua categorie. Abia așteaptă stăpânii sa ne ofere legea vaccinarii obligatorii pe motiv de pandemie. Mai trist e ca unii vor aplauda... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 1 oră, sesebe a spus: Iar legat de bacteriile super rezistente existente în spitale cred ca nu trebuie sa amintesc. Am mai scris dar mai repet: bacteriile rezistente din spitale bat corona virus fara probleme! Link spre comentariu
informer Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Acum 12 minute, cocochannel a spus: Cei care scapa devin imuni, dar raman purtatori, asa ca la cum se raspandeste cu toate combinezoanele alea super speciale, eu zic ca mai vorbim peste o luna sau maxim doua. Au murit doctori in spitale si aia erau super echipati si dezinfectati si nici de foame nu erau slabiti. Nu va suparati dar dumneavoastra prin ceea ce spuneti sunteti exact persoana necesara pt. a intretine si amplifica "isteria" care s-a creat. Vad ca sunteti bine informat, puteti sa ne spuneti si noua mai exact cati medici tineri, sanatosi "tun" si bine hraniti au murit in acele spitale, eventual si de unde aveti datele? L.E. Pe mine ma apuca groaza cand imi inchipui ce-ar insemna o pandemie cu mortalitate intr-adevar ridicata daca la o gripa lumea face asa urat.... Cred ca filmele alea pe teme asemanatoare, chiar si alea trase de par pana la urma nu-s asa exagerate... Editat Februarie 25, 2020 de informer Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Acum 4 minute, informer a spus: Nu va suparati dar dumneavoastra prin ceea ce spuneti sunteti exact persoana necesara pt. a intretine si amplifica "isteria" care s-a creat. Vad ca tot sunteti bine informat, puteti sa ne spuneti si noua mai exact cati medici tineri si bine hraniti au murit in acele spitale, eventual si de unde aveti datele? Da, au murit multi, toți erau tineri, sănătoși și bine hrăniți.. or fi murit de frica? Unii spun ca au murit fără sa fi văzut coronavirusul la ochi, dar desigur au murit gripati Editat Februarie 25, 2020 de Gabriel_S Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Da, dupa faza cu bosorogul italian, am intrat oficial in DEFCON 1. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Bosorogul sigur a fost în contact cu vreo 10000 de oameni... pe secunda Link spre comentariu
informer Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 6 minute, Gabriel_S a spus: Bosorogul sigur a fost în contact cu vreo 10000 de oameni... pe secunda Acum 8 minute, Faker a spus: Da, dupa faza cu bosorogul italian, am intrat oficial in DEFCON 1. Contacte pe video chat se pun? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 11 minute, informer a spus: ............... L.E. Pe mine ma apuca groaza cand imi inchipui ce-ar insemna o pandemie cu mortalitate intr-adevar ridicata daca la o gripa lumea face asa urat.... Tocmai in această idee am amintit, într-o postare anterioară, epidemia de gripă spaniolă și numeroasele epidemii de ciumă sau holeră. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Desigur, este un virus chinezesc, asta se propaga mai ceva ca unda radio Link spre comentariu
asterix196803 Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Cred ca asta este mai tare decit SIDA...!! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 4 minute, +_Florin_+ a spus: Tocmai in această idee am amintit, într-o postare anterioară, epidemia de gripă spaniolă și numeroasele epidemii de ciumă sau holeră. Despre gripa spaniola s-au scris multe, mai puțin adevărul. Totul a inceput cand, din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley. Reamintesc ca Institutul este locul unde s-a născut industria farmaceutică modernă. Institutul a pionierat multe dintre abordările pe care industria farmaceutică le utilizează astăzi, inclusiv prepararea serurilor de vaccin. Asadar, asa zisa “gripa spaniola” a fost de fapt o pandemie bacteriana creata de Rockefeller. https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu/ Link spre comentariu
vijelie02 Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 7 minute, Gabriel_S a spus: Despre gripa spaniola s-au scris multe, mai puțin adevărul. E bine ca ati gasit d-voastra adevarul. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Interesanta potrivire de reclama... Link spre comentariu
Postări Recomandate