Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

@VAX

Uite din link-ul pus de maresaldeflota vad asa:

image.thumb.png.cf461927c05c0be34c1f817e5c9daecb.png

Deci este indicata azitromicina (neomacrolid) probabil o fi testat baietii si ceva tetracilcine (doxicilina). Deci nu par sa fi uitat de antibiotice. 

Link spre comentariu

Evident ca au incercat de toate, la urma urmei s-au alocat fonduri importante pt cercetare si nu poti sa faci tratament fara sa vezi ce leziuni a produs. Cu siguranta au fost intorsi pe toate partile plamanii. Si tot la fel de sigur s-a incercat si cu medicina traditionala chinezeasca-acupunctura.

Link spre comentariu
Acum 15 ore, VAX a spus:

Nu spun ce inseamna peuntru ei TOT. Au facut autopsia cadavrelor, sa determine ce anume le distruge plamanii ? E de la bacterii, pneumonie secundara virozei ?

Cu ocazia acestei epidemii se vede clar cat de ramasa in urma este medicina. Cauza este multinationalele negustoresti care controleaza producerea si comercializarea chimicalelor de uz medical. S-au concentrat pe fabricarea de chimicale care ascund/atenueaza simptomele bolilor, nu vindeca, nu actioneaza asupra cauzelor. Au nevoie de bolnavi cronic, cotizanti pe termen lung. Este necesar sa se implice statele, pentru ca e vorba de treaba serioasa, nu trebuie sa fie lasata pe seama unor particulari lacomi. Sa se produca antibiotice noi, mult mai eficiente, netoxice si ieftine. Sa se rezolve problema infectiilor virale, a cancerului si a bolilor psihice, a diabetului si bolilor cardiovasculare.

SA TRAITI! Sa se faca totul, tovarasi, sa se construiasca colhozuri, locomotive, centrale electrice, blocuri si uzine, fabrici si motoare. tractoare si combine! EXECUTAAAA-REA!

Multi are D-zeu in gradina Lui...:85

Link spre comentariu
Acum 1 oră, VAX a spus:

Au incercat fel de fel de medicamente antivirale, nu au tratat infectiile bacteriene (pneumonia), de asta au murit atatia bolnavi.

exact pneumonia se trateaza, dar asa cum stim deja, nu toti cei care citesc un text il si inteleg! matale ce credeai ca trateza?

Link spre comentariu
Acum 27 minute, franzm a spus:

Sa punem dara niste date de la fratii italeni.

Cu precadere o mierlesc barbatii vad:

image.thumb.png.23e4d438919a3356f02fefbc41c5a6fb.png

doar peste 90 de ani se mai egalizeaza treburile. O sti virusul asta ca murierile sunt naspa :scarpin

Terapii aplicate:

Citat

Figura 4 prezintă terapiile administrate la pacienții decedați pozitiv cu COVID-19 în timpul spitalizării.
Terapia cu antibiotice a fost cea mai utilizată (83% din cazuri), cea mai puțin utilizată antivirală (52%)
rareori terapie cu steroizi (27%). Utilizarea comună a antibioterapiei poate fi explicată prin
prezența superinfecțiilor sau este compatibilă cu inițierea terapiei empirice la pacienții cu pneumonie, în așteptare
confirmarea de laborator a COVID-19.
În 25 de cazuri (14,9%) au fost utilizate toate cele 3 terapii.

image.thumb.png.3cb78f122016e04a2aa5d99c91c20ff3.png

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Azi am comandat 3 tuburi UV-C pt dezinsectie pe net ,  dupa un timp m-a sunat o voce si mi-a spus  ca nu mai sunt si nici nu e probabil sa primeasca....au mai ramas din alea scumpe...

Am renuntat si comandat 2 masti de gaze noi cu filtru sigilat....am mai adaugat o camasa militara la 15 lei , macar tine mai mult ca alea de magazin .....am primit bonus o boneta militara la numai 5 lei.....

Radio Ungaria : doar ieri noapte  au iesit de la ei peste 17 000 romani care se intorc din vest.....( cum ajung la domiciliu  dau iama la cel mai apropiat supermarket sa se aprovizioneze...) 

Azi pretul la alimente a urcat mult ,.....incep sa se rastranga locurile unde se poate plati cu bonuri de masa....

Ieri am facut paine acasa.....cu putina drojdie primita pe sub tejghea ca pe vremea raposatului.... daca faci aluatul ,pune deoparte o buc , tine la frigider max 1 saptamana , inainte de folosire dizolva cu apa caldutza,amesteca cu putina faina si las-o pina a doua zi la temp camerei ,acoperita cu hartie ,cand framanti cu aluatul nou......din ala iar pune deoparte o bucatica  ( cam cat juma pumnul ) .O sa incerc si varianta cu bere......in loc de drojdie.La placinta Rochefort a iesit super....

Link spre comentariu

Na belea, ca le-au dat antibiotice si degeaba. Precis nu l-au intrebat pe VAX care-s alea bune, asa ca s-a ales vax-ul si de tratamentul cu antibiotice.

Off-topic: laptopul n-a fost suficient de virusat, mai face ravagii. :nerv

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări