Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 1 minut, daniels a spus:

Zicea de anul trecut ca pleaca in america.

Așa zicea...și cine știe prin ce peșteră a ajuns...și nu mai are nici net!:rade:

Sau...cine știe?? Poate, din state nu mai poate accesa forumul?

Link spre comentariu
Acum 10 ore, VAX a spus:

V-am salutat si va urez sa treceti prin infectia asta fara complicati, ca toti vom lua contact cu covidul. Ignorati ce am spus despre cum cred eu ca s-ar creste sansele de supravietuire, prin administrarea de antibiotice. Lasati-va pe maine personalului medical. 

@franzm - atata rautate nu vezi la multa lume, mi-ati fi dat si in cap daca puteati. 

Sanatate la toata lumea !

ciudat este ca in RO nu a murit nimeni de acest virus, desi nu s-au tratat dupa ureche ci s-au lasat pe miinile personalului medical!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Marele Savant a spus:

ciudat este ca in RO nu a murit nimeni de acest virus, desi nu s-au tratat dupa ureche ci s-au lasat pe miinile personalului medical!

Nu știu ce să zic ...poate tocmai din cauză că nu -s-au lăsat pe mâinile lor ...avem așa puține cazuri!

Eu zic că majoritatea preferă să stea pe acasă ...și dacă e ceva grav vor apela(de mare nevoie) la specialiști! Eu unul, sunt sceptic  de  profesionalismul lor ( nu la toți...dar mulți)...nu mai vorbesc de faptul că te poți duce la un spital cu simptome ușoare și să vii în patru scânduri ...din cauza infecțiilor, pe care le poți lua din acele spitale...

Cazul celor de la Colectiv încă nu mi s-a sters din memorie...nu vreau să panichez...dar, trebuie să fim cu picioarele pe pâmânt...ca să nu intrăm în pământ, cu zile! 

Link spre comentariu

"Curat" parfum jegos!Si,glumind,la ce mai cautati unitatea gauss? E scoasa din SI...

Si la subiect-mai aveti piesaraie de luat online,de la firme sau dupe forum,faceti-o acuma.Daca se respecta curba de propagare italiana cu o mare probabilitate toate firmele de curierat isi vor restrange activitatea la minimum.Posibil ceva alimentare,ceva medicamente,s.a.

Si pentru unii carora nu le-ar place masurile dictatoriale in RO.Politia/armata spaniola a inceput sa se mai enerveze si sa aresteze efectiv insi pe strada,daca nu respecta ordine/restrictii.Sa-i zic "reteta chinezeasca"?Pe cand la noi?

Link spre comentariu

Si ce faci cu aia arestati? Îi împusti sau îi tii înghesuiti sa se distribuie virusul cât mai echitabil la toti si apoi îi trimiti acasa sa ma dea si la altii?

@elmar: Numarul redus de cazuri nu are nimic de-a face cu profesionalismul medicilor, cel mult cu capacitatea redusa de testare.

Editat de franzm
Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

asa ca daca nu-ti place, nu citi.

Si cum stiu fara sa-l citesc, ca, pe un topic despre coronavirus, un anumit post e de politica?

De-aia si rugamintea sa bateti campii politic pe un topic dedicat. Daca era forumul meu, stergeam posturile direct, nu va rugam.

Acum 2 ore, adrian_pic a spus:

Noi date ... uimitoare:

Elvetia: cazuri noi 1

ieri      : cazuri noi 1393

Astia din pix eradicheaza coronavirus!

S-a "remediat" problema, deja sunt raportate 96 de cazuri.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Exact asta cu nr redus de cazuri...Circula o gluma sinistra:"Cate cazuri de coronavirus avem azi"?Raspuns:"Cate teste avem"!...Nepotul meu,doctor in Austria,imi spunea acu o saptamana ca ar trebui sa inmultim cu zece nr celor depistati pozitiv,pentru o estimare mai exacta.Personal cred ca si x10 e prea putin...

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Liviu M a spus:

. Daca era forumul meu, stergeam posturile direct, nu va rugam.

Păi sigur ...de dictatori din ăștia duceam lipsă!?:da

Acum 10 minute, franzm a spus:

@elmar: Numarul redus de cazuri nu are nimic de-a face cu profesionalismul medicilor, cel mult cu capacitatea redusa de testare.

Știu c-o să mă acuzați de conspiratită...dar, eu nu am încredere nici în aceste ”teste”!

Oare nu așa poți fi infectat ...chiar dacă tu ai o banală gripă și ești ”testat” și dovedit ”pozitiv”!?

Oare dece se cere așa multe teste ...ca să putem fi înfectați pe banii noștrii!?

Link spre comentariu
Acum 31 minute, elmar a spus:

Cazul celor de la Colectiv încă nu mi s-a sters din memorie...nu vreau să panichez...dar, trebuie să fim cu picioarele pe pâmânt...ca să nu intrăm în pământ, cu zile! 

indiferent de parerea dv. in spitalele romanesti, zilnic au intrat sute de oameni pe targa si au iesit pe picioarele lor! in rest, asa este, in spitale se mai si moare!

In ce priveste intoxicarile referitoare la cazul Colectiv, le voi crede atunci cind voi vedea o adeverinta de la Dumnezeu, unde sa scrie ca respectivii ar fi trait daca erau trimisi in strainatate mai devreme. Altfel, orice meserias, fie el cismar sau medic il critica pe cel de dinaintea lui!

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Liviu M a spus:

Daca era forumul meu, stergeam posturile direct

Pfiii, ce usurare. Atunci ia lucrurile asa cum sunt, si nu mai fa ordine undeva unde nu trebuie facuta ordine. Se discuta si atat. Daca vrei participi, daca nu, nu. Despre statistici aflu si fara sa-mi dai tu cifre. E suficient sa deschizi un tv pe orice post de stiri si e imposibil in 5 min sa nu afli informatiile dorite despre virus.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marele Savant a spus:

indiferent de parerea dv. in spitalele romanesti, zilnic au intrat sute de oameni pe targa si au iesit pe picioarele lor!

Așa e ..dar acum s-au creiat ”condițiile”, să intre cât mai mulți și să iasă cine trebuie!

Link spre comentariu

Bine ca mai pot intra in spitale.De dimineata am vazut o italianca cand zicea,sper sa fi retinut bine,ca 9 bolnavi din zece n-ajung la spital si mor!...O fi numai intr-o zona mai atinsa da tot suna sinistru!

Link spre comentariu

Cand ai foarte multe cazuri severe este clar ca trebuie sa triezi din ele. Daca nu mai ai locuri libere sa ii poti ventila artificial este clar ca nu mai trimiti ambulanta dupa el. In Spania la azilele de batrani nu se mai trimit ambulantele pentru ca locurile de reanimare sunt putine. 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, adrian_pic a spus:

Cand ai foarte multe cazuri severe este clar ca trebuie sa triezi din ele.

Deci cineva decide cine traieste si cine crapa...n-as vrea sa fiu in pielea aluia de ia  astfel de decizie.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări